Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wauw! Dit is de woning waar je al lange tijd op hebt gewacht! Deze royale tweekapper van maar liefst 167 m² woonoppervlakte komt nu beschikbaar en is gelegen op een heerlijke rustige plek in Bladel omgeven in het groen. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt.
Stap binnen in de super lichte woonkamer die volledig is uitgebouwd, omgeven door grote raampartijen die zorgen voor een geweldige sfeer. De open keuken maakt het geheel compleet en er is een royale speelkamer/hobbykamer op de begane grond wat ideaal is voor zowel ontspanning als creativiteit. Met de mogelijkheid voor maar liefst vijf slaapkamers is er ruimte voor het hele gezin.
En dat is nog niet alles: geniet van de buitenlucht onder de heerlijke overkapping in deze fraai aangelegde tuin. Wat wil je nog meer?

Pak snel de telefoon en plan een bezichtiging in. Deze kans wil je niet missen!

Entree
Deze woning verwelkomt je via een royale oprit waar je gemakkelijk drie auto's kunt parkeren en gecomplementeerd is met een carport. Via het charmante looppad bereik je de voordeur van de woning en kom je in de entreehal. Liever achterom? Geen probleem! Via de oprit en carport loop je middels een loopdeur de woning binnen. De entreehal is fraai afgewerkt met een donkere tegelvloer, gestuukte wanden en strak gestuukte plafonds. Bij binnenkomst krijg je toegang tot het toilet met hangcloset en fonteintje, de meterkast, een handige garderobenis, een praktische trapkast en een vaste trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Woonkamer
Stap binnen in deze fantastische lichte woonkamer en laat je verrassen! De grote ramen aan de voorzijde, zijkant en achterzijde zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor je meteen verliefd wordt op deze ruimte. De woonkamer is afgewerkt met een donkere tegelvloer met vloerverwarming, strak gestuukte wanden en plafonds wat bijdraagt aan een moderne uitstraling. Hier vind je volop ruimte om te ontspannen: aan de voorzijde kun je een heerlijke zithoek creëren, terwijl de achterzijde genoeg plek biedt voor een royale 8-persoons eettafel. Perfect om met de hele familie van maaltijden te genieten!

Keuken
De open keuken, centraal gelegen in het huis, is recent gemoderniseerd en voorzien van trendy nieuwe frontdeurtjes. Deze praktische keuken heeft alles wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. Met een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak met mengkraan, oven en koelkast is koken hier een waar genoegen. Extra handig is een tweede kast in de woonkamer, waar je al je borden, bestek en kookgerei kunt opslaan waardoor alles mooi georganiseerd en binnen handbereik is.

Speelkamer
Via de woonkamer loop je middels schuifdeur door naar de voormalige garage die in het verleden tot het woongenot is bijgetrokken. Deze ruimte is omgebouwd en recent geïsoleerd zodat je ook hier in de winter een aangename temperatuur hebt. Als eerste loop je zo de speel/hobbykamer in, die royaal van opzet is en maar liefst ruim 18 m² aan speelplezier biedt of andere hobby natuurlijk! Vanuit deze ruimte heb je ook toegang middels loopdeur tot de tuin en de wasruimte die erachter is gesitueerd.

Wasruimte
De wasruimte is bereikbaar vanuit de speelkamer en biedt volop ruimte om al je wasgoed comfortabel te laten drogen. Dankzij praktische inbouwkasten is er ook plek voor al je schoonmaak- en sportspullen, zodat je alles netjes kunt opbergen en meteen in de was kunt doen. Via de vaste trap in de wasruimte bereik je de eerste etage van het bijgebouw, waar je nog volop mogelijkheden hebt en waar bijv. extra slaapkamer(s) kunnen worden gecreëerd.


Middels vaste trap bereik je de overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar de bergzolder. Verder is de eerste verdieping voorzien van een mooie laminaatvloer en strak gestuukte wanden.

Slaapkamers
Deze verdieping telt drie slaapkamers met variërende grootte. Aan de achterzijde vind je twee slaapkamers, waaronder de masterbedroom die royaal is en voldoende ruimte biedt voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. Wat deze slaapkamer extra aangenaam maakt is de heerlijke airco, ideaal voor de warme zomermaanden!
Slaapkamer twee, aan de achterzijde, is iets kleiner en perfect als kinderkamer of thuiswerkplek. De derde slaapkamer is eveneens ruim opgezet en ligt aan de voorzijde van de woning, wat zorgt voor een fijne lichtinval.

Badkamer
De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van alle gemakken. Hier vind je een heerlijk ligbad met douchefunctie, een toilet en een wastafel, alles wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen!

Eerste etage bijgebouw
De eerste etage boven de aanbouw is voorzien van een royale dakkapel over de gehele breedte die zorgt voor veel ruimte en natuurlijk daglicht. De bovenverdieping is verdeeld in twee ruime kamers, perfect als slaapkamer of hobbykamer. Deze veelzijdige indeling biedt volop mogelijkheden om jouw woonwensen te vervullen.


Via de vlizotrap is de bergzolder te bereiken, perfect voor al je niet-alledaagse opslag! Hier bevindt zich de Nefit CV-installatie uit 2012.

Voortuin
De voortuin is netjes aangelegd en biedt een royale oprit met carport en lichtstraat. Dit zorgt voor vele praktische voordelen, zoals voldoende parkeergelegenheid en extra lichtinval.

Achtertuin
De achtertuin is een heerlijke plek voor het hele gezin! Deze achtertuin gelegen op het zonnige zuiden biedt optimale privacy en beschikt over meerdere zitjes. Zo is aan de woningkant een royaal terras gerealiseerd met voldoende ruimte voor een eettafel. Daarnaast is er genoeg ruimte waar de kinderen lekker kunnen spelen en biedt een gezellige overkapping aan de achterkant van het bijgebouw voor onvergetelijke momenten. Deze overkapping is ideaal voor lange zomeravonden en biedt een sfeervolle haard voor extra gezelligheid. Met de extra ramen komt er mooi licht binnen, waardoor je hier comfortabel kunt ontspannen.

- Bouwjaar 1967
- Instapklare tweekapper
- 167 m² woonoppervlakte
- 318 m² perceel
- Begane grond uitgebouwd
- Energielabel D
- Cv-ketel Nefit 2012
- Meterkast vernieuwd 2022
- Spouwmuur geïsoleerd (deels in 2023)
- Dak bijgebouw en plat dak geïsoleerd
- Begane grond vloer woning en keuken geïsoleerd
- Royale oprit met carport en eigen achterom
- Keuken nieuwe frontjes 2023
- Vloerverwarming woonkamer, keuken en badkamer
- Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing (muv wc raam)
- Mogelijkheid tot 4/5 slaapkamers
- Plat dak aanbouw vernieuwd 2023

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 625
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 40
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 318
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5
Tuin breedte 8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 625
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 40
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 318
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5
Tuin breedte 8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij