Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning wordt u aangeboden door KLINKERS MAKELAARDIJ!

Welkom in dit schitterende vrijstaande landhuis dat gelegen is aan de Heiberg 13 te Amstenrade. Deze woning beschikt o.a. over vier slaapkamers (mogelijkheid tot 6 slaapkamers), moderne keuken en 18 zonnepanelen. Daarbij heeft deze woning een fraai aangelegde tuin, in Spaanse stijl, met een parkachtig verlengde van de tuin.

Begane grond:
Wanneer men de voordeur opent dan treedt men de hal/entree binnen. De gehele begane grond, m.u.v. de keuken & de garage, is afgewerkt met dezelfde laminaatvloer in visgraatmotief. De hal/entree (10m2) biedt toegang tot de multifunctionele ruimte, de toiletruimte, de woonkamer en middels de trapopgang is de eerste etage te bereiken. De multifunctionele ruimte (2.80m x 2.68m) kan naar wens in gebruik worden genomen, bijvoorbeeld als kantoor – slaapkamer of een ander passend doel. De geheel betegelde moderne toiletruimte (1.05m x 0.86m) is voorzien van een wandcloset met ingebouwde afzuiging en fonteintje. Vervolgens komt men uit in de ruime woonkamer. Deze woonkamer (41m2) is opgedeeld in twee delen, een groot woonkamergedeelte en een zithoek waar men een fraai uitzicht heeft over de parkachtige tuin. Daarbij beschikt deze woonkamer over een houtkachel en is er toegang tot de keuken, garage en middels zes traptreden is de tweede overloop van de eerste etage te bereiken. De royale ‘’leefkeuken’’ (27m2) is via de woonkamer middels acht traptreden te bereiken. Deze moderne keuken is voorzien van een tegelvloer, een pelletkachel en biedt toegang tot de kelder. Deze keuken heeft een keukeninstallatie in rechte opstelling – en een werkeiland – met de volgende ingebouwde keukenapparatuur: inductiekookplaat, afzuiging (in het plafond geïntegreerd), koelkasten (2x), diepvries, combimagnetron, stoomoven, vaatwasser en een keukenblad van Belgisch hardsteen. Middels de dubbele openslaande deur komt men uit op het royale overdekte terras waar men een fraai uitzicht heeft over de tuin.

1e etage:
Middels de trapopgang is de overloop van de eerste etage te bereiken. De gehele eerste etage, m.u.v. de badkamer, is voorzien van dezelfde laminaatvloer. Via deze overloop (7m2) zijn twee van de vier slaapkamers te bereiken, net zoals de badkamer en het portaal. Het portaal (3.38m x 1.04m) biedt vervolgens toegang tot de twee overige slaapkamers. De eerste slaapkamer (14m2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer (3.46m x 2.82m) ligt aan de achterzijde van de woning en kijkt dus uit over de parkachtige tuin. De deels betegelde badkamer (3.46m x 2.67m) is voorzien van: vaste wastafel in het badkamermeubel, closet, douche met thermostaatkraan en een extra groot ligbad. Vervolgens komt men, via het portaaltje, uit in de derde slaapkamer (11m2). Ook deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Daaropvolgend komt men, via ditzelfde portaal, uit in het bovenste gedeelte van de vierde slaapkamer. Deze vierde slaapkamer is dus opgedeeld in twee delen, het slaapgedeelte en ‘’het multifunctionele bovengedeelte’’. Het bovengedeelte (gemeten vanaf 1.50m hoogte: 6.10m x 2.40m) is eveneens prima om te bouwen tot een vijfde slaapkamer, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een dakkapel. De slaapkamer (4.01m x 3.72m) ligt een fractie lager dan het bovengedeelte en beschikt over een airconditioning. Omdat deze slaapkamer ook aan de achterzijde van de woning ligt, heeft men ook vanuit hier een prachtig uitzicht over de tuin. Vervolgens komt men via de slaapkamer – middels fraaie authentieke en-suite deuren – uit op de tweede overloop (3.40m x 1.05m). Via deze overloop, die voorzien is van muurkasten, bereikt men via een aantal traptreden de begane grond (woonkamer). Men kan dus als het ware een rondje lopen over de eerste etage.

Souterrain:
Via zowel de woonkamer als de keuken is het souterrain te bereiken. Dit souterrain is opgedeeld in meerdere ruimten. Beginnende met de multifunctionele ruimte (4.33m x 3.87m) die voorzien is van een eigen ingang, verwarming en daglichttoetreding. Deze ruimte zou men dus kunnen gebruiken als extra slaapkamer of kantoor, en telt dus ook als woonruimte. Hier is tevens een ruimte aanwezig waar een eventuele toiletruimte gerealiseerd kan worden. Verder zijn er in dit souterrain twee provisiekelders aanwezig (34m2 & 9m2), beide afgewerkt met een kunststof tegelvloer. Technische ruimte (3.44m x 2.75m) waar zich de standplaats van de cv-installatie en de omvormer van de zonnepanelen bevindt. Tot slot is er een hal (3.43m x 3.30m) aanwezig waar men uitkomt wanneer men via de woonkamer naar de kelder gaat. Het gehele souterrain is voorzien van verwarming.

Garage:
Via de woonkamer is de inpandige garage te bereiken. Deze garage (5.70m x 4.04m) is voorzien van een tegelvloer, openslaande poort en voorgelegen oprit met carport (5.32m x 4.72m). Tevens is hier een lange kastenwand, een vaste wastafel met badkamermeubel en zijn hier de witgoedaansluitingen aanwezig.

Tuin:
Via de openslaande tuindeuren in de keuken komt men uit op het terras van de tuin. Dit terras is voorzien van een overkapping (5.20m x 4.55m) en middels Spaanse trapjes loopt men verder deze schitterende tuin in. Omdat dit terras hoger ligt dan de tuin zelf, heeft men een fraai uitzicht over de gehele tuin. Vervolgens komt men uit bij de overdekte buitenkeuken (8.42m x 3.15m). Deze buitenkeuken, die beschikt over sfeervolle zitjes, is voorzien van een grill – koelkast en wateraansluitingen. Daarbij kan men hier heerlijk vertoeven in én rondom het verwarmde zwembad (2.65m x 2.65m). Onder de woning is een extra kelderruimte aanwezig waar zich de zwembadaansluitingen, en de warmtepomp voor het verwarmen van het zwembad, bevinden. Verder is hier een aantal natuurlijke overkappingen aanwezig net als een tuinhuisje (2.37m x 1.30m) dat momenteel in gebruik is al cocktailbar. Via een royale ijzeren poort bereikt men de achtergelegen parkachtige tuin. Zodra men hier aankomt dan voelt men een oase van rust en natuur tegemoet komen. Dit deel van de tuin kan simpelweg het beste als ‘’park’’ beschreven worden. In uw eigen park is een vijverpartij aanwezig, net als een groot tuinhuis (5.03m x 3.86m) en meerder zitjes. Hier kan men heerlijk tot rust komen terwijl men geniet van de natuur en het gefluit van de vogels om u heen.

Recent uitgevoerde vernieuwingen:
- Nieuwe filterpomp zwembad, 2023;
- Nieuwe toiletruimte, 2022;
- Nieuwe vijverfolie, 2022;
- Zonnepanelen (18x) geplaatst, 2021;
- Geheel nieuwe tuinaanleg, 2021;
- Buitenkeuken gerealiseerd, 2021;
- Zwembad gerealiseerd, 2021;
- Nieuwe poort achterom, 2021;
- Nieuwe laminaatvloer in visgraatmotief, 2021;
- Nieuwe warmtepomp zwembad, 2020;
- Nieuwe keuken, 2019;
- Nieuwe meterkast, 2019;
- Nieuwe afwerkingen slaapkamers, 2019;
- Nieuwe cv-ketel, 2017;
- Badkamer voorzien van een nieuw ligbad en nieuwe badkamermeubels;
- Nieuw verfwerk buitenzijde woning (gevel);
- Nieuwe afwerkvloer in de kelder.

Weetjes over deze woning:
- Bouwjaar: 1975;
- Woonoppervlakte: 237m2;
- Overig inpandige ruimte: 90m2;
- Inhoud woning: 1.045m3;
- Gebouwgebonden buitenruimte: 49m2;
- Externe ruimte: 22m2;
- Perceeloppervlakte: 2.955m2;
- De woning heeft 18 zonnepanelen, eigendom – 2021;
- Energielabel C, geldig tot 25-06-2034;
- De woning heeft een meterkast met digitale meter 11 groepen en 3 automaten;
- De woning heeft een zadeldak bedekt met pannen;
- De woning heeft zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- De woning heeft hardhouten kozijnen met zowel HR++ (begane grond) als dubbele (begane grond) als enkele (eerste etage) beglazing en rolluiken;
- De woning heeft een cv-ketel, merk Remeha Calenta CW6 (eigendom – 2017);
- Buitenkeuken aanwezig met grill, koelkast en wateraansluitingen;
- Verwarmd buitenzwembad (middels warmtepomp);
- Alle maten zijn circa maten;
- Alle maten op de plattegronden zijn circa maten;
- Alle muren op de plattegronden duiden niet aan of deze muren ‘’dragend’’ of ‘’niet-dragend’’ zijn;
- De plattegronden zijn enkel indicatief;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten.

Nog aan het zoeken naar uw droomwoning? Like dan onze Facebook- of Instagrampagina (Klinkers Makelaardij), zo bent u als eerste op de hoogte van nieuwe vastgoedobjecten binnen onze portefeuille! Of wilt u juist van onze diensten gebruik maken? Dan komen wij graag geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling. Wie weet tot ziens, Klinkers Makelaardij.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 237
Inhoud woonhuis 1045
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 2955
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking bedekt met pannen.
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 41
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Enkele beglazing Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 237
Inhoud woonhuis 1045
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 2955
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking bedekt met pannen.
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 41
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Enkele beglazing Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Klinkers Makelaardij