Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE IDEALE STARTERSWONING IN HET HART VAN HILVARENBEEK

Welkom in je nieuwe thuis, perfect voor starters op de woningmarkt. Deze instapklare woning biedt alles wat je nodig hebt: een ruime en sfeervolle woonkamer, een moderne keuken, handige bijkeuken, riante slaapkamer (met 2 dakkapellen) en een moderne, compleet uitgevoerde badkamer. Aan de achterzijde ligt een intieme en privacybiedende achtertuin en aan de voorzijde wordt je verrast door een opvallend brede voortuin. Bijzonder is vooral de ligging: een prachtige plek met mooi uitzicht, op loopafstand van de Vrijthof, het bruisende dorpshart van Hilvarenbeek!. Voel je meteen thuis in deze gezellige buurt!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING:

- Instapklare starterswoning: Geen verbouwingen nodig, je kunt er zo in!
- Grote en brede voortuin: Ruimte voor fietsen en voldoende afstand tot het trottoir.
- Ruime woonkamer: Met parketvloer en veel lichtinval, ideaal voor ontspannen avonden.
- Separate keuken: Moderne inrichting met alle nodige inbouwapparatuur.
- Intieme achtertuin: Gelegen op het oosten met een handige achterom.
- Riante slaapkamer: Op de 1e verdieping, met twee dakkapellen.
- Moderne badkamer: Luxe afwerking met douchecabine, wandcloset en badmeubel.

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING: EEN CREATIEVE TOUR

Stap binnen in deze charmante woning en laat je verrassen door de ruimte en het comfort. De ruime hal beschikt over een handige vaste kast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Hier bevind zich ook de meterkast en een nette toiletruimte met fonteintje.

Loop door naar de verrassend ruim aanvoelende en sfeervolle woonkamer van 21 m2. De parketvloer geeft de ruimte een warme uitstraling, terwijl de grote ramen zorgen voor ruim voldoende natuurlijk licht. Hier kun je na een lange werkdag heerlijk ontspannen of genieten van gezellige avonden met vrienden.

De separate keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting en diverse inbouwapparaten zoals een gaskookplaat, r.v.s. afzuigkap, vaatwasmachine, combimagnetron en koelkast. De keuken biedt alles wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De handige bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en een vaste kast zorgt voor extra opbergruimte.

De intieme achtertuin, gelegen op het oosten, is de perfecte plek om ’s ochtends van je koffie te genieten terwijl je de eerste zonnestralen opvangt. De tuin biedt een achterom, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de openbare weg.

Op de eerste verdieping vind je een werkelijk zeer riante slaapkamer met twee dakkapellen die zorgen voor extra ruimte en licht. Deze kamer biedt ook genoeg ruimte voor een eventuele werkplek, ideaal voor de thuiswerkers onder ons. De moderne badkamer is een echte eyecatcher met een luxe douchecabine, wandcloset en een stijlvol badmeubel met spiegelkast.

De overloop is voorzien van een dakraam dat zorgt voor veel natuurlijk licht en hier is ook de HR-combiketel geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar ook voor een efficiënt energieverbruik.

De woning is gelegen aan een plein, dus je geniet van een mooi uitzicht. Bovendien ligt het huis op loopafstand van het dorpscentrum, de Vrijthof. Hier vind je gezellige terrasjes, winkels en alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik.

EXTRA KENMERKEN:

- Instapklaar afwerkingsniveau: De woning is modern afgewerkt en goed onderhouden.
- Ruimte voor werkplek: In de ruime slaapkamer op de eerste verdieping.
- Ruime hal: Met trapopgang en vaste kast voor extra opbergruimte.
- Keukenapparatuur: Inclusief gaskookplaat, r.v.s. afzuigkap, vaatwasmachine, combimagnetron en koelkast.
- HR-combiketel op de overloop: Zorgt voor een efficiënt energieverbruik en een aangenaam binnenklimaat.

HOOFDKENMERKEN UITGEBREID:

Deze instapklare starterswoning biedt een opvallend grote en brede voortuin. De ruime en sfeervolle woonkamer met parketvloer zorgt voor een warme ambiance. De separate keuken is voorzien van een moderne inrichting en diverse inbouwapparatuur, terwijl de handige bijkeuken aansluitingen biedt voor een wasmachine en extra opbergruimte. De intieme achtertuin op het oosten nodigt uit tot ontspannen. De riante slaapkamer op de eerste verdieping is verrijkt met twee dakkapellen, en de moderne, luxe badkamer biedt een douchecabine, wandcloset en badmeubel met spiegelkast. Gelegen aan een prachtig plein, op loopafstand van de Vrijthof.

Instapklare starterswoning:
Deze woning is volledig instapklaar, wat betekent dat je er zonder enige renovatie in kunt trekken. Alles is al netjes afgewerkt en gemoderniseerd, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe thuis. Ideaal voor starters die geen tijd of extra budget willen besteden aan verbouwingen.

Grote en brede voortuin:
De opvallend grote en brede voortuin biedt niet alleen een prachtig aanzicht, maar ook extra ruimte voor groen, bloemen en zelfs een gezellig zitje. Hier kun je heerlijk genieten van zonnige dagen en is er voldoende plek voor een uitnodigende entree.

Ruime woonkamer met parketvloer:
De ruime en sfeervolle woonkamer is voorzien van een prachtige parketvloer, die zorgt voor een warme en luxe uitstraling. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimte nog groter en luchtiger aanvoelt. Perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.

Separate keuken met moderne inrichting:
De separate keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Voorzien van een moderne keukeninrichting, inclusief diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, r.v.s. afzuigkap, vaatwasmachine, combimagnetron en koelkast. Hier bereid je met gemak de lekkerste maaltijden.

Handige bijkeuken:
De bijkeuken is een praktische toevoeging aan de woning, met een aansluiting voor de wasmachine en een vaste kast voor extra opbergruimte. Ideaal voor het opbergen van schoonmaakspullen, voorraad of sportuitrusting.

Intieme achtertuin op het oosten:
De intieme achtertuin is gelegen op het oosten, waardoor je 's ochtends kunt genieten van de eerste zonnestralen. De tuin biedt voldoende privacy en een achterom, wat ideaal is voor fietsen of tuinonderhoud. Een heerlijke plek om te ontspannen.

Riante slaapkamer met dakkapellen:
De riante slaapkamer op de eerste verdieping is voorzien van twee dakkapellen, wat zorgt voor extra ruimte en veel lichtinval. Deze kamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een eventuele werkplek, ideaal voor thuiswerkers.

Moderne luxe badkamer:
De moderne badkamer is voorzien van een luxe douchecabine, een wandcloset en een stijlvol badmeubel met spiegelkast. De hoogwaardige afwerking en moderne stijl zorgen voor een spa-achtige ervaring in je eigen huis.

Prachtige ligging aan een plein:
De woning is gelegen aan een prachtig plein met mooi uitzicht en veel groen. Dit zorgt voor een rustige en aantrekkelijke woonomgeving. Bovendien is het dorpscentrum, de Vrijthof, met al zijn voorzieningen op loopafstand. Hier vind je gezellige terrasjes, winkels en alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 124

Overige

Perceel oppervlakte 103
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 124

Overige

Perceel oppervlakte 103
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg