Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Slikstraat 1, Hoeven

Welkom bij Slikstraat 1, een nette vrijstaande woning gebouwd in 2000 en gelegen in een groene en rustige omgeving in het charmante dorp Hoeven. Deze woning biedt een combinatie van modern comfort, ruimte op een perceel van 1225 m2 en duurzaamheid, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabel thuis.

INDELING

BEGANE GROND

WOONKAMER De recent gemoderniseerde woonkamer (2020) straalt een eigentijdse en sfeervolle ambiance uit. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de fraai aangelegde tuin. De moderne inrichting en nette afwerking maken dit een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten.

WOONKEUKEN De aparte woonkeuken is ruim en functioneel ingericht, perfect voor gezellige maaltijden met familie en vrienden. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur, veel werkruimte en kastruimte. De grote eettafel nodigt uit tot lange, gezellige diners.

EERSTE VERDIEPING

SLAAPKAMER 1 De eerste ruime slaapkamer biedt veel licht en ruimte, ideaal voor een master bedroom. De kamer is voorzien van een inloopkast en biedt een rustige plek om te ontspannen en is tevens uitgerust met een airconditioning.

SLAAPKAMER 2 De tweede slaapkamer is eveneens ruim en kan dienen als kinderkamer, logeerkamer of thuiskantoor.

SLAAPKAMER 3 De derde slaapkamer biedt extra ruimte en flexibiliteit, perfect voor een extra kinderkamer of hobbyruimte.

BADKAMER De moderne badkamer is goed uitgerust met een ruime inloopdouche en wastafelmeubel. De nette afwerking en goede voorzieningen zorgen voor optimaal comfort. Op de overloop is er een apart toilet aanwezig.

VLIERING De vliering is bereikbaar via slaapkamer 3 en biedt veel ruimte voor opslag.

TUINEN

De fraai aangelegde tuin rondom de woning is een ware oase van rust en ontspanning. De tuin beschikt over een mooie zwemvijver met een buitendouche, ideaal voor warme zomerdagen. Daarnaast is er een tuinhuis met een heerlijke zit plek en een ruime berging voor al uw tuinspullen en fietsen. De tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor gezellige buitenactiviteiten.

GARAGE De ruim opgezette inpandige garage is verwarmd en met voldoende daglicht ideaal om te gebruiken als kantoor/hobby ruimte of om te bouwen tot een extra slaapkamer.

CARPORT

Een riante carport biedt ruimte voor meerdere voertuigen en is ideaal voor het parkeren van uw camper of caravan.

DUURZAAMHEID

De woning is duurzaam en voorzien van een energielabel B, dankzij de goede isolatie en moderne bouwtechnieken. Dit zorgt voor een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

Slikstraat 1 is gelegen in het groene en rustige dorp Hoeven, dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en vriendelijke gemeenschap. In de directe omgeving vindt u prachtige wandel- en fietsroutes door de natuur in de Pagnevaartse Bossen, ideaal voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Het centrum van Hoeven biedt diverse voorzieningen zoals supermarkten, winkels, scholen en gezellige eetgelegenheden. Daarnaast zijn er goede verbindingen naar nabijgelegen steden zoals Roosendaal en Breda, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

KORTOM

Slikstraat 1 biedt een nette en modern ingerichte vrijstaande woning met een recent gemoderniseerde woonkamer, ruime woonkeuken, drie slaapkamers en een moderne badkamer. De fraai aangelegde tuin met zwemvijver, buitendouche, tuinhuis en ruime berging maakt het geheel compleet. Met een riante carport en duurzame voorzieningen zoals een energielabel B, is dit de ideale woning voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en duurzaamheid. Gelegen in een groene en rustige omgeving, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een prettig en ontspannen leven. Kom snel kijken en ontdek de vele mogelijkheden van deze prachtige woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 669

Overige

Perceel oppervlakte 1225

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 669

Overige

Perceel oppervlakte 1225

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda

Wooninfluencers

Laden..