Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OBJECTOMSCHRIJVING:
Starters opgelet! Deze fijne tussenwoning is grotendeels instapklaar. In 2018 zijn alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ glas en de hele pui in de tuinkamer is in 2022 vernieuwd. Deze ruime kamer op de begane grond staat in directe verbinding met de achtertuin op het zuiden die een grote overkapping heeft waar je heerlijk kunt zitten. Op de eerste verdieping liggende woonkamer en de keuken waardoor je hier niet alleen een fijn uitzicht hebt maar ook veel privacy. Op de tweede verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer.  
ALGEMEEN:
Deze verrassend ruime woning met drie volwaardige verdiepingen biedt lekker veel leefruimte. De woning ligt vlakbij het centrum van Meijel zodat alle voorzieningen zich op loopafstand bevinden. Ook is er een leuk speelveldje in de nabije omgeving en een groenstrook met wandelpad. Meijel ligt gunstig ten opzichte van diverse grote steden. In slechts vijftien autominuten bereik je de A67 richting Eindhoven en Venlo/Duitsland en de A2 richting Maastricht.

BEGANE GROND:
ENTREE
Via de ontvangsthal heb je aan de linkerkant direct toegang tot de inpandige garage en aan het einde van de hal bevindt zich de tuinkamer.

GARAGE
De inpandige garage heeft een dubbele houten deur met daarvoor een eigen parkeerplaats. In de garage bevindt zich de meterkast, de aansluiting voor het witgoed en een wasbak.

TUINKAMER
Vanuit deze fijne tuinkamer heb je goed uitzicht op de achtertuin via de volledig glazen pui die in 2022 vernieuwd is. Een extra brede deur biedt toegang tot het overdekt terras. De tuinkamer beschikt over een keukenblok en wasbak met warm en koud water. Tevens hangt hier de AWB CV ketel.

EERSTE VERDIEPING:
Een trap leidt naar de eerste verdieping waar zich de woonkamer en keuken bevinden. Op de overloop ligt ook nog een toiletruimte en een muurkast.

WOONKAMER
Doordat de woonkamer op de eerste verdieping ligt en aan de achterkant van de woning heb je hier lekker veel privacy. Door de grote raampartij met twee draaikiepramen is het een heerlijk lichte ruimte. De woonkamer is keurig afgewerkt met een nette laminaatvloer en gedeeltelijk gestucte wanden.

KEUKEN
Aan de voorzijde van de woning ligt de keuken die eenvoudig maar functioneel is ingericht. Je hebt hier de beschikking over een vierpits gasfornuis met afzuigkap, een koelkast en een vriezer. De kleuren van de keuken zijn neutraal en modern gehouden met een donker blad en kastjes in een lichte kleur. Ook hier is een grote raampartij met twee draaikiepramen aanwezig. Op de overloop naast de keuken ligt een handige muurkast die ideaal is voor het opbergen van provisie.




TWEEDE VERDIEPING:
Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Op de overloop zijn vier handige inbouwkasten aanwezig met daarboven een vitrinekast.

SLAAPKAMERS
De grootste slaapkamer ligt aan de voorkant van de woning en heeft drie ramen waarvan twee met draaikiepfunctie. De vloer is voorzien van laminaat. Aan de achterkant zijn twee slaapkamers aanwezig van gelijke grootte. Beide hebben de beschikking over een draaikiepraam. De ene slaapkamer heeft een laminaatvloer en de ander is voorzien van een vinylvloer.

BADKAMER
De badkamer is klein maar handig ingericht zodat er alles in zit wat je nodig hebt. Aan de linkerkant ligt de douche en er is een wastafel met meubel en handige spiegelkast aanwezig. Aan de rechterkant is nog plaats voor een extra kast. De badkamer is volledig betegeld.


TUIN:
De achtertuin heeft de ideale ligging op het zonnige zuiden! Onder het overdekt terras kun je hier al vroeg in het jaar van de zon genieten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een stukje gras en een plantenborder. Helemaal achterin de tuin ligt een volière. De tuin is geheel omheind met een houten schutting die in 2024 is geplaatst en heeft een vrije achterom. Er zijn stopcontacten aanwezig, verlichting en een buitenkraan.  

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over energielabel C.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is prima. De woning is netjes bijgehouden en onderhouden waar nodig. In 2018 zijn alle ramen vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ glas. In 2022 is er een nieuwe glazen pui in de tuinkamer geplaatst en in 2024 is de schutting in de tuin vervangen.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een AWB Thermomaster CV ketel (+/- 2004). De woning is geheel voorzien van HR++ glas en is verder geïsoleerd vanuit de bouw volgens de toen geldende norm.
LIGGING:
De woning ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 424
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 115
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2004
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 424
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 115
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2004
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!