Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig instapklaar familiehuis

Dit is een heerlijk licht, royaal en goed onderhouden familiehuis, waar wonen en/of thuis werken perfect is te combineren. Met maar liefst 5 slaapkamers is er ruimte voor iedereen. De woonkamer heeft een speelse indeling en grenst aan de zonovergoten tuin op het zuidwesten.

Kortom, zeker een bezichtiging waard.

Het bouwjaar van het woonhuis is 1975. Het woonhuis heeft een traditionele bouwconstructie, de begane grond en de verdieping hebben een betonnen vloer. De woning heeft stenen buitengevels en een met pannen gedekt zadeldak. Daarnaast houten kozijnen met dubbele beglazing en grotendeels rolluiken. De inhoud van het woonhuis bedraagt ongeveer 653 m³. Het perceel heeft een grondoppervlak van 394 m². Daarnaast is er nog een aangrenzend perceel met het Recht van gebruik met een grondoppervlak van 120 m².

Indeling:
De entree is voorzien van een plavuizenvloer, meterkast met 12 groepen en 3 aardlekschakelaars, trap naar de 1e verdieping en toegang tot toilet en woonkamer.

Woonkamer/keuken:
De woonkamer heeft een speelse indeling met veel lichtinval. De woonkamer heeft een laminaatvloer, gestucte wandafwerking, houten kozijnen met dubbelglas en rolluiken. Vanuit de woonkamer komt u in de moderne keuken.

De moderne keuken is praktisch ingericht. Er is een 5 pits fornuis met daar onder een oven. Tevens heeft deze ingerichte keuken een vaatwasmachine, en afzuigkap. Er is een aanrechtblad met rvs-spoelbak en de achterwand is gedeeltelijk betegeld en gestukt.

Vanuit de keuken loopt u zo naar de grote serre!
Deze ruimte biedt niet alleen de mogelijkheid om te genieten van het natuurlijke licht en het uitzicht op de tuin, maar kan ook op verschillende manieren worden gebruikt.

Indeling en gebruik:
1. Kastruimte: Er is voldoende kastruimte langs de muren van de serre. Het zijn stijlvolle maar functionele kasten die passen bij de rest van het interieur. Hiermee kun je gemakkelijk spullen opbergen en de ruimte netjes houden.
2. Werkplek: Creëer een comfortabele werkhoek met een bureau en een ergonomische stoel en u heeft een geweldige inspirerende werkplek.
3. Speelruimte: Voor gezinnen met kinderen kan een speelruimte een geweldige toevoeging zijn. De kasten kunnen gebruikt worden om het speelgoed op te bergen.
4. Eethoek: Een eettafel in de serre kan een fantastische toevoeging zijn aan je huis. Het is een uitnodigende plek voor vele mooie momenten met een prachtig uitzicht op de natuur.

Door deze elementen te combineren, kun je een serre creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en veelzijdig. Dit maakt je serre straks tot een favoriete plek in huis voor zowel werk als ontspanning.


Eerste verdieping:
Via de trap is vanuit de hal/entree de overloop bereikbaar, voorzien van gestucte wandafwerking en een gespoten plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
1e slaapkamer aan de voorzijde, is voorzien van een laminaatvloer, behang wandafwerking en gespoten plafond. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbelglas met rolluik en een balkon.

2e slaapkamer aan de zijkant is voorzien van een laminaatvloer, behang wandafwerking en gespoten plafond. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbelglas en rolluiken.

3e slaapkamer aan de achterzijde, is voorzien van een laminaatvloer, behang wandafwerking en gespoten plafond. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbelglas met een rolluik.

Badkamer:
De moderne ruime gedeeltelijke betegelde en gestucte badkamer heeft een bad, badkamermeubels en staand toilet.

Tweede verdieping:
Via de trap is de tweede verdieping bereikbaar, voorzien van behang wandafwerking en een gespoten plafond. Ook hier zijn twee kamers aanwezig.

4e slaapkamer aan de voorzijde, is voorzien van een betonvloer, behang wandafwerking, Velux dakraam met dubbelglas.

5e kamer aan de zijkant is voorzien van een betonvloer, gestucte wandafwerking, houten kozijn met dubbelglas. Hier is ook een ruimte waar de cv-ketel is geïnstalleerd en de aansluiting voor de wasmachine.
In deze kamer is nog een toegang naar extra opbergruimte.

De tuin:
De ruime, op het zuidoosten gelegen tuin, is voorzien van sierbestrating en heeft een gazon, borders met planten en een moestuin. Achter in de tuin is een houten tuinhuis geplaats met overkapping. De achtertuin is bereikbaar via een pad langs de woning. De oprit geeft plek aan zeker twee auto’s

Het perceel is groot 394 m². Daarnaast is er nog een aangrenzend perceel met Recht van gebruik met een grondoppervlak van 120 m².

Bijzonderheden:
• Het woonhuis is goed onderhouden;
• Gemoderniseerd woonhuis gelegen aan een rustige straat;
• De woning heeft gedeeltelijk rolluiken;
• Energielabel
• Het woonhuis is geheel voorzien van dubbele beglazing;
• Schilderwerk buiten: 2024;
• Er is een oprit aanwezig naast het woonhuis met voldoende parkeergelegenheid;
• Het woonhuis heeft een ruime achtertuin

Om een goede indruk te krijgen van deze heerlijke woning is een bezichtiging aan te bevelen.

Alle voorzieningen zijn in Putte aanwezig zoals diverse winkels, fysiotherapiepraktijk, huisartsenpost, kinderopvang, basisschool, sportgelegenheden. Putte is als grensdorp vooral bekend en geliefd vanwege zijn ruime winkelopeningstijden (de winkels zijn het hele jaar door elke zondag geopend). U kunt heerlijk wandelen en fietsen in het Moretusbos of in het prachtige natuurgebied de Kalmthoutse heide. Bovendien bent u binnen 20 minuten in Antwerpen met zijn leuke buurten en geweldige winkelstraten.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn als indicatief te beschouwen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 653
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 514
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking Pannen gedekt
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 653
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 514
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking Pannen gedekt
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?