Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze schitterende vrijstaande woning met vier ruime slaapkamers, waaronder een op de begane grond samen met een moderne badkamer – perfect voor levensloopbestendig wonen. Geniet van de royale woonkamer met open keuken en een prachtige tuin rondom, compleet met een berging en sfeervolle overkapping.

Gelegen op een royaal perceel van circa 319 m² eigen grond, biedt deze woning volop privacy en ruimte.

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft? Plan snel een bezichtiging en laat u rondleiden door onze makelaar, die klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden.

Wernhoutsburg: een groene oase met dubbele bestemming* voor wonen en recreatie! Permanente bewoning is toegestaan. Het verkrijgen van hypotheek is mogelijk, wij brengen u graag in contact met onze samenwerkende hypotheekadviseur. Bezoek ons makelaarskantoor voor al uw woonwensen, hypotheekadvies en informatie over de parkvoorwaarden. Maak vandaag nog een afspraak!

In 2021 zijn de aanpassingen, die noodzakelijk waren voor aangenaam permanent wonen in het voormalige recreatiepark voltooid, waardoor het inmiddels getransformeerd is tot een natuurlijke en groenrijke (woon)omgeving. De wegen zijn verbreed en vernieuwd. Een ideale omgeving waar wonen en recreëren samen komen! In de directe omgeving treft u prachtige wandel- of fietsroutes aan, heerlijk ontspannen in de nabijgelegen meren, bossen, heidevelden en horecagelegenheden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En dat alles gelegen op ca. 20-30 autominuten afstand van Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Antwerpen. Scholen en kinderopvang op minder dan 5 kilometer. Dit geldt ook voor de grotere supermarkten en restaurants.

BEGANE GROND
Vanuit de ontvangsthal biedt deze woning toegang tot diverse ruimtes op de begane grond, waaronder de woonkamer met open keuken, een slaapkamer, de badkamer, een apart toilet en de trap naar de eerste verdieping. De ontvangsthal is uitgerust met een neutrale pvc vloer die naadloos overloopt naar de woonkamer.

De woonkamer geniet van prachtige natuurlijke lichtinval dankzij grote raampartijen en een schuifpui die een mooi uitzicht op de tuin biedt. De wanden zijn voorzien van behang.

De open keuken is stijlvol en praktisch met diverse boven- en onderkasten en lades. De keuken is compleet uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, combi-oven, RVS afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.

Het toilet is voorzien van een closet en een zwart fonteintje met rose gouden kraan en een spiegel.

De slaapkamer op de begane grond heeft een tegelvloer en behangen wanden. De pvc die op de begane grond ligt is aanwezig, dus kan de pvc vloer worden doorgetrokken naar deze slaapkamer.

De moderne badkamer is 2,5 jaar geleden vernieuwd en is deels betegeld. De badkamer beschikt over een inloopdouche met regen- en handdouche, een wastafel met badkamermeubel, een verlichte badkamerspiegel en een designradiator. Daarnaast is er een handige aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig in deze ruimte.

EERSTE VERDIEPING
De trap in de ontvangsthal leidt naar de overloop op de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers bevinden. Op de overloop is de cv-installatie (2022) geplaatst.

De slaapkamers zijn licht en voorzien van een laminaatvloer. Onder de schuine dakvlakken is er voldoende opbergruimte gecreëerd, wat extra praktisch is voor het netjes opbergen van spullen.

TUIN
De tuin biedt veel privacy en is voorzien van bestrating, kunstgazon, een waterkraan, vaste platen en een berging. De sfeervolle overkapping is een heerlijke plek om ook als het weer iets minder is te genieten van de tuin.
Deze tuin biedt alles wat u nodig heeft voor de perfecte buitenbeleving. Of u nu wilt ontspannen, tuinieren of tijd doorbrengen met familie en vrienden, deze tuin is de ideale plek om te genieten van het buitenleven.

PARKBIJDRAGE
Als woningeigenaar bent u parkbijdrage verschuldigd aan de VvE dit bedraagt ca. € 1.028,- per jaar (2024), per kavel.

* DUBBELBESTEMMING
Legalisatie door Functie uitbreiding: Permanente bewonen en recreatief gebruik toegestaan. Bouwvoorschriften recreatiewoning blijven gelden.

BIJZONDERHEDEN

- Vrijstaande instapklare woning gelegen op perceel van ca. 319 m2
- Royale woonkamer met meerdere raampartijen en schuifpui
- Moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur (2020)
- Maar liefst 4 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer op de begane grond
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming
- De vloerverwarmingsunit, waarmee je de vloerverwarming per kamer kunt regelen is twee jaar geleden volledig vernieuwd.
- Moderne badkamer op de begane grond
- Gehele woning is voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen
- De woning is deels voorzien van rolluiken
- Privacy biedende tuin met berging en sfeervolle overkapping, geheel vernieuwd in 2019
- Energielabel B

Hoewel deze verkoopinformatie met grote zorg is samengesteld, is dit slechts een indicatie. Er kunnen in geval van afwijkingen geen rechten aan worden ontleend.





Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 353
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 319
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 353
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 319
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Huizenbemiddelaar c.s. Breda