Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk en met vrij uitzicht wonen op IJburg? Het kan op de Maria Austriastraat 726 te Amsterdam!
In een modern appartementencomplex mogen wij u dit ruime, licht en met liefde bewoonde 3-kamer appartement te koop aanbieden. Het appartement is gelegen op de 5e verdieping en heeft een woonoppervlakte van 86m2, beschikt over twee slaapkamers, een separate wasruimte, een ruime badkamer, een royale en lichte woonkamer met open keuken, een fijn en zonnig balkon en last but not least een privé berging in de onderbouw. Dit alles gelegen op erfpachtgrond, welke tot
30-04-2053 is AFGEKOCHT! U komt toch ook een kijkje nemen?!

Ligging en omgeving:
De Maria Austriastraat is zeer centraal gelegen op het Haveneiland. IJburg kenmerkt zich door de ruim opgezette en kindvriendelijke wijken. IJburg ligt aan de rand van het IJ en is omgeven door veel natuur en water. Watersport- en natuurliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij 'Winkelcentrum IJburg'. Hier treft u ambachtelijke vers-winkels, een grote Albert Heijn, een Vomar, Action en diverse andere winkels alsmede gezellige horeca. Voor de kinderen mogen de diverse basisscholen en kinderdagverblijven niet ontbreken. Ook het IJburg College voor voortgezet onderwijs is dichtbij. De nabije jachthaven is een leuke plek om met lekker weer gezellig op het terras te zitten bij een van de horecagelegenheden. Bent u opzoek naar de rust? Dan kunt u heerlijk wandelen, fietsen en zelfs zwemmen in het natuurgebied Diemerpark, Theo van Goghpark of bij strand IJburg. De sportliefhebbers kunnen voetballen-, hockeyen en tennissen in de buurt. Tot slot mag een goede bereikbaarheid bij zo'n ideale locatie natuurlijk niet ontbreken. Het openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar. Tram 26 brengt u in minder dan 15 minuten naar het centrum van Amsterdam en bus 66 rijdt in 15 minuten naar de Arena. Met de auto bent u binnen mum van tijd zo op de uitvalswegen Ring A10, A1, A2 en de A9. Kortom een super leuk appartement op een ideale locatie!

Indeling:
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbussen heeft u toegang tot de lift en het trappenhuis.

5e verdieping:
Direct bij binnenkomst voelt u de goede sfeer en valt de hoeveelheid licht van deze woning op. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder het separate toilet, de badkamer, de twee slaapkamers en de royale lichte woonkamer met open keuken.

We beginnen bij de entree waar zich de gang bevindt met toegang tot de meterkast. De meterkast is uitgevoerd met 5 groepen en aardlekschakelaars. De glasvezelaansluiting mag hier natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast bevindt zich de kast met de unit voor de stadsverwarming. Ook bevindt zich in de hal een nis van uw jassen en schoenen. Aan de andere zijde van de gang bevindt zich het separate toilet en de badkamer. Het toilet is betegeld en staand uitgevoerd. Uiteraard ook voorzien van een fonteintje. De naastgelegen badkamer is van groot formaat en volledig voorzien van tegelwerk. Ook is de badkamer voorzien van een ligbad met mengkraan, een inloopdouche met thermostatische mengkraan, een bidet en een vaste wastafel met grote spiegel. De designradiator mag natuurlijk niet ontbreken in de badkamer. Vanuit hier gaan wij door naar de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer is van goed formaat en erg licht door de aanwezige grote raampartijen (en openslaand raam). Verder is deze slaapkamer voorzien van een massieve eikenhouten vloer en een Frans balkon. Deze kamer is momenteel in gebruik als kinderkamer, maar kan uiteraard ook perfect dienen als bijvoorbeeld thuiskantoor of walk-in-kamer. De tweede slaapkamer, oftewel de master bedroom, is naast de eerste slaapkamer gelegen. Deze slaapkamer is van groot formaat en veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Ook heeft u hier vrij uitzicht, hoe mooi is dat! Tevens is deze kamer voorzien van een ingebouwde kast voor uw kleding, een massieve eikenhouten vloer en een Frans balkon. Tenslotte treft u in de gang de separate was- en bergruimte. Deze ruimte is de ideale plek voor uw wasmachine en droger alsmede plek voor extra opslag. Tevens bevindt zich hier de mechanische ventilatie-unit.

Tot slot de royale en lichte woonkamer met open keuken. Door de aanwezige grote raampartijen, de openslaande deur naar het balkon én de hoekligging is de woning voorzien van veel daglicht en voelt deze ruimtelijk aan. U heeft hier trouwens ook vrij uitzicht op het Markermeer en IJburg, prachtig! De ideale plek om lekker een avondje te ontspannen. Ook is de woonkamer voorzien van dezelfde massieve eikenhouten vloer en moderne wand- en plafondafwerking. Tot slot heeft u vanuit hier toegang tot het fijne en zonnige balkon. De U-vormige open keuken is voorzien van een tegelvloer en netjes uitgevoerd met een kunststof aanrechtblad. De keuken is onder andere voorzien van een spoelbak met mengkraan, een vaatwasser, een oven, 4-pits elektrische kookplaat met zwarte afzuigschouw, een losstaande Amerikaanse koelkast en diverse onderkasten alsmede laden. Opbergruimte genoeg!

De gehele woning is voorzien van een massive eikenhouten vloer en moderne wand- en plafondafwerking.

Balkon:
Dit appartement beschikt over een zeer zonnig en fijn balkon van ca. 5m2, welke is gelegen op het zuidwesten. Het balkon geeft u een vrij uitzicht over IJburg, lekker genieten! Hier kunt u heerlijk met een hapje en een drankje genieten van de zon en tot rust komen. Het balkon is via de woonkamer bereikbaar.

Berging:
Het appartement beschikt over een eigen privé berging in de onderbouw. Ideaal voor de opslag van diverse spullen.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 475.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 2005;
- Gelegen op erfpachtgrond, welke tot 30-04-2053 is afgekocht;
- Licht en modern appartement met veel raampartijen en openslaande deur naar het balkon;
- Woonoppervlakte 86m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel A;
- De woning beschikt over een heerlijk en zonnig privé balkon van ca. 5m2 gelegen op het zuidwesten;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Warm water geschiedt middels een centrale voorziening;
- Houten kozijnen welke volledig zijn voorzien van dubbele beglazing;
- Het betreft een goede, actieve en solvabele VvE, welke professioneel wordt beheerd door de Alliantie VvE Diensten (alle documenten, zoals een MJOP, notulen en jaarrekeningen zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 269,16 per maand;
- Gelegen op de 5e verdieping. Lift aanwezig;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 277
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Frans balkon Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 277
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Frans balkon Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars