Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van het prachtig opgezette vakantiepark NatuurRijk De Kempenzoom gelegen chalet van ca. 73 m² met moderne afwerking, complete keuken, fraaie badkamer, 2 ruime slaapkamers en fraai aangelegde tuin rondom. Het perceel geeft ruimte voor het plaatsen van twee auto's en er is een vrijstaande berging van 9 m² aanwezig. NatuurRijk De Kempenzoom is gelegen in de bossen van Middelbeers (gemeente Oirschot), op korte afstand van dagelijkse voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer. Het park is voorzien van een luxe verwarmd zwembad met overkapping, alsmede gezellige horecavoorziening. Daarnaast is het park ruim opgezet met waterpartij en diverse speelvoorzieningen voor kinderen.

Bijzonderheden: - Permanente bewoning is niet toegestaan. Het is wel toegestaan 365 dagen per jaar te recreëren. - Verhuur aan derden is niet toegestaan. - Gelegen op een perceel van 663 m² (eigen grond). - Verplichte deelname aan VVE: de maandelijkse servicekosten bedragen thans € 87,--. - Instapklaar en modern chalet. - Alle ramen zijn voorzien van horren. - Bouwjaar 2016. - Forensenbelasting van toepassing. Meer informatie via de Gemeente Oirschot. - De standen van gas, water en elektra worden 1x per 6 maanden opgenomen vanaf eigen meters waarna jaarlijks een afrekening volgt. - Het kavel is voorzien van gas, water, elektra, riolering, internet en TV via glasvezel. - Internet en t.v.-aansluiting zijn inbegrepen in de VVE kosten. - Er is een huishoudelijk reglement van toepassing, deze is ter inzage verkrijgbaar. - Het chalet is volledig voorzien van pvc-vloer en moderne afwerking.

Indeling chalet: Entree via fraaie overkapping van 24 m². Binnenkomst in de hal, met toegang tot 2 slaapkamers, leefruimte, badkamer en bijkeuken. Er is tevens ruimte voor garderobe. 2 Slaapkamers van resp. ca. 16 en 9 m². De badkamer is voorzien van een douchecabine van 1.20x90 cm., wastafel in badmeubel, wandtoilet en designradiator. Praktische bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger, kastenwand, c.v.-ketel en groepenkast. De leefruimte bestaat uit een gezellige woonkamer en complete keuken. De woonkamer is voorzien van raampartijen aan de voorzijde, schuifpui met toegang tot veranda aan de achterzijde en airconditioning. De keuken bestaat uit een hoekopgesteld aanrecht met natuurstenen blad en achterwand, voldoende kastruimte en de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, oven en koelkast. Aan de achterzijde is in 2021 een overkapping/veranda geplaatst: een fijne uitbreiding van de leefruimte. Door het toepassen van schuiframen is deze veranda helemaal afsluitbaar. Zowel in voor- en najaar kan je hier dus heerlijk buitenzitten en genieten van de rust en prachtige omgeving!

Perceel: Het chalet is gelegen op een perceel van 663 m² (eigen grond), in een doodlopend straatje aan de rand van het park. Aan de achterzijde grenzend aan bosrijk gebied dus rust gegarandeerd! Met recht één van de mooiste plekjes van het park te noemen.

Ligging: Het chalet is gelegen op een prachtig kavel, aan de rand van het park, grenzend aan de bossen.

NatuurRijk De Kempenzoom: NatuurRijk De Kempenzoom heeft een aantal belangrijke voorzieningen direct binnen handbereik op het recreatiepark. Zo is er een overdekt verwarmd zwembad met overkapping, alsmede verschillende speeltuinen, een jeu-de-boules baan en een restaurant.

Omgeving: De Kempenzoom ligt in Middelbeers en ligt aan de rand van de Brabantse Kempen, een prachtig uitgestrekt natuurgebied met een gevarieerd landschap, bos, heide en vennen. Rondom dit natuurgebied (Landschotse Heide) in de nabije omgeving liggen een aantal aantrekkelijke plaatsen met een rijke historie zoals Oirschot en Vessem. Deze streek is een aantrekkelijk toeristisch-recreatief gebied. Het gebied is ook bij uitstek geschikt om al fietsend en wandelend te verkennen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 264

Overige

Perceel oppervlakte 663

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 264

Overige

Perceel oppervlakte 663

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems