Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een nieuwbouwwoning kopen zonder lang op de oplevering te moeten wachten? Grijp nu je kans! De moderne nieuwbouwwoning in de nieuwbouwwijk "De Kanten" in Hulsel zal aan het einde van het jaar gereed zijn! Dit pareltje in aanbouw staat op jouw te wachten om bij de bouwkundige oplevering direct in gebruik genomen te worden. Met de harthouten kozijnen voorzien van HR ++ glas, zonnepanelen en een luchtwaterpomp is deze woning klaar voor de toekomst. Wat het helemaal compleet maakt is de uitbouw van de woonkamer welke de woning maar liefst 2,4 meter dieper maakt en welke zorgt voor een hele grote leefkeuken.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het inrichten van deze woning. Kies je eigen vloeren, van warm pvc tot stijlvol tegelwerk, en geef elke kamer een persoonlijk tintje. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de perfecte leefruimte voor jou en je gezin.

Barst jij van de ideeën en heb jij altijd al gedroomd om een huis helemaal naar wens in te richten? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak!


Entree
Middels royale oprit bereik je de voordeur van deze woning. De entree is voorzien van een meterkast, toilet en ruimte voor een garderobe.
Het toilet is uitgerust met een hangcloset, fonteintje en voorzien van licht tegelwerk en is halfhoog betegeld.

Woonkamer & Keuken
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft daarmee een heerlijke vrije uitkijk aan de voorzijde. Voldoende ruimte bied de woonkamer om hier een gezellig "lounge" gedeelte van te maken, plof jij 's avonds lekker neer op de bank met een goede serie? Of zit je liever in de relax stoel een goed boek lezen? Het is hier gelijk mogelijk! Daarnaast biedt deze woonkamer ook voldoende ruimte om een extra thuiswerkplek of kinderspeelhoek te creeëren.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en hier zijn ook al de benodigde aansluitpunten voor gerealiseerd. Het is aan jouw om deze woning geheel naar smaak in te richten. Leef je uit en maak hier het prachtige kookeiland waar je al jaren van droomt, of toch liever een ruime open hoekkeuken met voldoende ruimte voor een grote italiaanse eettafel voor de gezellige avonden met vrienden of familie.

De handige provisiekast is voorzien van de luchtwater warmtepomp en via de trapopgang bereik je de eerste etage.

Multifunctionele ruimte
De begane grond beschikt over een handige en praktische multifunctionele ruimte, deze ruimte is nog geheel nader af te werken en kan dan ook voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Het is zowel mogelijk om hier een extra slaapkamer en badkamer te realiseren of toch liever een extra ruimte voor de handige klusser? Doordat de ruimte nog vrij indeelbaar is, en casco wordt opgeleverd maakt dit dan ook ideaal om hier je eigen ideeën aan toe te voegen.
Deze woning is dan ook makkelijk in gebruik te nemen als een levensloop bestendige woning.

Via de overloop bereik je de eerste verdieping welke beschikt over 3 slaapkamer waarvan één masterbedroom en een badkamer.

De badkamer wordt opgeleverd met een licht grijze 60x60 tegel die aangebracht word op de vloer als op de wanden. Op de voorzijde en plateau van het inbouwreservoir word een greige halfsteens in liggend patroon geplaatst. De badkamer bestaat daarna uit een wasmeubel met grote spiegel, een hangcloset, een designradiator en een opbouw regendouche met handdouche en glazen douchescherm.

De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is zeer royaal van opzet. Deze biedt dan ook voldoende ruimte voor een ruim tweepersoonsbed en een royale kledingkast.
De andere twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde en zijn ideaal in te delen als kinderkamers, kantoorruimte of logeerkamer.

Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar waar nog eens een extra (slaap)kamer gerealiseerd kan worden.

De tweede verdieping biedt een handige opslagruimte, ideaal voor het bewaren van al je spullen zonder dat ze in de weg staan.

De tuin is nog niet aangelegd. Er is geen verharding opgenomen.
Zowel de voor- als de achtertuin is volledig naar eigen wens en behoefte in te richten en af te werken.

Staat van oplevering:
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning moet er rekening gehouden worden dat zowel de woning als de tuin nog afgewerkt dient te worden. De woning wordt opgeleverd zoals dit met de aannemer is afgesproken. De technische tekening en de technische omschrijven geven exact aan hoe de woning opgeleverd gaat worden. Vanaf dit punt dient de afwerking zelf verzorgt te worden. De afwerking van de woning maar ook het plaatsen van de keuken.

Na contact met ons kantoor geven wij je graag toegang tot de dataroom van deze woning. Hierin zijnde volgende documenten te vinden.
- De technische tekening
- De technische omschrijving
- Meerwerkopties
- Tegelwerkopdracht inclusief impressies
- Kadastrale informatie
- 2 vrijblijvende keukenoffertes ter inspiratie (er zijn geen rechten aan te ontlenen)

BIJZONDERHEDEN
- 137 GO wonen (inclusief tot woonruimte afgewerkte multifunctionele ruimte)
- Oplevering eind 2024 (verwacht)
- Hoekwoning
- Nieuwbouw met garantie
- Voorzien van een uitbouw van 2,4 meter
- Geheel naar eigen wens in te richten
- Hardhouten kozijnen met HR++ glas
- Zonnepanelen
- Luchtwater warmtepomp
- Keuken zelf te voorzien
- Nieuwbouwwijk
- Gasloos & duurzaam

De overdracht van de wordt vindt gelijktijdig plaats met de bouwkundig oplevering van de aannemer. Je wordt daarmee direct eigenaar op het moment dat de woning gereed is en kunt gebruik maken van de garantietermijn. Je bent geen betalingen aan de aannemer meer verschuldigd, de volledige koopsom wordt via de notaris betaald op de dag van overdracht. Op het moment dat de koop onherroepelijk is dient 10% van de koopsom bij de notaris gestort te worden of middels een bankgarantie beschikbaar te worden gesteld.

Zie jij jezelf hier al je dromen werkelijkheid worden? Plan dan nu een afspraak in.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 625
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 15
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 264
Tuin achter Ja
Tuin diepte 3
Tuin breedte 5
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 625
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 15
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 264
Tuin achter Ja
Tuin diepte 3
Tuin breedte 5
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij

De nieuwste woningen in Hulsel