Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij met je gezin op zoek naar een mooie tussenwoning in Dinteloord? Zoek dan niet verder want de Omloop 23 is zojuist in de verkoop gekomen!
De woning ligt aan de rand van Dinteloord met diverse voorzieningen in de buurt. De woning is ruim van opzet en heeft een leuke speelse indeling, een royale woonkamer, een fantastische schiereiland keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met inloopdouche en hangend toilet, vijf royale slaapkamers en een fraaie tuin met tuinhuis/berging.
Is je interesse gewekt? Neem dan snel contact op met ons en plan vandaag nog een bezichtiging! Jouw nieuwe adres? Omloop 23 in Dinteloord!
Indeling
Begane grond
De hal biedt toegang tot het luxueuze toilet, een kast, een meterkast en de woonkamer.
Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet en de grote raampartijen geven een fraai uitzicht op de royale tuin en zorgen voor veel natuurlijk daglicht. In de woonkamer staat tevens een sfeervolle houtkachel en de openslaande tuindeuren bieden u toegang tot de achtertuin.
Keuken
Vanuit de woonkamer kom je terecht in de keuken. Deze fantastische schiereiland keuken is van alle gemakken voorzien zoals diverse inbouwapparatuur en er is voldoende kastruimte voor al uw potten en pannen. De grijze frontjes in combinatie met het houten aanrechtblad geven de keuken een strakke moderne uitstraling.
Eerste verdieping
Op de eerste verdieping tref je een ruime overloop, drie riante slaapkamers en een luxueuze badkamer met inloopdouche, een hangend toilet en een wastafelmeubel. Deze slaapkamers zijn van een goed formaat en hebben een aangename lichtinval. Aan de voorzijde van de woning is de masterbedroom gelegen.
Tweede verdieping
Wanneer we met de vaste trap vanaf de eerste verdieping naar boven gaan, komen we op de overloop van de ruime zolder terecht. Vanuit de overloop heb je toegang tot twee slaapkamers. De tweede verdieping is zowel aan de voorzijde als achterzijde voorzien van een dakkapel met rolluiken. Op de overloop zijn voorzieningen aanwezig voor de aansluiting van een wasmachine en een droger. Tevens is op de overloop van de zolder de opstelling CV-ketel (Nefit Trendline HRC30 CW6) terug te vinden.
Tuin
De woning heeft een royale achtertuin gelegen op het noordoosten. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een tuinhuis/berging. Ook is de tuin via een achterom te bereiken, dus zet je fiets maar in de berging!
Locatie
Uitgebreide voorzieningen, zoals winkels (Action, Ah en Hubo etc. etc.), basisscholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en gezondheidsvoorzieningen zijn te vinden op loopafstand van deze woning. Op fietsafstand bereikt u prachtige natuurgebieden, zoals de Dintelse Gorzen en Landgoed Westcreecke. De steden Rotterdam, Antwerpen, Goes, Bergen op Zoom en Roosendaal zijn prima bereikbaar door de ligging van Dinteloord nabij de A4. De Dinteloordse haven is te vinden op fietsafstand van deze woning. De Dinteloordse haven staat in directe vaarverbinding met diverse jachthavens, direct aan het Volkerak.
Bijzonderheden
• De gehele woning is optimaal geïsoleerd (dak-, gevel- en vloerisolatie en HR-beglazing);
• De woning is voorzien van twee dakkapellen met elektrische rolluiken;
• CV-ketel met bouwjaar 2019 (Nefit Trendline HRC30 CW6);
• Een geweldige schiereiland keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur;
• De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen;
• Deze stijlvolle woning is grotendeels gerenoveerd, maar wacht nog op de laatste details om het volledig af te maken. De basisafwerking is van hoge kwaliteit met moderne materialen.
• Om een goede indruk te krijgen van deze fantastische tussenwoning is een bezichtiging aan te bevelen!
Maatvoering
Voor de indicatieve maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze presentatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld, echter aan eventuele onjuistheden van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 418
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2019
Perceel oppervlakte 148
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel -combiketel-
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Muur isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 5
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 418
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2019
Perceel oppervlakte 148
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel -combiketel-
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Muur isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 5
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Reenen Makelaardij