Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrij gelegen, volledig geïsoleerde, instapklare en mooie halfvrijstaande bungalow met badkamer en slaapkamer op de begane grond, carport aan de straatzijde onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging. Aan de voorzijde heeft de woning een fraai uitzicht op groenvoorzieningen en pleintje.

Begane grond. Via de hal/entree met toilet, nieuwe pvc vloer (2024) en trap naar de verdieping aan de voorzijde betreedt u de woning.

Via de hal is de lichte en royale woonkamer met openslaande tuindeuren te bereiken. Deze beschikt eveneens over een pvc vloer en geniet veel lichtinval door de vele raampartijen.

De open keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, diverse laden en kasten, spoelbak en afzuigkap.

Via de woonkamer is de bijkeuken te bereiken met de aansluitingen voor de was- en droogapparatuur en de opstelling Cv-installatie voor de centrale verwarming en de warmwatervoorziening en via een deur is de achtertuin bereikbaar.

De ruime slaapkamer met pvc vloer en uitzicht op de tuin met aansluitend een badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en toilet.

1e verdieping. Via de hal is de verdieping te bereiken met een extra (verrassend ruime) slaapkamer en sanitaire ruimte met wastafel en toilet. De verdieping heeft veel lichtinval door de aanwezige raampartijen en dakkapel.

Bergruimte met opstelling WTW-unit.

Tuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de onderhoudsvriendelijk aangelegde patiotuin voorzien van bestrating. De tuin is geheel omheind en beschikt over een stenen berging met elektra en een achterom naar carport.

Bijzonderheden: - Bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond! - Energiezuinige woning (energielabel A); - De entree, woonkamer, keuken, bijkeuken en slaapkamer zijn voorzien van een nieuwe pvc vloer (2024); - Handbediende zonnecreens aan de achterzijde (zonzijde) van de woning; - Gelegen op loopafstand van voorzieningen zoals, winkels, scholen, sportvoorzieningen en centrum van Aarle-Rixtel; - Niet zelfbewoningsclausule van toepassing op de koop (eigenaar heeft het pand nooit zelf bewoond); - Voor deze woning is een projectnotaris van toepassing; - Op korte termijn te aanvaarden; - Gelegen aan rustig pleintje met groenvoorzieningen; - Kortom, een mooie kans om gelijkvloers te wonen met een mooie buitenruimte!

Locatie: De gelijkvloerse bungalow is gelegen in een rustige woonwijk van Aarle-Rixtel. Winkels, een basisschool en diverse andere voorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Uitvalswegen naar Helmond en Beek en Donk bereikt u binnen enkele minuten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 204

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 204

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA