Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welke "handige klushanden" willen deze twee onder een kap woning, omtoveren tot een fijne familiewoning? Ideaal gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in Sint Odiliënberg. Dit ruime huis aan de Johan Friso-Laan biedt alles wat je zoekt in een gezinswoning en nog veel meer!

Indeling:
Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning betreed je de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de bijkeuken en keuken. Deze ruimte is praktisch en biedt volop mogelijkheden om je kookplezier te optimaliseren. Voor extra opslag is er op de begane grond vanuit de keuken toegang tot de kelder, een handige ruimte die gebruikt kan worden voor voorraad of het bewaren van seizoensgebonden spullen. Daarnaast bevindt zich er boven de keuken een zolder welke als werkkamer/speelkamer of als extra slaapkamer ingericht kan worden. Grenzend aan de bijkeuken en keuken bevindt zich de lichte en ruime woonkamer, het hart van het huis. De woonkamer is groot genoeg om zowel een gezellige zithoek als een eethoek te creëren, perfect voor familiebijeenkomsten of ontspannen avonden thuis. Door de grote ramen valt er veel natuurlijk licht naar binnen, wat zorgt voor een aangename sfeer.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed, kast en eventueel een bureau. Deze kamers zijn perfect voor een gezin, maar bieden ook ruimte voor een thuiswerkplek of hobbyruimte. In de badkamer zijn alle benodigde aansluitingen, om er een moderne van alle gemakken voorziene badkamer van te maken, aanwezig.
Vanuit de overloop heb je toegang met een vaste trap tot een tweede verdieping. Deze verdieping biedt nog meer opbergruimte en kan gebruikt worden voor opslag van spullen die je niet dagelijks nodig hebt, zoals koffers, kerstdecoraties en andere persoonlijke items. Daarnaast biedt deze zolder ook nog een extra slaapkamer. Ideaal voor een tiener die wat meer privacy wil, een logeerkamer of voor wie extra ruimte zoekt voor een hobby of werkkamer.

Buiten/tuin:
Deze woning beschikte over een ruime oprit met een carport en garage. Ook de tuin moet gereorganiseerd en opnieuw ingedeeld worden maar biedt dan veel mogelijkheden om buiten te genieten. Of je nou houdt van tuinieren, een speelplek voor kinderen wilt creëren of lekker wilt ontspannen op een terras, deze tuin biedt het allemaal.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in Sint Odiliënberg. Alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten, liggen op korte afstand. Bovendien ben je binnen enkele minuten in het prachtige natuurrijke gebied van de Maasplassen, ideaal voor recreatie en ontspanning. Voor grotere steden zoals Roermond ben je binnen enkele minuten onderweg, wat deze locatie zowel rustig als zeer praktisch maakt. De Johan Friso-Laan is een perfecte uitvalsbasis voor gezinnen, starters of mensen die gewoon een fijne plek zoeken om te wonen.
Bezichtigen? Dat kan natuurlijk, neem contact met ons op en wij plannen direct een bezichtiging voor jou. Overtuig jezelf van deze heerlijke woning. Je bent van harte welkom! 0475- 466566

Bijzonderheden
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 118.9
Inhoud woonhuis 498.86
Aantal verdiepingen 5

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 23.52
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 230
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26.13
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 5

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 118.9
Inhoud woonhuis 498.86
Aantal verdiepingen 5

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 23.52
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 230
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26.13
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 5

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?