Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Merckelbachstraat 3; dé frisse eengezinswoning waarin iedereen zich thuis voelt! Deze verrassend ruime tussenwoning is zo’n woning die bij een grote doelgroep in de smaak valt want deze woning is geschikt voor starters en door de aanwezigheid van 4 slaapkamers voor gezinnen. Het huis is goed onderhouden en beschikt over een behoorlijk aantal pluspunten zoals de lichte doorzonwoonkamer, een nette keuken en badkamer en een ruime zonnige achtertuin.

En niet te vergeten de groene, rustige ligging aan een woonhofje in een fijne kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van diverse basisscholen, speeltuintjes, een kinderopvang en het bruisende centrum van Eersel. Kom snel een kijkje nemen en misschien geniet jij binnenkort van dit heerlijke huis!

Hal
Voordat je de woning instapt moet je eerst door de groen aangelegde voortuin om de deur te bereiken. We stappen vervolgens binnen in de ruime hal welke beschikt over een garderobe, een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje, de meterkast, provisiekast en de fraaie trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer
Licht, ruimte en eenheid is waar het hier beneden om draait. De brede woonkamer heeft een fijne indeling met aan de voorkant een zitgedeelte welke plaats biedt voor een grote hoekbank en aan de tuinkant is er plaats voor een grote eettafel. Daarnaast is de woonkamer keurig netjes afgewerkt met een neutrale laminaatvloer, hoge witte plinten en een moderne wand- en plafondafwerking.

Doordat de woonkamer aan zowel de voor- als de achterzijde beschikt van een groot raam noemen we dit ook wel een ‘doorzon woonkamer’. Het zonnetje schijnt als het ware ‘door’ de woonkamer heen waardoor de ruimte van heerlijk veel daglicht is voorzien.

Dichte keuken
Koken doe je aan de achterkant van het huis. De ruim opgezette, dichte keuken beschikt over een neutrale wandopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine, vrijstaande koelkast (ter overname) en een oven/magnetron (ter overname). Daarnaast beschikt de keuken over voldoende kastruimte. De keuken is afgewerkt met een laminaatvloer en een neutrale wand- en plafondafwerking.

Vanuit de keuken stap je zo de tuin in, heerlijk toch?

Overloop
Via de vaste trap in de gang bereik je de eerste verdieping waar maar liefst vier slaapkamers en een nette badkamer zijn. Twee slaapkamers liggen aan de voorkant en twee liggen er aan de achterkant. Middels een vlizotrap vanuit de overloop heb je toegang tot de bergzolder.

Slaapkamers
Alle slaapkamers zijn variërend qua grote maar identiek qua afwerking. Zo zijn alle kamers afgewerkt met een moderne laminaatvloer, hoge witte plinten, een neutrale wandafwerking en een nette plafond met inbouwspots. Tevens beschikt een van de slaapkamers aan de voorzijde over een vaste wastafel en de andere kamer over een vaste inbouwkast en aansluitingen voor het wasapparatuur.

Badkamer
De badkamer bevindt zich tussen de slaapkamers, is neutraal betegeld en gedeeltelijk vernieuwd. Zo beschikt de ruime badkamer over een toilet, inloopdouche en een wastafelmeubel met vaste wastafel, spiegelkast en handdoekenkast. Kortom; een nette badkamer welke van alle gemakken is voorzien.

Vanuit de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder met opstelplaats voor de cv-installatie te bereiken. Een ideale ruimte voor het opbergen van o.a. seizoensgebonden spullen. Daarnaast zorgt het dakvenster voor natuurlijk lichtinval in deze ruimte.


Achtertuin
De achtertuin is ruim, verzorgd en keurig netjes aangelegd met fraaie plantenborders, gras en twee terrassen waarvan één overdekt. Alle kussens, tuingereedschap en fietsen kun je makkelijk opbergen in de stenenberging met elektra. Er is trouwens ook een achterom, wel zo handig als je je fiets in de berging wilt zetten!

Voortuin
Via een openbare looppad bereik je de groen aangelegde voortuin. De voortuin kenmerkt zich door sierbestrating, een zonneluifel aan de voorgevel en twee plantenborders met mooie vaste planten.

Locatie
Je woont aan een rustig hofje in een fijne kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van diverse basisscholen, speeltuintjes en een kinderopvang. Tevens is Merckelbachstraat 3 centraal gelegen t.o.v. de dorpskern van Eersel en de historische Markt met gezellige terrasjes. De dorpskern van Eersel beschikt over allerlei voorzieningen voor de dagelijkse behoeften.

Eindhoven is gemakkelijk via de uitvalswegen te bereiken. Een ideale locatie voor degene die bij ASML of op de HTC werkt.

Kenmerken
- Bouwjaar 1972
- Gebruiksoppervlakte 96 m²
- Overige inpandige ruimte 16 m²
- Externe bergruimte 8 m²
- 151 m² perceel
- Energielabel C
- De woning beschikt over houten kozijnen met HR-beglazing
- Nefit cv-ketel (2019)
- Het woonhuis is voorzien van dak- en spouwmuurisolatie
- Een ruime gezinswoning met vier slaapkamers
- De woning is aan de voorzijde aan een mooie groenstrook gelegen
- Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving
- Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 7 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Kortom; dit fijne huis, waarin op elk moment van de dag de zon ergens naar binnen schijnt, biedt alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen en tot rust te komen! Klinkt dit jou allemaal als muziek in de oren? Vraag dan nu een bezichtiging aan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 375
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 151
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 375
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 151
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Revast Makelaardij