Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN UNIEKE KANS IN HET KLOPPENDE HART VAN DE STAD

Deze woning is onder de architectuur van Bedaux verbouwd! De prachtige kenmerken, zoals gevel, van stijl zijn dan ook duidelijk kenbaar.

Stel je voor: een ruim en goed onderhouden pand waar de dynamiek van de stad voelbaar is, maar waar je ook de rust van een eigen plek hebt. Dit is dé kans voor investeerders die de stadse energie willen omarmen en tegelijkertijd een slimme belegging zoeken. Met meerdere wooneenheden, elk voorzien van privéfaciliteiten, biedt dit object een unieke woonervaring. De gezamenlijke tuin en het dakterras zijn de kers op de taart. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis met potentie.

HIGHLIGHTS DIE JE NIET MAG MISSEN

- Ruim en goed onderhouden beleggingsobject: Dit pand staat als een huis, met een solide basis en een verzorgde uitstraling.
- 4 tot 5 wooneenheden: Flexibiliteit en ruimte, ideaal voor verhuur of een combinatie van wonen en werken.
- Elke kamer heeft een eigen badkamer, keuken en woonkamer
- Gezamenlijke tuin en dakterras: Buitenruimte in de stad is goud waard, en dit pand biedt het beste van twee werelden.

*EN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter van de royale 267 woonoppervlakte een verhaal vertelt. Een verhaal van zorgvuldig onderhoud, van ruimtes die zijn ontworpen om te leven, te lachen en te ontspannen. De geur van vers gezette koffie in de ochtend, het zachte gefluister van de stad die ontwaakt, het is allemaal onderdeel van het leven in dit bijzondere pand.

De wooneenheden zijn stuk voor stuk pareltjes, elk met een eigen karakter. De badkamers, waar de ochtendzon zachtjes binnenvalt, bieden een serene start van de dag. De keukens, praktisch en uitnodigend, zijn het toneel van culinaire creaties en gezellige etentjes. En de woonkamers, met uitzicht op de levendige straten of de rustgevende tuin, zijn de perfecte plekken om te ontspannen na een drukke dag.

EEN INVESTERING DIE BLIJFT RENDEREN

Dit is niet zomaar een huis, dit is een investering die blijft geven. Met een kamerverhuurvergunning op zak is dit pand een zeldzame vondst in de vastgoedmarkt. De gewilde locatie zorgt ervoor dat leegstand een onbekend fenomeen is. De vraag naar woonruimte in de stad is immers onverminderd hoog. Dit is een kans die je met beide handen moet grijpen.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al als de trotse eigenaar van dit prachtige pand? Neem dan nu actie en zet de eerste stap naar een slimme investering in de toekomst. Dit is jouw moment. Neem contact op voor een bezichtiging en laat je zintuigen het verhaal vertellen dat woorden niet kunnen vangen. Dit is meer dan een huis, dit is een levensstijl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 267
Inhoud woonhuis 992

Overige

Perceel oppervlakte 299
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 267
Inhoud woonhuis 992

Overige

Perceel oppervlakte 299
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg