Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woondromen zouden zomaar werkelijkheid kunnen worden! Al tijden op zoek naar een karakteristieke vrijstaande woning die de perfecte mix biedt tussen rustige thuisbasis en alle voorzieningen binnen handbereik? Bekijk deze foto's dan maar eens goed.

Zien jullie jezelf na een werkdag heerlijk tot rust komen in de achtertuin of in het weekend een gezellige spelletjesavond in de sfeervolle woonkamer met vrienden of familie? In deze toffe woning kan het allemaal! Deze vrijstaande woning is de plek waar jullie elke dag met een glimlach thuiskomen.

HIGHLIGHTS:
• Say yes to this address! Op een centrale plek dichtbij alle benodigde voorzieningen, maar toch met absolute privacy en rust.
• Jullie willen al tijden jullie een eigen paleisje realiseren? Dat kan nu! Deze woning beschikt over veel potentie.
• Geniet van de sterrenhemel vanaf jullie eigen dakterras onder het genot van een hapje en een drankje!
• Ga voor duurzaamheid: profiteer van lage energiekosten én een groenere toekomst dankzij de 30 zonnepanelen.
• De overkapping (ca. 15 m²) biedt de perfecte setting om te genieten van BBQ-momenten met vrienden en familie.
• Klussers, motorliefhebbers en hobbyisten opgelet! De woning beschikt over een riante berging van maar liefst 12 m².
• Jullie hoeven je geen zorgen te maken om de warme zomerdagen, want deze woning is voorzien van airconditioning.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 73 m², gebouw gebonden buitenruimte ca. 15 m², externe bergruimte ca. 12 m² en een inhoud van ca. 270 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu zeer waarschijnlijk in Dinteloord, Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dinteloord ligt in het mooie West-Brabant en hier zijn jullie in slechts 30 minuten.

Dinteloord is een gezellig dorp met een historisch centrum, prachtige jachthaven, de Dintelse Gorzen en natuurlijk niet te vergeten het nabijgelegen vestingstadje Willemstad waar de historische Forten bezocht kunnen worden. Zijn jullie avontuurlijker ingesteld? Binnen no-time bereiken jullie diverse recreatiegebieden zoals de Biesbosch, de Grevelingen en de stranden aan de Zeeuwse kust.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)
Omringd door polderlandschappen rijden jullie richting Dinteloord, een verborgen parel gelegen in West-Brabant, waar deze toffe woning te vinden is. Nadat jullie de auto hebben geparkeerd, lopen jullie middels de voordeur de woning binnen. De warme ambiance en karakteristieke details geven direct een gevoel van thuiskomen. De entree van de woning loopt over tot de woonkeuken en is voorzien van de meterkast.

Wordt het weer eens tijd voor een ouderwetse spelletjesavond? Of willen jullie genieten van een goed boek of een lekker filmavondje? Dit kan in de sfeervolle woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond met inbouwverlichting. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en airconditioning, die niet alleen koelt in de zomer, maar ook verwarmt in de koudere maanden voor optimaal comfort het hele jaar door.

De open woonkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels spachtelputz en deels behangen wanden en plafondplaten. Hier kunnen jullie heerlijke recepten gaan bereiden! De in hoek opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak. De keuken biedt toegang tot de hal en de eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De hal biedt toegang tot de technische ruimte die is voorzien van de aansluiting voor witgoed en de CV-Ketel (Remeha, 2016), de badkamer en de achtertuin.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en gestuct plafond met inbouwverlichting. Kom na een lange werkdag heerlijk tot rust in de badkamer. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, douche, ligbad, wastafel, toilet, design radiator en mechanische- en natuurlijke ventilatie. Geniet van ultieme ontspanning in het riante ligbad.

De woning beschikt over een riante achtertuin met een prachtig groene achterzijde die zorgt voor privacy en een rustgevend uitzicht. De royale achtertuin biedt volop ruimte om te ontspannen en te genieten van de natuur. De tuin is voorzien van een terras, gazon, achterom en riant tuinhuis met overkapping (2020).De riante overkapping past perfect bij jullie bourgondische gezelligheid. Hier zijn jullie vaak te vinden onder het genot van een hapje en een drankje.

1e VERDIEPING (houten vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, behangen wanden en plafondplaten. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en het dakterras.

Het riante dakterras is de perfecte plek om te genieten van het buitenleven. Hier kunnen jullie heerlijk ontspannen, borrelen met vrienden of wakker worden met een lekker bakje koffie.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels behangen en deels houten schrootjes wanden en een houten schroten plafondafwerking.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels behangen en deels spachtelputz en plafondplaten.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1924
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1924
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 98.97
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 160
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12.04
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.22
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 18.15
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1924
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1924
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 98.97
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 160
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12.04
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.22
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 18.15
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?