Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een waanzinnig mooi huis is dit!!!
U kunt zich niet voorstellen wat u hier achter de voordeur zult vinden, een zee aan ruimte,
3 verdiepingen woongenot, een uitbouw, een overdekt terras, een garage, een grote berging en een parkeerplaats…..beter kan het haast niet worden!

Gelegen in het centrum van Schijndel nabij alle voorzieningen als winkels, scholen en het buitengebied. De Kloosterstraat is geheel opnieuw aangelegd en er is nu een groot plantsoen gerealiseerd en men kan parkeren voor de deur.

Via de voordeur bereikt men de ruime hal met antraciet grijze tegelvloer, garderobe, kelderkast, meterkast met stoppenautomaat, een toilet met hangcloset en fonteintje, trap naar de eerste verdieping en op de kop van de hal een toegangsdeur naar de woonkeuken en woonkamer.

De keuken is ruim van opzet en heeft een groot eiland gecombineerd met een recht keukenmeubel. Het keukenmeubel is uitgevoerd in eikenhouten kasten gecombineerd met werkbladen met een betonlook.
Het eiland is voorzien van een spoelbak, een vaatwasser en diepe ladekasten. Aan de eetkamerzijde is er plaats voor 2 barkrukken.
Het rechte keukenmeubel is voorzien van een groot Falcon fornuis met 5 pits gaskookplaat, 2 ovens en een grill, een brede afzuigkap, koelkast en 3 laden diepvries.
De achterwand is voorzien van Portugese handvormtegels en de vloer is uitgevoerd in antraciet grijze tegels. Vanuit de keuken een open doorloop naar de eetkamer en de zitkamer aan de voorzijde. Via de deur in de keuken heeft men toegang tot het overdekte terras en de achtergelegen berging.

De eetkamer biedt ruimte aan een grote eettafel met stoelen en heeft dubbele openslaande tuindeuren naar het overdekte terras en de tuin.
Aan de voorzijde een sfeervol zitgedeelte met houtkachel en groot raam aan de voorzijde. De ruimte is middels glas in lood schuifdeuren af te sluiten van de eetkamer.

Aan de achterzijde is een groot overdekt terras over de volle breedte van de woning gerealiseerd, dit terras is voorzien van lichtkoepels en bij de aanleg heeft men al rekening gehouden om het platte dak te isoleren zodat deze ruimte, indien dat gewenst mocht zijn, eenvoudig tot de woonruimte betrokken kan worden zodat de woning levensloopbestendig wordt met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Het overdekte terras is sfeervol qua afwerking.

Achter het overdekte terras is een stenen berging gerealiseerd die als bijkeuken fungeert, hier is de witgoedapparatuur opgesteld en is er koud stromend water met een spoelbak.
Het geheel is keurig afgewerkt met een Portugese handvorm tegelvloer, stucwerk wanden en hardhouten kozijnen in enkel glas en dakisolatie.

Op de eerste verdieping een overloop welke toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer.
Aan de achterzijde een mooie ruime slaapkamer met groot raam en deur naar het achtergelegen balkon. De slaapkamer is voorzien van strakke stucwerk wandafwerking en behang, laminaatvloer en dubbel glas en elektrisch bedienbaar rolluik.

Grote ouderslaapkamer eveneens gelegen aan de achterzijde met groot raam en deur naar het achtergelegen balkon, laminaatvloer, strakke stucwerk wandafwerking en een inbouw kastenwand. Het grote raam en de deur zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Aan de voorzijde een sfeervolle slaapkamer met 2 ramen, strakke stucwerk wanden, laminaatvloer en een wastafelaansluiting.
De badkamer is geheel uitgevoerd met betonciré stucwerk en heeft een inloopdouche met azuurblauw tegelwerk, handdouche en regendouche, een wastafelmeubel met dubbele wastafels, inbouw kranen en een vaste spiegel. Een hangcloset en een designradiator. Tevens is de badkamer voorzien van een raam en tegelvloer met vloerverwarming.


Vanaf de overloop toegang tot de tweede verdieping alwaar een ruime voorzolder met bergruimte en een groot Velux dakraam. Verder een ruime zolderkamer met groot Velux dakraam en een inbouw kastenwand.

Aan de achterzijde een mooie omsloten tuin met absolute privacy waar iedere vorm van inkijk ontbreekt. De tuin is diep en voorzien van brede borders met een variatie aan beplanting, sierbestrating, het eerder vermelde overdekte terras, een pergola en aan de achterzijde een grote garage met stalen kanteldeur en een eveneens grote berging met loopdeur. De berging is voorzien van krachtstroom.

Zo heeft u een achterom naar het achtergelegen terrein waar men ook nog een parkeergelegenheid heeft direct achter de berging.
Mocht u een praktijk of kantoorruimte aan huis willen dan kan men de garage of de berging eenvoudig ombouwen.

- Een instapklare, bijzonder royale, tussenwoning met diepe tuin, garage en berging in hartje centrum.
- Perfect en bijzonder sfeervol afgewerkt.
- 4 ruime slaapkamers.
- Energielabel C, indien de zadelkap nog wordt voorzien van 4 cm extra isolatie is het energielabel A.
- Diepe achtertuin met overdekt terras en pergola, volledige privacy.
- Garage en grote berging.
- Mogelijkheid voor kantoor- of praktijk aan huis.
- Parkeerplaats achter de berging.
- Parkeren voor de deur.
- Mooie ligging met zicht op het Sint Jozef klooster.
- Alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning dient u van binnen te ervaren voor de juiste impressie en beleving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 446
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 15
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 204
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 446
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 15
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 204
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Marc Tummers Makelaardij