Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op geliefde locatie in de woonwijk “Kruisberg” gelegen instapklaar appartement met 2 slaapkamers, berging en (gezamenlijke) tuin.

Souterrain:
Zowel inpandig als middels afsluitbare buitendeur te bereiken privé-kelderberging.

Begane grond: Gezamenlijke entree, hal met brievenbussen en intercom. Openbare parkeergelegenheid.

Begane grond:
Entree. Hal met meterkast. Woonkamer (7,20 x 5,70 m) met airconditioning. Open keuken met aanbouwcombinatie voorzien van gaskookplaat, rvs-afzuigkap, en combi-oven. In de keuken is tevens de opstelling van de cv-ketel (Remeha 2018, eigendom). Bergkast met witgoedaansluitingen. Slaapkamer 1 (5,15 m x 2,66 m) en slaapkamer 2 (3,98 m x 1,86 m) met inbouwkast. De woonkamer, hal en slaapkamers zijn allen voorzien van laminaatvloeren. Geheel betegelde recent gerenoveerde badkamer (2023) (3,00 x 1,86 m) met inloopdouche, designradiator en badkamermeubel met wastafel. Geheel betegelde moderne toiletruimte met zwevend closet.

Tuin:
Gezamenlijke tuin aan de voorkant, zijkant en achterkant van het appartement gelegen.

Bijzonderheden:
Dit appartement is op een geliefde locatie in de woonwijk Kruisberg en aan een verkeersluw hofje gelegen. Zowel Brunssum centrum als de Brunssummerheide zijn snel te bereiken. Dat geldt ook voor de buitenring en de aansluitingen voor openbaar vervoer. De kozijnen van het appartement zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken (deels elektrisch) en airconditioning aanwezig. De badkamer en het toilet zijn recent (2023) gerenoveerd. De bijdrage voor de Vereniging van eigenaren bedraagt € 139,43 per maand.

Kenmerken:
Nabij centrum
Nabij Brunssummerheide
Gunstige ligging ten opzichte van toegangswegen
Nabij openbaar vervoer
Nabij voorzieningen
Nabij scholen
Energielabel C

Voorzieningen:
Airconditioning
Rolluiken
Dubbele beglazing

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 10,4% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Royworks De Makelaar