Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een woning met ruimte, gelegen aan een groen speelpark en loopafstand van vele voorzieningen? Twijfel niet en plan een afspraak in voor de deze prachtige uitgebouwde tweekapper! De woning is uitgebouwd aan de achterzijde en heeft hierdoor extra veel ruimte op de begane grond. De woning heeft vijf volledige slaapkamers en een inpandige garage. De woning is gelegen aan een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt en voldoende parkeergelegenheid is, dit naast de eigen ruime inrit.

Met uitzicht over natuurspeelplaats Oosterpark, op loopafstand van Winkelcentrum Oosterhof en het centrum, is de ligging ideaal. In de omgeving zijn verschillende scholen en het treinstation is gelegen op tien minuten fietsen. De ontsluitingswegen richting Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg liggen op enkele minuten rijden met de auto.

Bouwjaar: 1969
Perceel oppervlakte: 262m²
Woonoppervlakte: 162 m²
Garage: 19m²
Overkapping: 4m²


Indeling van de woning:
Begane grond: Hal, toilet, woonkamer, open keuken en garage.
Eerste verdieping: Drie slaapkamers en badkamer
Bergzolder: Twee slaapkamers, voorzolder en stookruimte.

Begane grond:
U komt binnen in de hal van de woning die is voorzien van een lichte tegelvloer en gestukte wanden. De hal is voorzien van een separaat toilet met fontein, meterkast, garderobe, vaste trap naar de eerste verdieping, trapkast en toegang tot de L-vormige woonkamer.

Woonkamer:
U komt in de L-vormige woonkamer die is voorzien van een lichte tegelvloer, gestukte wanden en plafond. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde twee grote raampartijen en aan de achterzijde een kunststof schuifpui met dubbele deur. Deze raampartijen zorgen voor een lichte en aangename sfeer in de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim en hierdoor op verschillende manieren in te delen, in de huidige setting is de zitkamer voor en de eetkamer aan de achterzijde. De woonkamer is ook uitgerust met een sfeervolle gashaard die tevens voor warmte zorgt in de winter.

Open keuken:
Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken. Deze is samengevoegd met de originele bijkeuken en hierdoor is de keuken groter en veel lichter. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van vijf pits gaskookstel, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven, magnetron en elektrische warm water boiler. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar en de inpandige garage.

Inpandige garage:
De inpandige garage is 19m2 en de vloer is geheel betegeld, de wanden zijn geschilderd en heeft een dubbele garagedeur. De garage biedt ruimte voor één auto maar is momenteel in gebruik als bergruimte en bijkeuken. De garage is voorzien van elektra aansluitingen, radiator, wastafel, was- en drogeraansluitingen. Vanuit de garage is er ook toegang tot de achtertuin.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noorden en is bijna geheel betegeld, hierdoor is de tuin onderhoudsarm. In de tuin staat een houten berging voor opslag van tuinspullen. Tevens is de tuin via de achterom ook goed bereikbaar.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen en de badkamer en derde slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde. De slaapkamers zijn met 12m², 14m² en 19m² zeer ruim te noemen en alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden.

Slaapkamer I:
Dit is de grootste slaapkamer (19m2) aan de voorzijde van de woning met vaste kast en toegang tot het balkon. De kamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Balkon is via een dubbele deur toegankelijk en geeft een mooi uitzicht over het speelpark.

Slaapkamer II:
Dit is de kleinste slaapkamer met 12m2 nog een volwaardige slaapkamer en gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is ook voorzien van een vaste kast, afwerking van de wanden is een combinatie van strak en spachtelputz, de vloer is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Slaapkamer III:
Dit is de slaapkamer aan de achterzijde van de woning en met 14m2 ook een zeer ruime slaapkamer. Deze slaapkamer is ook afgewerkt met een lichte laminaatvloer en op de wanden spachtelputz.

De badkamer:
De badkamer is voorzien van ligbad/douche, zwevend toilet en wastafel. De badkamer is geheel betegeld met een lichte kleur tegel.

Tweede verdieping:

U komt op de ruime voorzolder die toegang geeft tot twee slaapkamers en de stookruimte. De voorzolder is ook voorzien van bergruimte onder schuine kap van het dak.

Slaapkamer IIII:

Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dakkapel over de volledige breedte van de kamer. De wanden zijn voorzien van een lichte spachtelputz en een lichte laminaatvloer.

Slaapkamer V:
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van twee dakramen. De afwerking van deze slaapkamer is ook met lichte spachtelputz wanden en een lichte laminaatvloer.

Stookruimte:
In deze ruimte hangt de Intergas HR Combiketel uit 2017. Daarnaast biedt deze ruimte ook voldoende ruimte voor opslag van seizoensspullen.

- Begane grond is voorzien van vloerverwarming
- Energielabel D
- Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing
- Eigen inrit

Vraag altijd naar de lijst van zaken.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- overige clausules voor zover van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 739
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 104.18
Tuin voor Ja
Garage opp 19.38
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 262
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.62
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 9.81
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 739
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 104.18
Tuin voor Ja
Garage opp 19.38
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 262
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.62
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 9.81
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van de Langenberg Makelaardij