Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op loopafstand van de Boschmolenplas en in het midden van de Maasplassen staat een charmante TWEEKAPPER met VRIJSTAANDE GARAGE en MULTIFUNCTIONELE AANBOUW op heerlijke verkaveling 475m², wachtend op zijn nieuwe bewoners. Heb jij interesse? Lees dan gauw verder.

Bij binnenkomst kom je uit in de ontvangsthal met garderobe, meterkast, opgang naar de eerste verdieping alsook naar de provisiekelder (ca. 7m²) en de gezellige woonkamer met sfeervolle houtkachel en openslaande tuindeuren. De halfopen keuken is uitgevoerd in hoogglans wit en voorziet in diverse inbouwapparatuur. Via de keuken is middels een tussenportaal toegang tot de achtertuin, het gastentoilet en de multifunctionele aanbouw met vide. Deze ruimte kan gebruikt worden als eet-, werk-, of speelkamer en is heerlijk om jezelf terug te trekken.

Op de verdieping treft men twee heerlijke slaapkamers, een waskamer en en suite badkamer. Deze badkamer is compleet en voorzien van ligbad, douche, tweede toilet, vaste wastafelmeubel met spiegelwand en design radiator. Middels vaste trap is de ruime bergzolder te bereiken en hier bevinden zich de HR cv installatie, elektrische boiler en omvormer van de zes zonnepanalen die zich op de achterzijde van het dak van de woning bevinden.

Verrassende aan deze woning is de vrijstaande garage (ca. 20m²) en de aparte berging (ca. 13,5m), waarbij de berging ideaal als sport-/ wellness ruimte ingericht kan worden. De garage is voor de hobbyist of doe-het-zelver. De tuin rondom biedt enorm veel privacy, is middels twee grote poorten te bereiken en biedt plek voor meerdere auto’s, caravan, camper of zelfs je eigen boot. Je woont immers in een waterrijke en bosrijke omgeving. Er zijn meerdere terrassen, de tuin is mooi aangeplant met borders en achterin is nog een omsloten hoek waar je heerlijk kunt genieten van de rust of een BBQ met vrienden en familie. WAUW wat een privacy en ruimte.

Deze unieke plek moet je gewoon gezien hebben en je wordt vanzelf overtuigd. Enthousiast na het zien van de fotoreportage?! Wacht niet langer en reserveer je bezichtiging en onze enthousiaste makelaar laat het je graag zien.

Souterrain:
Provisiekelder (ca. 6.9m²).

Begane grond:
Entree/hal – meterkast – garderobe – eet-/woonkamer met openslaande tuindeuren en houtkachel – halfopen keuken met inbouwapparatuur - tussenportaal met gastentoilet, toegang tot de tuin alsook tot de multifunctionele aanbouw. Verder is er buiten nog een extra berging en de vrijstaande garage en werkelijk fenomenaal geheel omsloten tuin.

Overloop – twee slaapvertrekken met en suite badkamer en waskamer.

Middels vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Hier bevinden zich de cv-opstelling, elektrische boiler en de omvormer van de zonnepanelen.

Voortuin met drie platanen en kiezen – eigen opritten (via twee kanten) – geheel omsloten met schutting/muren – diverse aanplant – meerdere terrassen – plek voor meerdere auto’s, camper/caravan of boot – binnenplaats en heerlijk zonnig met optimale privacy.

- Definitief energielabel C, registratienummer 497909315, geldig tot 03-11-2027;
- Keuken (2010) is o.a. uitgerust met 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser (defect), combi magnetron (ruitje kapot, werkt wel) en close-in boiler;
- Beneden ligt een onderhoudsvriendelijke grindvloer en lichte strakke stucwerkwanden;
- Multifunctionele ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken en heeft eigen toegangsdeur naar de tuin, denk aan kantoor/salon aan huis, speel-/of werkkamer of in de toekomst om zelfs levensloopbestendig te wonen;
- Nadien nog 6x 450 kWp zonnepanelen geplaatst;
- Nefit HR cv-installatie, merk Nefit, bouwjaar ca. 2010 en betreft eigendom;
- Rondom zijn hardhouten kozijnen met isolerende beglazing geplaatst met op de verdieping rolluiken;
- Op de verdieping ligt laminaat bij de slaapkamers en waskamer en een grindvloer in de badkamer. Ook hier lichte structuurverfwanden en plafonds, betreft houten dek;
- Royale bergzolder met vaste trap bereikbaar met daar de technische installaties;
- Moderne meterkast met krachtstroom, ideaal voor de hobbyisten;
- Rustige ligging aan verkeersluwe straat nabij de Boschmolenplassen en natuurgebied;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 450
Aantal verdiepingen 4

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 20.65
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 475
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 450
Aantal verdiepingen 4

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 20.65
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 475
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Reuvers Makelaardij