Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig appartement gelegen op de eerste verdieping van een bijzonder wooncomplex midden in het bruisende centrum van Bladel! Dit leuke driekamerappartement bevindt zich op de eerste etage en is voorzien van een lichte woonkamer met keuken, twee slaapkamers, badkamer, balkon, eigen parkeerplaats en een privé berging. Maar dat is niet alles, want dit appartement heeft het mooiste uitzicht van Bladel! Uitkijkend over het kerkplein en de bruisende winkelstraat De Sniederslaan! Wonen boven de dorpse voorzieningen waar van alles te beleven valt, daarnaast kenmerkt het appartement zich door de ruimtelijkheid en lichtinval. Een waar genot om hier te wonen!

Het appartement beschikt over een trapopgang naar de eerste verdieping. Indien koper dit wenst is, in samenspraak met de V.v.E. hier de mogelijkheid om een traplift te installeren.


Gezamenlijke entree
Het prachtige complex is bereikbaar middels een centrale ingang van het Burg. van Houdtplein, welke is voorzien van een bellentableau, brievenbussen en trappenhal met vaste trap naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde van het complex is de eigen parkeerplaats te vinden, tevens vind je hier ook de aparte toegang tot de eigen berging (4m²).

Entree woning
Wees welkom via de ruime hal die centraal in de woning binnenkomt. De entree biedt toegang aan het toilet, de twee slaapkamers, wasruimte, badkamer en woonkamer. De vloer is afgewerkt met een houtenvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is voorzien van spuitwerk. Ook is de hal voorzien van airco, welke zo ingesteld staat dat zowel de belangrijke leef- en slaapruimten gekoeld en verwarmd kunnen worden.

Toilet
Via de hal is het toilet bereikbaar, deze ruimte is voorzien van een closet en een fonteintje.

Slaapkamer en badkamer
De verrassend ruime slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast en is afgewerkt met een nette laminaatvloer. De slaapkamer is dan ook direct verbonden met de badkamer, welke voorzien is van alle gemakken zoals een douche, ligbad, wastafel en radiator. Alles wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen!

Slaapkamer
De tweede slaapkamer is wat kleiner van opzet, maar biedt veel mogelijkheden zoals logeerkamer of hobbyruimte. Tevens vind je hier de doorloop naar het balkon, welke beschikt over een handige hordeur. Het balkon geeft een fantastisch uitzicht over het Bladel centrum!

Wasruimte
Deze praktische wasruimte is voorzien van een tegelvloer en beschikt over de nodige bergruimte. Ook beschikt deze ruimte over de aansluitingen voor het witgoed en is de Nefit CV combiketel 2021 geïnstalleerd.

Woonkamer
Vanuit de hal is de sfeervolle woonkamer bereikbaar. Deze ruimte is voorzien van een eikenhoutenvloer, stucwerkwanden en spuitwerkplafond. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zit opstelling en een eethoek. Door de grote raampartijen en de speelse ronde vorm is de woonkamer een bijzonder(e) heerlijke ruimte om te vertoeven!

Open keuken
In de woonkamer bevindt zich eveneens de keuken. De open keuken beschikt over een wand- en schiereilandopstelling uitgevoerd in lichte kleurtinten. De keuken opstelling is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, rvs-spoelbak, mengkraan, vaatwasser en combi-oven.

- Sfeervol en licht appartement;
- Bijzonder mooie locatie;
- Midden in het bruisende centrum van Bladel;
- Bouwjaar 1995;
- 2 slaapkamers;
- Badkamer ensuite
- Servicekosten € 121,14 per maand;
- Het is mogelijk om een traplift (algemene trapopgang) naar de eerste verdieping te installeren;
- Tegenover de Vershof en Snieders Passage;
- Eigen parkeerplaats en berging;
- Geschikt voor diverse doelgroepen, starters, doorstromers en senioren;
- Dankzij de aanwezigheid van de onderliggende winkel zijn de stookkosten bijzonder laag.

Kortom, wil jij bijzonder mooi wonen in midden in het centrum? Bel voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 240
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 240
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Revast Makelaardij