Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

CENTRAAL GELEGEN JAREN '30 HOEKWONING: MODERNE LUXE MET AUTHENTIEKE CHARME

Zoek niet verder naar de perfecte stadswoonplek; je hebt hem gevonden. Dit recent gerenoveerde hoekhuis uit de jaren '30, gelegen binnen de ring, is het toonbeeld van stijlvol wonen. Elk detail van de woning is onder handen genomen om de charme van weleer naadloos te verbinden met hedendaagse luxe. Dit is een thuis voor hen die het stadsleven willen omarmen zonder in te leveren op wooncomfort en ruimte. Met zowel de natuur als de stedelijke dynamiek binnen loopafstand, biedt dit huis het beste van beide werelden.

UITGELICHTE TOPLIJST

Instapklaar hoekhuis uit de jaren '30, volledig up-to-date met behoud van karakter.
Artistieke flair van originele elementen, zoals terrazzo vloeren en glas-in-lood.
Modern comfort: een nieuwe keuken, elektra, CV en eigentijdse koffiebar.
Ruimte in overvloed: 5 slaapkamers, uitnodigende woonkamer en een dakterras met zon.
Gunstige ligging met snelle toegang tot de stadsdynamiek en ontspannende natuur.

WOONKLAAR WONEN BINNEN DE RING

Welkom in een huis dat meteen als thuis aanvoelt. Dit hoekhuis in de dynamische omgeving van Eindhoven is meer dan alleen een adres; het is een beleving waar de stadse energie en huiselijke harmonie samensmelten. De grondige renovatie van 2021 tot 2023 heeft elk aspect van de woning verfijnd, met respect voor de rijke geschiedenis.

De woonkamer is de centrale ontmoetingsplaats, ruim van opzet en verrijkt met een stroom aan natuurlijk daglicht. Overal waar je kijkt, weerspiegelt het interieur een diep gevoel van kwaliteit en stijl. De keuken, uitgerust met topapparatuur, nodigt uit tot culinaire hoogstandjes en gezellige etentjes.

De slaapkamers, elk met hun eigen persoonlijkheid, bieden rust en ruimte voor het hele gezin. Het dakterras biedt een privé zonnestudio waar je bijna het hele jaar door op je gemak kunt zijn. In de tuin, die je bereikt via een handige achterom, vind je een plek van rust waar fietsen en containers eenvoudigweg opgeborgen kunnen worden.

Perfect gepositioneerd voor de stadsprofessional of het moderne gezin, biedt dit huis toegang tot zowel de levendige binnenstad als de serene omgeving van de Stratumse Heide en de Genneper Parken. Voorzieningen zoals supermarkten en scholen liggen op loopafstand, terwijl de ring van Eindhoven en de snelweg een snelle uitval naar verder gelegen oorden bieden.

WOONPLEZIER IN DE LICHTSTAD

Met een royale woonoppervlakte van 125 m² en een perceel van 146 m² biedt dit huis een zeldzame combinatie van ruimtelijkheid en locatie. De vijf slaapkamers garanderen privéruimtes voor iedereen, en de privacy in de tuin en de afwezigheid van achterburen benadrukken het gevoel van een eigen haven in de drukte van de stad.

Deze benijdenswaardige positie, vlak bij culturele hotspots en culinaire parels, verzekert een levensstijl waarin werk, ontspanning en plezier naadloos in elkaar overlopen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 498

Overige

Perceel oppervlakte 146

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 498

Overige

Perceel oppervlakte 146

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij