Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Welkom bij jouw nieuwe droomwoning! Deze prachtige, instapklare woning is perfect voor jonge gezinnen op zoek naar ruimte, comfort en een rustige woonomgeving. Gelegen in een gezellige en kindvriendelijke buurt, biedt deze woning alles wat je nodig hebt om je meteen thuis te voelen. Met drie prima slaapkamers, een fijne tuin op het zuidwesten en uitstekende verbindingen naar zowel Eindhoven als Maastricht, is dit een kans die je niet wilt missen!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Lekker veel leefruimte op de begane grond: Ruime woonkamer met veel natuurlijk licht en een open keuken.
Helemaal instapklaar: Recent gebouwd met moderne afwerkingen en hoogwaardige materialen.
3 prima slaapkamers: Ideaal voor kinderen, een thuiskantoor of een logeerkamer.
Lekker rustige buurt in een prima dorp: Kindvriendelijk, veilige omgeving met voorzieningen in de buurt.
Goede ontsluiting met de A2 richting Eindhoven en Maastricht: Perfect voor forenzen en dagjesmensen.
Zeer energiezuinig: Energielabel A, lage energierekeningen en duurzaam wonen.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Betreed je nieuwe thuis en laat je verrassen door de ruime en lichte woonkamer die je meteen een gevoel van rust en luxe geeft. Stel je voor dat je hier op een zonnige zaterdagmorgen zit, genietend van een kop koffie terwijl de zon door de grote ramen naar binnen stroomt. De open keuken, in L-opstelling, is een droom voor iedere thuiskok, compleet met moderne inbouwapparatuur en voldoende opbergruimte voor al je culinaire benodigdheden. Hier kun je heerlijk koken terwijl je kinderen in de woonkamer spelen of aan de eetkamertafel hun huiswerk maken.

Met een woonoppervlakte van 106 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 245 vierkante meter heb je hier alle ruimte om je eigen stempel te drukken. De woning is recent gebouwd, wat betekent dat je er meteen in kunt trekken zonder je zorgen te maken over verbouwingen. De afwerking is hoogwaardig en modern, met een frisse, neutrale kleurenschema dat eenvoudig aan te passen is aan jouw persoonlijke stijl.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, perfect voor een jong gezin. De hoofdslaapkamer is een oase van rust, met voldoende ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast. De twee andere slaapkamers zijn ideaal voor kinderen, een thuiskantoor of een logeerkamer voor vrienden en familie. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine, een stijlvol wastafelmeubel en een tweede toilet.

De tuin is werkelijk een pareltje, gelegen op het zuidwesten zodat je de hele dag door kunt genieten van de zon of juist van de schaduw onder het overdekte terras. Stel je voor dat je hier in de zomer barbecues organiseert, terwijl de kinderen veilig spelen op het gazon. De tuin is groot genoeg voor een trampoline, een moestuin of zelfs een luxe loungeset waar je met vrienden en familie kunt relaxen.

De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt waar je kinderen veilig buiten kunnen spelen. Het dorp zelf biedt tal van voorzieningen zoals scholen, speeltuinen, winkels en gezellige eetgelegenheden. Bovendien is de locatie ideaal voor forenzen: met de A2 ben je in een mum van tijd in zowel Eindhoven als Maastricht.

Maar dat is nog niet alles – deze woning is ook nog eens zeer energiezuinig. Met een energielabel A profiteer je van lage energierekeningen en draag je bij aan een duurzamere toekomst. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van energiezuinige installaties, waardoor je niet alleen comfortabel woont, maar ook nog eens milieubewust.

HIGHLIGHTS

Een instapklare woning met veel leefruimte op de begane grond, drie ruime slaapkamers, en gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt. De woning heeft een uitstekende verbinding met de A2 richting Eindhoven en Maastricht, en is zeer energiezuinig met energielabel A. Ideaal voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabel en duurzaam thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 245
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 245
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond