Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op de Gozelinusbocht, waar deze indrukwekkende vrijstaande woning op je wacht! Met een woonoppervlakte van maar liefst 286 m² biedt deze woning ongekende mogelijkheden voor levensloopbestendig wonen en is ook ideaal voor grote gezinnen. Geniet van een royale woonkamer, een ruime leefkeuken met een prachtige groene tuin. Bovendien beschikt de woning over twee royale badkamers en vier grote slaapkamers. wat het comfort verder verhoogt. Kom snel kijken en ontdek de ruimte en mogelijkheden die deze unieke woning te bieden heeft!

De ideale combinatie ruimtelijk wonen en comfort maken deze woning echt uniek! Daarnaast is de woning zeer gunstig gelegen. Alle voorzieningen die je nodig hebt, van het bruisende centrum van Bladel tot aan scholen, sportactiviteiten, bossen en uitvalswegen, bevinden zich op korte afstand.


Entree
Welkom bij deze prachtige royale entree, waar je direct het heerlijke ontvangstgevoel ervaart, vooral door de ruime en indrukwekkende vide. De entree is praktisch ingericht met een meterkast en een nagenoeg geheel betegeld toilet voorzien van een hangcloset en fonteintje.
Vanuit de hal heb je toegang tot de masterbedroom, badkamer, woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is afgewerkt met een stijlvolle marmeren tegelvloer met vloerverwarming, strak gestucte wanden-en plafond, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de woning.

Kom snel verder en ontdek wat deze prachtige woning nog meer te bieden heeft!

Woonkamer
Stap binnen in deze zeer royale woonkamer waar een overvloed aan daglicht je direct verwelkomt. Dankzij de enorme raampartijen, die van vloer tot bijna 3 meter hoog plafond lopen ervaar je een ongekend ruim en licht gevoel. De woonkamer is afgewerkt met dezelfde stijlvolle marmeren vloer als in de hal, compleet met vloerverwarming voor optimaal comfort. De strak gestuukte wanden en het plafond, voorzien van sierlijsten, dragen bij aan de luxe uitstraling van deze ruimte.
Voor de koude maanden biedt de houtkachel de perfecte oplossing. Met zijn drie luchtroosters verwarmt hij niet alleen de woonkamer, maar ook de keuken en de eerste etage, wat zorgt voor een gezellige en warme ambiance in het hele huis.

Kortom, deze woonkamer combineert stijl, comfort en functionaliteit op een unieke manier. Ervaar zelf de bijzondere sfeer en ruimte die deze prachtige woonkamer te bieden heeft!

Keuken
Welkom in deze prachtige ruime leefkeuken waar koken en samenzijn centraal staan. De keuken is uitgerust met een hoog en diep werkblad van 72 cm, wat niet alleen praktisch is, maar ook veel werkruimte biedt en een gevoel van luxe uitstraalt. Hier vind je alle gemakken, waaronder een 5-pits gasfornuis met grote wokbrander met afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en diepvries. De stijlvolle PVC-vloer en de strakke wanden zorgen voor een moderne uitstraling. De keuken is in een praktische hoekopstelling geplaatst, waardoor er voldoende ruimte is voor een grote eettafel, perfect voor familie diners en gezellige bijeenkomsten.

De keuken beschikt over een bijkeuken/wasruimte en een handige voorraadkast. De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor witgoed en beschikt over een kleine pantry met wasbak en kraan. Hier zijn ook de warmwaterboiler en de cv-ketel geplaatst, wat bijdraagt aan het comfort en de functionaliteit van deze ruimte. Daarnaast biedt de bijkeuken extra opslagruimte, altijd handig voor schoonmaakspullen en andere benodigdheden.

Berging
Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de tuin en de berging. Daarnaast kom je via de berging in de garage, wat een handige doorloop creëert. In de berging vind je de plaatsing van het centrale stofzuigersysteem en de omvormer voor de zonnepanelen, evenals voldoende ruimte voor de opslag van fietsen en andere spullen. Middels twee grote openslaande deuren bereik je de garage, die ideaal is voor de handige klusser, hobbyist of als praktijkruimte. Tevens beschikt de ruimte ook over 3-fasen stroom, altijd handig voor de klusser. Dankzij de dubbele openslaande deuren kun je eenvoudig met een aanhanger in- en uitrijden, wat de garage ook bijzonder toegankelijk maakt. Voorheen was het één open ruimte, die nu gescheiden is door de twee deuren, wat extra flexibiliteit biedt voor verschillende gebruiksmogelijkheden.

Slaapkamer
Via de entreehal bereik je aan de voorzijde de masterbedroom, een royale en lichte ruimte die je meteen verwelkomt. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de kamer een frisse en uitnodigende sfeer uitstraalt. Deze slaapkamer is uitgerust met een handige en praktische inloopkast, ideaal voor het organiseren van je kleding. Dezelfde tegelvloer als in de hal loopt door in de masterbedroom, terwijl de strak gestucte wanden en het plafond, voorzien van sierlijsten een luxe uitstraling geven.

Badkamer
Gelegen naast de masterbedroom, vind je de royale badkamer op de begane grond. Met zijn neutrale kleurtinten straalt deze ruimte een rustige en uitnodigende sfeer uit, perfect aansluitend bij de rest van het huis. Hier geniet je van de luxe van vloerverwarming, een heerlijk ligbad en een inloopdouche. De dubbele wastafel biedt extra comfort, terwijl er voldoende ruimte is om een extra kast te plaatsen voor je toiletartikelen en handdoeken.


Via de mooie eikenhouten trap kom je op de overloop van deze woning, een open en luchtige ruimte die meteen een gevoel van ruimte geeft. Hier heb je toegang tot de meerdere slaap/hobbykamers, een tweede badkamer en een berging. De vide zorgt voor een gezellige verbinding tussen de verdiepingen en laat lekker veel natuurlijk licht binnen.

Slaapkamers
Slaapkamer 1
Gelegen aan de rechterzijde van de woning, biedt slaapkamer 1 een royale opzet. Met een dakraam dat zorgt voor een heerlijk lichtinval, is er voldoende ruimte voor een groot bed, een kledingkast en een bureau. De kamer is afgewerkt met een nette laminaatvloer en strak gestucte wanden en plafonds, wat bijdraagt aan de moderne uitstraling.

Slaapkamer 2
Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde en is ook royaal van opzet. Ook hier zorgt een dakraam voor veel natuurlijk licht, en is er genoeg ruimte voor een groot bed, een kledingkast en een bureau. Deze kamer heeft eveneens een nette laminaatvloer en strak gestucte wanden en plafonds.

Beide slaapkamers zijn zo ruim dat het eenvoudig is om een derde slaapkamer te creëren. Door een deel van zowel slaapkamer 1 als 2 weg te halen, kun je met een paar aanpassingen een extra kamer realiseren. Dit biedt volop mogelijkheden voor een groeiend gezin of als je behoefte hebt aan wat extra ruimte!

Slaapkamer 3
Slaapkamer 3 bevindt zich aan de linkerzijde van de woning en is hiermee dan ook de grootste slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een dakraam voor natuurlijk lichtinval en er is voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed, kledingkast en een bureau. Een nette laminaatvloer, strak gestucte wanden en plafonds. Bovendien is het hier mogelijk om van 1 slaapkamer, 2 slaapkamers te maken. Dit geeft je volop mogelijkheden!

Badkamer
De badkamer op de bovenverdieping is groot van opzet en biedt een rustige en neutrale uitstraling met zijn kleurtinten. Hier vind je een inloopdouche, een toilet en een dubbele wastafel, wat zorgt voor optimaal comfort en functionaliteit. Een dakraam zorgt voor extra natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog ruimtelijker aanvoelt.

Berging
De berging op de eerste etage biedt een handige opslagruimte voor al je spullen.
Daarnaast is er een luik naar een extra opbergzolder, wat het nog praktischer maakt. Dit biedt extra ruimte voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt, zodat je het huis mooi opgeruimd kunt houden.

Voortuin
Met een ruime oprit naast de woning, is er voldoende plek voor meerdere voertuigen. Deze oprit sluit aan op de garage, wat het praktisch maakt voor het parkeren van je auto of het opslaan van je spullen.Via een looppad naast de oprit bereik je de voordeur van deze woning, omringd door verzorgde groene tuinaanleg.
Daarnaast is er een groene beplanting rondom de loopdeur aan de zijkant van de woning, die je direct toegang geeft tot de achtertuin.

Achtertuin
De achtertuin is zowel gelegen aan de zijkant als achterzijde, waardoor je direct dat heerlijke ruimtelijke gevoel hebt. Aan de achterzijde van de woning is een mooie overkapping met buitenkeuken gerealiseerd, perfect voor gezellige barbecues en lange avonden met vrienden of familie. Aan de linkerzijde van de woning vind je nog een terras met elektrische luifel en een begroeide pergola, waar je heerlijk kunt ontspannen. Via de schuifdeuren aan de terraszijde loop je zo de woonkamer binnen, wat de verbinding tussen binnen en buiten versterkt.
Daarnaast is er een vrijstaande houten berging, ideaal voor opslag van tuinspullen of andere benodigdheden. Ook liggen er hier extra zonnepanelen op het dak, waarbij de omvormer dan ook binnen is terug te vinden.
Deze groene achtertuin is een perfecte plek om heerlijk te genieten!

Kom tijdens een bezichtiging de sfeer proeven en wie weet zit jij hier deze zomer wel te genieten van de zon! Want deze fijne tuin is gesitueerd op het zonnige zuidwesten.

Kenmerken
- Bouwjaar 2007
- Gebruiksoppervlakte wonen 286 m²
- 759 m² perceel
- Energielabel A & volledig geïsoleerd
- Ideaal voor grote gezinnen
- 22 Zonnepanelen (5.500 kwh) op de garage + berging
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming
- Het woonhuis beschikt over vier ruime slaapkamers (met mogelijkheid tot meer)
- De woning is geheel voorzien van rolluiken op de begane grond
- Levensloopbestendig wonen
- Fijne en groene achtertuin met optimale privacy
- Prachtige en rustige ligging
- Alle voorzieningen die je nodig hebt, van het bruisende centrum van Bladel tot aan scholen, sportactiviteiten, bossen en uitvalswegen, bevinden zich op korte afstand. De verbindingswegen naar Veldhoven en Eindhoven liggen binnen handbereik
- Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 7 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Kortom; dit fijne huis biedt alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen en tot rust te komen! Klinkt dit jou allemaal als muziek in de oren? Vraag dan nu een bezichtiging aan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 286
Inhoud woonhuis 1141
Aantal verdiepingen 2

Overige

Garage Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 759
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Kwaliteit object Normaal
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 286
Inhoud woonhuis 1141
Aantal verdiepingen 2

Overige

Garage Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 759
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Kwaliteit object Normaal
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij