Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rustig wonen op een steenworp afstand van het centrumgebied en De Lind? Deze nette, goed onderhouden woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met voldoende parkeergelegenheid. De dorpskern ligt op 3 minuten loopafstand en ook de natuur rondom het dorp ligt dichtbij. Oisterwijk wordt niet voor niets de Parel van Brabant genoemd. De woning is uitermate geschikt voor een gezin en biedt aan alle gezinsleden een eigen plek. Het huis beschikt onder meer over een grote en hele lichte woonkamer met veel glas en dubbele tuindeuren, een open keuken die uitkijkt op de woonomgeving, drie slaapkamers en een complete badkamer op de eerste verdieping en een zolder waar je veel spullen op kunt bergen maar die je ook kunt uitbreiden.

Globale indeling: Begane grond: Entree/hal met toegang tot de woonkamer, toiletruimte, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vloer betegeld. Tuingerichte woonkamer in L-vorm. De woonkamer is prachtig tuingericht en op het Zuiden gelegen. Bergkast. Een gedeelte van de voormalige garageruimte is bij de woonkamer getrokken waardoor er een prachtige ruimte is gecreëerd voor een het opstellen van een eethoek. De nette keuken is v.v. een inductie kookplaat, afzuigkap, een vaatwasser (2020), koelkast en een combi magnetron (2023). Vanuit de eetkamer betreedt u middels een loopdeur de achtertuin en de inpandige berging. De vloer van de woonkamer en eetkamer zijn v.v. eiken houten planken. Muren glad gestuct. De berging is vanaf de voorgevel bereikbaar middels een loopdeur (2020) en loopt door tot de achtergevel en de achtertuin. Vloer betegeld.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Inpandig balkon aanwezig aan de voorzijde van de woning en bereikbaar middels de slaapkamer. De badkamer is volledig op speelse wijze betegeld en v.v. een ligbad, douche, een hangtoilet en een dubbele wastafel. Vloer 1e verdieping gedekt met laminaat. Wanden gestuct.

2e Verdieping: Middels een vaste trap is de zolderruimte bereikbaar. Hier staan de wasmachine en droger opgesteld alsmede de CV ketel, mechanische ventilatie en zonneboiler. Deze ruimte is perfect geschikt om een extra slaapkamer te realiseren. Als u bijvoorbeeld alleen al een dakraam plaatst vergroot u uw woonoppervlakte met 17m2. Een plattegrond met een idee voor een indeling is aanwezig bij de makelaar.

Buiten: Fraai aangelegde voortuin met oprit welke plaats biedt aan 1 auto. Nette, verzorgde achtertuin, gelegen op het Zuiden, met terras en recent v.v. een nieuw gazon. Het terras beschikt over een elektrisch bedienbaar zonnescherm (2020).

Algemeen: - Volledig geïsoleerd, energielabel A. - Strak afgewerkte wanden en plafonds. - CV ketel 2020. - Parkeerplaats op eigen terrein. - De zolder biedt volop uitbreidingsmogelijkheden. De makelaar beschikt over een plattegrond met een voorbeeld. - Zeer gunstig en rustig gelegen dichtbij de dorpskern, winkels, scholen en uitvalswegen. - Een gewilde en unieke locatie, hier komt zelden een woning in de verkoop! - Oplevering in overleg.

Omdat de woning niet door de verkoper is bewoond geweest is er geen vragenlijst over de woning aanwezig. Een niet zelf bewoningsclausule zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 534

Overige

Perceel oppervlakte 268

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 534

Overige

Perceel oppervlakte 268

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout