Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bergkristal 77 Roosendaal Deze sfeervolle ruime tussenwoning is gelegen in de wijk "Kortendijk" en heeft 3 slaapkamers en een fijne woonkamer met een open keuken. De keurig verzorgde achtertuin heeft een bar en een eigen achterom. De tuin ligt op het noordoosten. De wijk Kortendijk is speels qua opzet. Kenmerkend is het vele openbare groen en alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt. Voor de boodschappen kun je terecht bij winkelcentra het Dijkcentrum (loopafstand) en de Lindenburg. In de directe omgeving zijn diverse sportfaciliteiten, scholen, een park en een bos. De bushalte is op één minuut van de woning gelegen en heeft een directe verbinding met het centrum en het treinstation. Kortom: alle voorzieningen die zorgen voor woongenot zijn in de buurt. Uitvalswegen zoals A17 en A58 zijn op 5 minuten rijden van de woning. De indeling is als volgt: Begane grond: Via de royale voortuin komt u bij de voordeur. Via de voordeur komt u in de hal met aan de rechterzijde de meterkast. Verder geeft de hal toegang tot de woonkamer. In de woonkamer is een ruime bergkast onder de trap.

In de woonkamer ligt een laminaatvloer. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een keurige keuken met zicht op de achtertuin. De keuken is voorzien van een 4 pits inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser 2024, een combi-oven en een koelkast. Middels een deur komt u in de 2e hal. Vanuit hier is het toilet, de bijkeuken en de trapogang naar de 1e verdieping bereikbaar. De Bijkeuken heeft een loopdeur naar de achtertuin. Tevens is hier de wasmachine aansluiting. Boven deze berging is nog een vlizozolder welke dient voor extra berging.

Eerste verdieping: Via de trapopgang in de 2e hal komt u op de overloop en zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning zijn slaapkamers nr (2,3) gelegen. Aan de achterzijde bevinden zich slaapkamer (1). Dit is de hoofdslaapkamer. Deze kamer heeft zicht op de achtertuin en beschikt over een airco en een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, mechanische ventilatie, een douche en een radiator. Zolder: Op de overloop is een luik vanuit waar toegang is tot de vlizozolder. Hier is ook de opstelling van de CV installatie. Exterieur: Ruime voortuin. De achtertuin heeft een eigen achterom. Tevens heeft de huidige eigenaar in deze achtertuin een bar in de overkapping gecreëerd.

Bijzonderheden: - Woonoppervlakte 85m²; - bouwjaar 1976; - Energielabel C; - 1e verdieping rolluiken; - CV 2020 intergas cw3 huur; - Ruime voor- en achtertuin; - 3 slaapkamers; - Complete starterswoning:

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 358

Overige

Perceel oppervlakte 152
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 358

Overige

Perceel oppervlakte 152
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars