Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij dit prachtige hoekhuis dat niet alleen fantastisch is voor starters of gezinnen, maar ook nog eens multifunctioneel inzetbaar dankzij het bijgebouw dat perfect is om te gebruiken als praktijkruimte. Hier wacht een heerlijke instapklare woning op je waar je direct kunt settelen en genieten van luxe en comfort!

Dit geweldige hoekhuis is niet zomaar een woning; het is een plek waar je heerlijk thuis komt en kunt genieten met het hele gezin. De woning beschikt over drie slaapkamers (mogelijkheid tot vier), een royale badkamer en prettige achtertuin met veel privacy! Grijp deze kans en neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging! Wacht niet te lang, dit is jouw kans op het perfecte thuis voor jou!


Entree
Via het kleine opstapje aan de voorzijde van de woning bereik je de voordeur. Eenmaal binnen gekomen is de entree voorzien van een meterkast en een modern toilet voorzien van hangcloset en een fonteintje. De hal beschikt daarnaast over een handige inbouwkast, ideaal om te gebruiken als schoenenkast, rommelkast of om je poets spullen in op te slaan. Lekker praktisch toch?

Woonkamer
Een prachtige doorzonkamer welke in 2015 geheel aangepakt en verbouwd is. De woonkamer is daarmee voorzien van vloerverwarming, een nieuwe tegelvloer en zelfs een nieuwe trapkast. Door de zeer moderne afwerking straalt deze woonkamer niet alleen comfort uit, maar ook luxe! Aan de voorzijde is een fijne Tv-hoek ingericht aan aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de ruime eetkamer met toegang tot de open keuken. De gehele benedenverdieping (m.u.v. de voordeur) is voorzien van rolluiken.

Keuken
De moderne open keuken nodigt uit om samen te genieten van heerlijke momenten! De keuken, geplaatst in 2015 in U-opstelling beschikt over een modern blad en is volledig uitgerust met apparatuur zoals een stoom-oven, vaatwasser, koelkast, 5-pits inductie kookplaat en een Quooker kraan. De keuken biedt door het royale werkblad een gezellig (extra) zitje om lekker aan te ontbijten of borrelen!
Kortom, alles wat je zoekt in een keuken!

Eerste verdieping
Middels vaste trap, welke nieuw geplaatst is in 2015, bereik je de overloop met toegang tot twee slaapkamers, (voormalig drie slaapkamers) badkamer en vaste trapopgang naar de tweede verdieping. De gehele verdieping is afgewerkt met strakke wanden en spuitwerk plafond en de vloer is voorzien van een prachtige, donkere pvc- visgraat, die een absolute luxueuze uitstraling geeft!

Masterbedroom
De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning, royaal van opzet en biedt dan ook voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed. Door de huidige eigenaar is er voor gekozen om de tweede slaapkamer om te toveren tot een riante en een praktische walk-in-closet wat natuurlijk de droom is van iedere vrouw!

Slaapkamer
De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en eveneens ruim van opzet. Deze slaapkamer biedt ook voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Alle slaapkamers zijn trouwens voorzien van handige rolluiken

Badkamer
De badkamer is ook in 2015 compleet vernieuwd en is dus van alle gemakken voorzien. Hier vind je een heerlijk ligbad om in te ontspannen en een ruime douche waar je snel even kunt opfrissen. Verder beschikt de badkamer over een badmeubel met dubbele kraan en hangcloset. Kortom, een plek om heerlijk te kunnen ontspannen.

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping van deze woning.

De voorzolder is een praktische plek waar de witgoed aansluitingen, de CV-installatie, mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen zich bevinden.

De achterzolder is een ruime kamer die perfect is als extra slaapkamer en beschikt over een groot dakraam en een handige pantry met wastafel. Achter de schuine kanten bevindt zich nog extra opbergruimte.

Voortuin
De voortuin bestaat uit een klein opstapje, welke je direct naar de voordeur leidt. Daarnaast is de voortuin geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Achtertuin
De achtertuin is gelegen op het zonnige zuid-westen en is geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd in 2017. De achtertuin beschikt over twee poorten om achterom te komen. De poort aan de achterzijde geeft toegang tot een overdekt gedeelte waar je de fietsen en kliko's droog kunt plaatsen. Dit loopt over in een ruimte met overkapping waar je een heerlijke loungeset of eettafel kunt plaatsen.

Stap binnen in de multifunctionele ruimte en laat je verrassen door de elegante afwerking.
Bij binnenkomst, kom je direct in een ontvangstruimte welke prachtig is afgewerkt met zwarte glazen deuren. De lichte pvc-visgraat vloer en strak gestuukte wanden creëren een sfeer van rust en klasse. De ruimte is voorzien van alles wat jij nodig hebt, zoals een handige pantry met opbergruimte en een wastafel v.v. kraan. De praktische royale lichtstraat zorgt ervoor dat er voldoende natuurlijk daglicht binnen komt! Voor de zonnige en warme dagen komt de screen over de lichtstraat wel van pas, maar met de extra airco wordt het weer een plezier om te werken! De airco is in de zomer heerlijk verkoelend en op de koudere dagen verwarmd deze de complete ruimte.

Kenmerken
- Bouwjaar 1980
- Energielabel B
- Privacy biedende achtertuin op het zuid-westen
- De woning is rondom voorzien van isolerende beglazing
- Drie ruime slaapkamers
- De woning is nagenoeg geheel verbouwd, gerenoveerd en vernieuwd
- 2015 Vloerverwarming begane grond & badkamer
- 2015 Nieuwe trap + nieuwe trapkast gerealiseerd
- 2015 Nieuw toilet
- 2015 Woonkamer compleet voorzien van nieuwe vloer en stucwerk wanden+plafond
- 2015 Nieuwe keuken geplaatst
- 2015 Gehele elektriciteit en leidingwerk vernieuwd, alsmede de meterkast
- 2015 Nieuwe badkamer+vloerverwarming
- 2017 Tuin opnieuw aangelegd
- 2018 Stuk grond bijgekocht
- 2019 Multifunctionele ruimte + overkapping geplaatst
- 2019 Lichtstraat + screen, airco
- 2021 Woning voorzien van rolluiken + multifunctionele ruimte rolluiken
- 2022 Bovenverdieping voorzien van pvc- vloer en schilderwerk opnieuw gedaan
- 2022 Walk-in-closet gerealiseerd
- 2022 9 zonnepanelen geplaatst
- 2023 Buiten schilderwerk
- 2023 Woonkamer voorzien van nieuw behang en schilderwerk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 461
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 70
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 193
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2000
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 461
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 70
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 193
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2000
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij