Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een leuke en karakteristieke woning gelegen in het centrum? Twijfel niet en neem contact op om een bezichtiging in te plannen! De uitstraling van deze woning is om verliefd op te worden, daarnaast heeft het ook nog een ruime woonkamer, nette badkamer, drie slaapkamers en stadstuin met achterom!

De Breukelsestraat is van oudsher een hoofdstraat in het centrum van Boxtel, de hoofdweg die vroeger de start was van een reis richting Tilburg en Breda. De woning is gelegen op loopafstand van het treinstation, alle basisvoorzieningen, verschillende scholen en de uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg zijn vanaf hier goed bereikbaar.

Bouwjaar: 1919
Woonoppervlakte: 87 m²
Overige inpandige ruimte: 7m²
Perceel oppervlakte: 76m²
Overkapping: 3m²

Indeling van de woning:
Begane grond: Hal, woonkamer, open keuken, bijkeuken en toilet
Eerste verdieping: Overloop, drie slaapkamers en badkamer
Bergzolder: Open zolder met bergruimte en wasmachine en droger aansluiting

Begane grond:
U komt binnen in de hal die direct toegang geeft tot de woonkamer en de vaste trap naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een lichte eikenhouten vloer en heeft ruimte voor een garderobe.

Woonkamer:
De zeer lichte L-vormige woonkamer is op verschillende manieren in te delen vanwege de praktische ruimte. De sierschouw staat centraal in de woonkamer en verdeelt de woonkamer in een eet- en zitgedeelte. Ook in de woonkamer ligt de lichte eikenhouten vloer. De wanden zijn strak gestukt en voorzien van een lichte kleur, één wand is voorzien van een vrolijk behang. In de woonkamer zit ook de trapkast die zorgt voor extra bergruimte en hier hangt de meterkast.

Open keuken:
De open keuken is geplaatst in 2010 en uitgerust met inductiekookplaat, oven (2024), vaatwasser (2022) en koelkast. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling met veel lades en kasten, vanuit de keuken heeft u een goed overzicht op zowel de woonkamer als achtertuin.

Bijkeuken:
Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met separaat toilet en fontein. In de bijkeuken hangt de HR-ketel (2020) en de aansluitingen voor wasmachine en/of droger. Vanuit de bijkeuken komt u in de achtertuin.

Tuin:
De tuin is gelegen op het noordoosten waardoor u in de ochtend kunt genieten van de zon. De tuin is geheel verhard en voorzien van een kleine fietsenberging. De tuin is achterom bereikbaar via de overbouwde poort. Boven de overbouwde poort is extra bergruimte die bereikbaar is via een luik.

Eerste verdieping:

De overloop biedt ruimte tot de drie slaapkamers, de badkamer en vaste trap naar de zolderverdieping. De grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en de andere twee aan de achterzijde van de woning. Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen.

Slaapkamer I: Dit is de slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning en is met 19m² zeer ruim te noemen. De slaapkamer is aan de voorzijde voorzien van een grote kunststof dakkapel die zorgt dat het een aangenaam lichte slaapkamer is. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en strak gestukte wanden met een frisse kleur.

Slaapkamer II: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en uitgerust met een houten dakkapel. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en verschillende motieven op het behang.

Slaapkamer III: Deze slaapkamer is ook gelegen aan de achterzijde en is afgewerkt met een licht behang en een lichte laminaatvloer. Deze slaapkamer is ook zeer licht door de houten dakkapel aan de achterzijde.

Badkamer:
De badkamer is gelegen tussen de slaapkamer voor en de slaapkamer aan de rechter-achterzijde. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van ligbad/douche, toilet en wastafelmeubel.

Zolderverdieping:
Met de vaste trap vanaf de overloop komt u op de zolderverdieping met stahoogte. De ruimte is voorzien van een lichte vloerbedekking en ook hier zit een aansluiting voor wasmachine- en droger. De zolderverdieping heeft veel bergruimte met name achter de schotten aan de voorzijde.

- Woning gelegen in het centrum op loopafstand van het centraal station
- Energielabel D
- HR-combi ketel Nefit in eigendom uit 2020
- Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2006
- Gedeeltelijk houten en gedeeltelijk kunststof kozijnen

Vraag altijd naar de lijst van zaken.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.
Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- waarborgsom/bankgarantie van 10%

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 332
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 15
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 76
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 3
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 332
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 15
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 76
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 3
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van de Langenberg Makelaardij