Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande onder architectuur gebouwde villa met 5 slaapkamers aan de Cameedijk 15 in Roosendaal

Welkom bij deze prachtige, unieke vrijstaande woning gelegen op een royaal perceel van 825 m² in de rustige en geliefde buurt Kortendijk te Roosendaal. Deze woning biedt maar liefst 5 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers, inpandige garage en is hierdoor perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en luxe.

Begane grond: Bij binnenkomst in deze woning wordt u verwelkomd in een royale entree. In de hal heb je toegang tot de meterkast, een modern toilet, een aparte wastafelmeubel, de garderobe en de trapopgangen naar de verschillende verdiepingen. Via de dubbele glazen openslaande taatsdeuren betreedt u de lichte en sfeervolle woonkamer. De woonkamer en eetkamer worden gescheiden door een prachtige openhaard, afgewerkt met marmer, wat zorgt voor een warme ambiance en luxe uitstraling. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, close in boiler, een stoomoven met magnetronfunctie en een oven. Het kookeiland met granieten werkblad is voorzien van een 4 pits inductiekookplaat met daarboven een afzuigkap. Verder is er in de leefkeuken ook een eetkamer. Vanuit de eetkamer heeft u via een schuifpui toegang tot de gezellige serre en tevens bereikt u de ruime achtertuin via een tweede schuifpui. De praktische bijkeuken, bereikbaar vanuit de keuken, biedt aansluiting voor uw wasapparatuur, een extra opslagruimte en plaats voor een koelkast en vriezer.

Vanuit de gang komt u bij de eerste slaapkamer en een badkamer, voorzien van een dubbele wastafel en een ligbad, deze zijn bereikbaar via een stijlvolle granieten trap.

Inpandige garage en berging: Via de trap naar beneden komt u uit in de inpandige garage, die is voorzien van een elektrische deur. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden voor het opbergen van spullen.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping vindt u een overloop met een vaste kast. Verder zijn hier maar liefst 4 slaapkamers aanwezig. De hoofdslaapkamer (slaapkamer 2) heeft toegang tot een balkon gelegen op het westen, welke ook wordt gedeeld met slaapkamer 3. De luxe badkamer op deze verdieping is voorzien van een inloopdouche, een dubbele design wastafel en een toilet. Op deze verdieping zijn ook nog slaapkamers 4 en 5 welke voorzien zijn van vaste kasten, wat zorgt voor extra opbergruimte. Deze kamers zijn bereikbaar via een extra opgang. Deze niveau verschillen die we op verschillende plekken in de woning tegenkomen maken de woning erg speels.

Vliering: D.m.v. vlizotrap is de royale vliering te bereiken.

Exterieur: De op het westen gelegen achtertuin is keurig verzorgd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 292
Inhoud woonhuis 1079

Overige

Perceel oppervlakte 825
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 292
Inhoud woonhuis 1079

Overige

Perceel oppervlakte 825
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars