Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Grondster 33, een prachtige tussenwoning in de wijk de Nieuwe Erven in Goirle. Deze sfeervolle en goed onderhouden woning biedt een perfecte balans tussen comfort, ruimte en stijl. Met een moderne afwerking en een heerlijke tuin, is dit de ideale plek voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar hun droomhuis.

Omgeving: De Grondster is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in Goirle, direct aan het groen met vrij uitzicht. Goirle staat bekend om zijn groene omgeving, levendige dorpskern en uitstekende voorzieningen. In de directe omgeving vind je diverse scholen, sportfaciliteiten en winkels. Op loopafstand in de Regte Heide zijn er prachtige wandel- en fietsroutes te vinden, waardoor je optimaal kunt genieten van de natuur. De verbindingen naar steden zoals Tilburg en Breda zijn uitstekend, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Indeling: Begane grond:

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd in een overzichtelijke hal met een nette toilet en toegang tot de royale woonkamer. De woonkamer is voorzien van een groot raam aan de voorzijde, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen valt en je een prachtig uitzicht hebt over het groene plein. De houten vloer voegt een warme en uitnodigende sfeer toe aan de ruimte met aan de achterzijde een schuifpui naar de overkapping, in de woonkamer is een trapkast voor extra bergruimte.

Aan de achterzijde van de woning vind je de uitbouw met de moderne, strakke keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Het corian aanrechtblad biedt een stijlvolle en duurzame werkruimte. Vanuit de keuken heb je toegang tot de overkapping aan de achterzijde van de woning, waar je kunt genieten van het uitzicht op de prachtig aangelegde, sfeervolle achtertuin.

Verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende kastruimte en grote ramen die zorgen voor een aangename sfeer. De ruime badkamer is voorzien van een douchecabine, een ligbad, wastafel en een tweede toilet. De ruime bergruimte in het midden van de verdieping, geeft de mogelijkheid voor extra opbergruimte en is de aansluiting voor de wasmachine.

De achtertuin is een ware oase van rust met een overkapping aan de woning met voldoende ruimte voor een eettafel. De achtertuin is sfeervol aangelegd en heeft meerdere terrassen waardoor je makkelijk in de zon en schaduw kan zitten. De bordes zijn stijlvol aangelegd en samen met de houten wand met de buren maken de tuin zeer sfeervol waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Aan de achterzijde van de tuin is nog een stenen berging met electra en een achterom.

Kortom, Grondster 33 biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen in een prachtige omgeving. Kom langs en ervaar zelf de charme van deze fantastische woning! Bel voor een vrijblijvende bezichtiing naar ERA Content+ Marlies van Rossum 012-2132277.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 336

Overige

Perceel oppervlakte 184

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 336

Overige

Perceel oppervlakte 184

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Marlies van Rossum