Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen zoals het bijna nergens meer kan in Nederland. Voel de vrijheid en rust wanneer je over de oprijlaan écht thuis komt. Dit fraaie landhuis met garage, royale loods en 29.105 m² cultuurgrond is gelegen op een unieke landelijke locatie met veel vrijheid en privacy, maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik. Binnen 2 minuten rijden sta je op de snelweg A73 richting Venlo en Venray. Het bruisende centrum van Horst ligt op 3,5 km afstand. Het geheel is gelegen op een perceel van 39.105 m².

Een droomhuis met oog voor het kleinste detail, alles is tot in de puntjes uitgevoerd en goed onderhouden. Ook aan duurzaamheid is gedacht. De goed geïsoleerde woning heeft energielabel A++. Op de vrijstaande loods (opp. 800 m²) liggen 65 zonnepanelen.

De tuin is een prachtige groene oase met veel privacy, een fraai terras, vrij uitzicht, doorkijkjes, speelruimte, een natuurvijver en een dierenweide. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

De woning biedt royale leefruimte met op de begane grond een hal, ruime living, keuken, tuinkamer, kantoor, toilet en aanpandige garage met capaciteit voor 2 auto's. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers van ruim formaat, een berging en een luxe badkamer. Via een vaste trap bereik je de bergzolder. De woning beschikt bovendien over een kelder met diverse verblijfsruimtes, een wasruimte, een toilet en een technische ruimte.

Een greep uit de voorzieningen die deze woning zo luxe en comfortabel maken:
- een centraal stofzuigersysteem
- een alarminstallatie
- geheel voorzien van elektrische rolluiken
- serre met screens aan buitenzijde
- mechanische ventilatie
- twee WTW's
- geheel vloerverwarming
- waskoker die was van verdieping naar kelder transporteert
- beregeningsinstallatie met sproeipunten voor de tuin

De bestemming is agrarisch met waarden. Deze locatie biedt volop mogelijkheden voor de ZZP-er die zoekt naar werk- en opslagruimte, een agrarisch verwant bedrijf, of de (agrarisch) ondernemer met een bedrijf in maximaal categorie 1 en 2. Bij bedrijfsactiviteiten die afwijken van het bestemmingsplan of bij particuliere bewoning dient vooraf overleg plaats te vinden met de gemeente.

De aangrenzende cultuurgrond is per heden verpacht maar wordt pachtvrij opgeleverd bij eigendomsoverdracht.

Bijzonderheden:
- Unieke landelijke ligging en toch op fietsafstand van centrum Horst!
- Woning met aanhorigheden gelegen op 10.000 m² met aangrenzend 29.105 m² cultuurgrond.
- Met royale loods! Ideaal voor de ZZPer, een agrarisch verwant bedrijf of bedrijvigheid in categorie 1 en 2.
- Luxueuze landelijke uitstraling
- Instapklaar, zeer goed onderhouden en met veel oog voor detail
- Met omheinde dierenweide; ideaal voor de hobbymatige dierenliefhebber

Omschrijving woning:
Bij binnenkomst aan de voorzijde van de woning betreed je de hal met eikenhouten trap naar de verdieping. Hier bevindt zich de meterkast en de garderobe. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken, het kantoor en het toilet.

De sfeervolle verzorgde woning is ingericht met neutrale kleuren en lichte tinten. De gehele begane grond, kelder en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

De woonkamer is ingericht met gestuct plafond met fraaie sierlijst en ornamenten, spachtelpoets wanden en tegelvloer met vloerverwarming. Via de grote ramen valt aangenaam veel licht naar binnen. De woonkamer grenst aan de woonkeuken.

De keuken is een maatwerk keuken met alle wenselijke inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser (2023) en combi oven/magnetron van het merk Miele, een Itho afzuigkap en Liebher Koelkast, een granieten werkblad en massief kersenhouten kastdeuren. Het kersenhout zorgt voor een warme en luxe uitstraling.

De tuinkamer met openslaande deuren en veel raampartijen brengt je in verbinding met het gezellige terras en het omliggend groen. De kamer op de begane grond is nu in gebruik als speelkamer maar kan ook uitstekende dienstdoen als kantoor of slaapkamer.

De woning beschikt over een grote kelder, geheel voorzien van vloerverwarming en ingericht met diverse functionele ruimtes. In de technische ruimte bevinden zich alle aansluitingen voor de vloerverwarming. Alle aansluitingen zijn gecentraliseerd in deze ruimte; erg praktisch!

De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een sanibroyeur toilet met fonteintje. Alle ruimtes zijn voorzien van mechanische ventilatie en aansluitingen voor het centrale stofzuigersysteem.

In de aparte wasruimte bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed. Hier is een keukenblok geplaatst met diverse inbouwapparatuur. De apparatuur is niet aangesloten maar de aansluitingen hiervoor zijn wel aanwezig. In de aangrenzende berging komt de waskoker uit die in verbinding staat met de badkamer op de verdieping. Hoe handig is dat!

De overloop op de verdieping biedt toegang tot vier ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een c.v.-ruimte. De hoogwaardige afwerking van de wanden en plafonds zijn in een lichte kleurstelling met over de gehele verdieping een drempelloos doorgelegde houten parketvloer en granieten vensterbanken. Alle ruimtes beschikken over elektrisch bedienbare rolluiken.

De geheel betegelde badkamer met vloerverwarming is voorzien van een wastafel met spiegelkast, een ligbad, een ruime douche met douchebak en glazen wand en een designradiator. De waskoker naast het bad is optisch fraai weggewerkt en transporteert de was naar de kelder. De wandkast in de badkamer biedt praktische bergruimte.

Via de berging met c.v.-ketel (Nefit Excellent Ecomline HR, 2004) en boiler bereik je de bergzolder via een vaste trap. Op de bergzolder bevinden zich twee WTW's; één voor de kelder en één voor de overige woonruimtes.

De aanpandige garage biedt ruimte voor twee auto's en beschikt over twee elektrisch bedienbare sectionaaldeuren (met afstandsbediening). De garage is voorzien van een keukenblokje met wasbak en close-in boiler, elektra, krachtstroom
en verwarming. Via een stalen trap bereik je de vliering met bergruimte. Hier bevindt zich de installatie van het centrale stofzuigersysteem.

Aan de achterzijde van de woning is een fraai geheel betegeld terras ingericht. Vanuit hier heb je een fantastisch vrij uitzicht over de tuin en de omliggende landerijen. Via de trap wandel je de door de fraaie tuin en langs de aangrenzende
dierenweide. De schitterende in stijl aangelegde siertuin is ingericht met een weids gazon, hagen, bomen en borders met beplanting. Er is een beregeningsput met pomp aanwezig met diverse sproeipunten. De tuin is geheel omheind.

De oprit leidt je naar het deels verharde erf met zitjes en speelplaats en naar de achtergelegen loods. Rondom de loods liggen diverse omheinde dierenweides met dierenverblijven en een fraaie natuurvijver.

De royale loods is ideaal voor diverse (hobbymatige) activiteiten maar is bovenal geschikt voor de ZZP-er die werk- en opslagruimte nodig heeft. Op de vrijstaande loods liggen 65 zonnepanelen met een gemiddelde jaaropbrengst van 20.000 kWh.

De grote elektrische rolpoort (460 cm (b) x 380 cm (h)) met afstandsbediening maakt de loods toegankelijk voor het parkeren van meerdere auto’s en hoge voertuigen. In de loods bevindt zich de beregeningsput met pomp en drukvaten (1000 ltr) en een geavanceerd systeem voor beregening van de tuin.

De loods is gebouwd met stalen spanten, damwandplaten en geïsoleerde sandwichplaten en beschikt over een vliering met vaste trap voor extra bergruimte. Een groot gedeelte van de vloer is beklinkerd. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime werkplaats, met toegang via een aparte loopdeur. De loods beschikt over elektra, krachtstroom en een water-aansluiting. Hier zijn ook de omvormers voor de zonnepanelen geïnstalleerd.

Het perceel cultuurgrond, op een van de foto's aangeduid met blauw kader, is inbegrepen in de koop. Het betreft een mooi verkaveld perceel met goede akkerbouwgrond.

Kenmerken cultuurgrond:
- Kadastrale aanduiding: Horst O 1312
- Kadastrale grootte: 29.105 m²
- Grondsoort: zand
- Teelt 2021 t/m 2023: Sla
- Teelt 2024: prei
- Er is een geregistreerde put aanwezig met een capaciteit van 40 m3
- Het perceel is ontsloten via een toegangsweg, gelegen aan de rechterzijde van de locatie

De locatie is geheel vrij gelegen temidden van de landelijke natuur aan een autoluwe weg. In de omgeving zijn vele wandel- en fietsroutes met mooie landelijke uitzichten. Genieten dus!

Bestemmingsplan:
De woning en aangrenzende cultuurgrond is gelegen binnen het bestemmingsplan Buitengebied Horst aan de Maas, gemeente Horst aan de Maas, vastgesteld 19-12-2017 - deels onherroepelijk in werking - en heeft de volgende bestemmingen:

- Agrarisch met waarden
- Waarde - Archeologie 3 en 6
- Waarde - Zone bronsgroene landschapszone

Gebiedsaanduidingen:
- overige zone - beekdal
- milieuzone - grondwaterbeschermingsgebied Venloschol
- reconstructiewetzone - extensiveringsgebied

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 237
Inhoud woonhuis 1782
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Landhuis Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Landelijk Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2004
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 39105
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Excellent Ecomline Hr Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 20
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 237
Inhoud woonhuis 1782
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Landhuis Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Landelijk Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2004
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 39105
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Excellent Ecomline Hr Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 20
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Arvalis Makelaars Venlo