Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen zonder te bellen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Op zoek naar jouw droomhuis? Stop met zoeken! Dit ruime woonhuis, gelegen op een rustige locatie, is perfect voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar extra ruimte. Met maar liefst vier slaapkamers en een grote woonkamer met aangebouwde keuken biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor comfort en gezelligheid. Bovendien kun je genieten van een prachtige tuin en een fraaie serre die grenst aan de woonkamer. Lees verder en ontdek waarom dit huis jouw nieuwe thuis moet worden!

HOOFDKENMERKEN

Vier slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin of zelfs een thuiskantoor.
Ruime woonkamer met aangebouwde keuken: Ideaal voor gezellige avonden met het hele gezin.
Mooie en rustige locatie: Geniet van de rust en privacy die deze buurt biedt.
Prima tuin: Perfect voor zomerse barbecues en ontspanning in de buitenlucht.
Fraaie badkamer: Modern en stijlvol, een echte eyecatcher.
Mooie serre: Grenzend aan de woonkamer, ideaal voor extra licht en ruimte.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag en parkeert je auto op de oprit van jouw nieuwe woning. De zon zakt langzaam weg achter de horizon, terwijl je de deur opent en binnenstapt in de ruime hal. De geur van vers gebakken brood komt je tegemoet vanuit de ruime, aangebouwde keuken waarin je partner net bezig is met het bereiden van het avondeten.

De woonkamer is groot en licht, perfect voor gezellige avonden met het hele gezin. De serre, grenzend aan de woonkamer, vangt het laatste daglicht op en biedt een serene plek om te ontspannen met een goed boek of gewoon te genieten van het uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Hier kun je de vogels horen fluiten terwijl je in alle rust geniet van je kopje koffie.

De bovenverdieping biedt maar liefst drie ruime slaapkamers en op de zolder vind je de vierde. Elk kind kan zijn eigen plekje creëren en voor jezelf is er genoeg ruimte voor een thuiskantoor of een hobbykamer. De badkamer is modern en stijlvol, voorzien van alle luxe die je je kunt wensen. Denk aan een inloopdouche, een fraai wastafelmeubel en voldoende kastruimte voor al je toiletartikelen.

De tuin, gelegen op het noordoosten, is een ware oase van rust. Hier kun je zomerse barbecues organiseren, kinderen veilig laten spelen of gewoon ontspannen in het zonnetje. De grootte van het perceel zorgt ervoor dat je altijd een plekje in de zon of schaduw kunt vinden.

Dit huis straalt warmte en gezelligheid uit, en is de perfecte plek om een gezin te stichten of verder te laten groeien. De rustige locatie zorgt voor privacy en rust, terwijl je toch dicht bij alle benodigde voorzieningen bent. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik.

EXTRA KENMERKEN

Woonoppervlakte: 150m²
Perceeloppervlakte: 372m²
Tuinligging: Noordoost
Aantal slaapkamers: 4
UITGEBREIDE HIGHLIGHTS

Met vier ruime slaapkamers biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin of de mogelijkheid om een extra kamer in te richten als kantoor of hobbyruimte. De royale woonkamer en de aangebouwde keuken zijn ideaal voor samen zijn met familie en vrienden. De rustige en mooie locatie zorgt voor een vredige omgeving, terwijl de fraaie badkamer en mooie serre extra luxe en comfort geven. De tuin biedt een perfecte plek voor ontspanning en buitenactiviteiten.


Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezichtiging! Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 372
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 372
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond