Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze fantastische woning die zeker indruk op je zal maken! Dit geheel gerenoveerde pareltje is energiezuinig en volledig gasloos met een spiksplinternieuwe warmtepomp, airco installatie, 17 zonnepanelen, optimaal isolatiepakket en energielabel A+. Eén stap binnen en je weet: hier wil je wonen!

GEZELLIGE ONTVANGST
Middels de fraai aangelegde voortuin heb je toegang tot de entree van de woning.
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de ruime hal met vernieuwd toilet en meterkast voorzien van een moderne groepenkast en glasvezelaansluiting. De trapopgang brengt je naar boven, maar laten we eerst eens de woonkamer onder de loep nemen.

LICHTE LIVING
De woonkamer is een oase van licht en gezelligheid. Met een prachtige erker, inbouw inzethoutkachel (2023) inclusief vernieuwde schoorsteenpijp en een schuifpui naar het overdekte terras aan de achterzijde. De eetkamer grenst aan de moderne keuken en is gescheiden door ensuite deuren. De afwerking met houten parketvloer met vloerverwarming én strak stucwerk maken de ruimte helemaal af.

ROYALE KEUKENVOORZIENINGEN MET BIJKEUKEN
In de royale keuken ontbreekt het je aan niets. Een praktisch keukenblok in hoekopstelling met inductiekookplaat, afzuigkap, inbouwvaatwasser, spoelbak en volop kastruimte. Daarnaast vind je hier een grote inbouwkoelkast en combi oven/magnetron. Het geheel is afgewerkt met een parketvloer met vloerverwarming voor extra comfort.

De praktische aangrenzende bijkeuken met geïsoleerde deur biedt de nodige bergruimte en is voorzien van de in 2023 compleet vernieuwde verwarmingsinstallatie met warmtepomp en riant buffervat. Tevens is er directe toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING

COMFORTABELE SLAAPKAMERS EN LUXE BADKAMER
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 comfortabele slaapkamers en een luxe badkamer. Elke slaapkamer is voorzien van draai/kiep raampartijen met dubbele beglazing, laminaatvloeren en strak stucwerk. Op iedere kamer is de temperatuur separaat in stellen waardoor iedereen zijn eigen optimale binnenklimaat kan creëren middels het lucht koel- en verwarmingssysteem.

De compleet gerenoveerde, luxe badkamer heeft een grote inloopdouche, ligbad met handdouche, wastafelmeubel met dubbele kraan, spiegelkast, toilet, mechanische ventilatie en tegelvloer met vloerverwarming. De betegeling tot aan het plafond geven de ruimte een moderne uitstraling.

TWEEDE VERDIEPING

ZOLDER RUIMTE
De tweede verdieping, te bereiken middels een vaste trap, biedt een grote zolderverdieping die ideaal is als werk- of logeerruimte.
De voorzolder herbergt o.a. vernieuwde dakramen, de omvormer voor de 17 zonnepanelen en aansluitingen voor witgoed.
Ook vind je hier de mechanische ventilatie unit en luchtverwarming/koeling installatie.
De aangrenzende zolderkamer (4e slaapkamer) zelf heeft vernieuwde grote kantel dakramen met verduistering, knieschotten voor extra bergruimte en een fraaie laminaatvloer.

TUIN & GARAGE
De achtertuin is een heerlijke plek om te vertoeven, met een overdekt terras, gazon, borders met prachtige beplanting en een vrije achterom naar de ruime oprit waar je meerdere auto's kwijt kunt. Ook is er een handige buitenkraan, een tuinhuis en de warmtepomp- en airco-unit zijn gevestigd in de zijtuin.
De garage met garagedeur, licht, elektra en volop bergruimte maken het geheel compleet.

Dus, als jij op zoek bent naar een prachtig, energiezuinig en modern thuis waar je meteen kunt intrekken, dan is dit dé woning voor jou! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet geniet jij binnenkort van al dit moois!

**De verkopers aan het woord:**

De Duinroosstraat is een stille en heel fijne kindvriendelijke straat. Het dorp Bakel is, ook als je er niet vandaan komt, heel open en uitnodigend voor nieuwe mensen. Er is veel te doen aan verenigingsleven zoals muziek, sport (handbal, voetbal, hockey, tennis etc) en er is een afdeling van Jong Nederland. Bakel heeft ook twee Basisscholen en een compact winkelgedeelte in het centrum rondom de kerk waar alles wel te krijgen is. Ook is er een grote Jumbo op een kleine 5 minuten loopafstand van de Duinroosstraat en iets verderop een Aldi. In de buurt zijn er tenminste 2 speeltuintjes, maar door de grote tuin en het pleintje naast ons huis is er altijd dicht bij huis genoeg te spelen voor onze kinderen.

We lopen vaak een rondje net de wijk uit door de velden waar je met de seizoenen steeds het landschap ziet veranderen. We zitten hier op fietsafstand van Helmond en dat is naast Deurne de plaats voor bijvoorbeeld een spoorverbinding naar Venlo of Eindhoven/Den Bosch of bijzondere boodschappen.
Door de ligging van ons huis hebben we geen inkijk in onze tuin die vrijwel op het zuiden ligt en gedurende de dag zon heeft.

Door de nieuwe energiemaatregelen is ons huis heel erg comfortabel en energiezuinig geworden. We hebben ook een nieuwe kachel laten plaatsen die voldoet aan de nieuwste eisen zodat we toch in de herfst en winter een beetje romantisch een houtvuur kunnen aanmaken, meer voor de gezelligheid. De veelzijdigheid van het huis maakt dat je altijd wel een plekje hebt om te lezen of iets te doen. In de erker in een luie stoel of op de voorzolder werken aan een hobby. De kamers boven zijn heerlijk ruim. De hoofd zolderkamer is iets aparts geworden door de grote ramen. Dat voelt als een echt atelier/slaapkamer. Door de plaatsing van de grote ramen op het noorden is het licht erg prettig.

De buren zijn heel erg aardig en variëren van gepensioneerden tot mensen met kinderen. De mix gaat heel goed en er is veel begrip over en weer voor elkaar met respect.
Kortom het is een hele fijne en unieke plek om te wonen. Een mix tussen prettig onder de mensen zijn en toch veel ruimte hebben.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 632
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 289
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 510
Tuin achter Ja
Tuin diepte 17
Tuin breedte 17
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Airconditioning Ja
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 632
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 289
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 510
Tuin achter Ja
Tuin diepte 17
Tuin breedte 17
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Airconditioning Ja
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

De Huizenbemiddelaar Helmond