Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze twee onder één kap woning is gelegen op een zeer gunstige en rustige ligging in de wijk ‘In Goede Aard’. De woning is ruim opgezet vanwege de uitbouw aan de achterzijde met open luxe keuken. Woning heeft drie slaapkamers en de zolderverdieping is nog naar eigen wens in te delen door de nieuwe bewoners. In de aangebouwde volledig geïsoleerde garage is plek voor één auto, maar deze kan ook op de eigen inrit geparkeerd worden.

De woning is omringd door veel groen, speeltuinen en sportverenigingen. De uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg zijn op enkele minuten rijden. Het centrum van Boxtel is op enkele minuten fietsen en het centrale treinstation is op circa 10 minuten fietsen.

Bouwjaar: 2004
Woonoppervlakte: 166 m²
Garage: 20m²
Perceel oppervlakte: 300m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 4m²

Indeling van de woning:
Begane grond: Hal, toilet, woonkamer, multifunctionele kamer, open keuken, bijkeuken en garage
Eerste verdieping: Drie slaapkamers en badkamer
Tweede verdieping: Ruime zolder met slaapkamer

Begane grond:
U komt binnen in de hal van de woning die is voorzien van een donkere tegelvloer en strak gestukte wanden met een frisse kleur. De hal is voorzien van een separaat toilet met fontein, meterkast, garderobe, vaste trap naar de eerste verdiepingen toegang tot de doorzon woonkamer.

Woonkamer:
U komt in de woonkamer die is voorzien van een lichte eikenhouten vloer, strak gestukte wanden en plafond. De woonkamer is zeer ruim en de grote raampartijen voor én achter samen met de lichtstraat zorgen voor een zeer lichte woonkamer. Aan de voorzijde van de woonkamer is een extra kamer, deze is nu in gebruik als kantoor maar kan voor vele doeleinden gebruikt worden. In de woonkamer zit ook de vaste trapkast die zorgt voor extra bergruimte.

Woonkeuken:
Vanuit de woonkamer komt u in de woonkeuken, deze is voorzien van een donkere tegelvoer en grote tuindeuren die de keuken zeer licht maken. De luxe T-vormige keuken is uitgerust met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en verschillende lades. De keuken is ook uitgerust met een airconditioning die zowel kan koelen als verwarmen.
Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met de aansluitingen voor wasmachine en droger. De bijkeuken is ook voorzien aan beide kanten met werkblad en lades.

Garage:
De aangebouwde garage is uitgerust met een elektrische deur aan de voorzijde en enkele deur aan de zijde van de tuin. De garage is voorzien van elektra en is geheel geïsoleerd, hierdoor kan de garage ook voor andere doelen gebruikt gaan worden in de toekomst.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is gedeeltelijk voorzien van kunstgras, betegeld terras en meerdere zitjes. Daarnaast is de woning uitgerust met een elektrisch zonneluifel van bijna zes meter breed. De achtertuin biedt veel privacy vanwege hogere bomen aan de achterzijde in de tuin.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap in de hal komt u op de overloop van de woning, de overloop is voorzien van een lichte laminaatvloer en strak gestukte wanden. De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning, de derde slaapkamer en badkamer zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer I: Dit is de grootste slaapkamer aan de voorzijde van de woning, de slaapkamer is ruim 16m² en is voorzien van een laminaatvloer en strak gestukte wanden met een frisse kleur.

Slaapkamer II: Dit is de tweede slaapkamer aan de voorzijde en is 9m² en ook voorzien van een laminaatvloer en gestukte wanden. Op dit moment staat in de slaapkamer een op maat gemaakte kast en is deze in gebruik als walk in closet.

Slaapkamer III: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is 13m². Deze slaapkamer is ook voorzien van een lichte laminaatvloer en gedeeltelijk gestukte wanden en gedeeltelijk voorzien van een vrolijk behang.

De badkamer:
De badkamer is voorzien van ligbad, douche, zwevend toilet en dubbele wastafelmeubel. De wanden zijn afgewerkt met een lichte tegel en de vloer met een donkere tegel. De badkamer is ook uitgerust met mechanische ventilatie en draai/kiepraam.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap op de eerste verdieping komt u op de grote open zolder van de woning, deze kan ingericht worden als slaapkamer. Deze is door de huidige bewoners gebruikt als opslag, maar kan met een kleine aanpassing omgetoverd worden tot één of zelfs twee extra slaapkamers. Op deze verdieping hangt de Nefit
HR-ketel, de zonneboiler, WTW-installatie en unit van de mechanische ventilatie.

- Begane grond is voorzien van vloerverwarming
- Energielabel A
- Woning voorzien van 8 zonnepanelen (2013)
- Gehele woning is voorzien van HR ++ beglazing
- Eigen inrit
- Oplevering van de woning medio januari 2025

Vraag altijd naar de lijst van zaken.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- overige clausules voor zover van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 676
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 168
Garage opp 20.47
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 300
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Tuin breedte 14
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 676
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 168
Garage opp 20.47
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 300
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Tuin breedte 14
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van de Langenberg Makelaardij