Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMHUIS VOOR STARTERS, TWEEPERSOONS HUISHOUDENS EN JONGE GEZINNEN

Gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving, vind je deze charmante hoekwoning. Ideaal voor starters op de woningmarkt, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Het huis beschikt over een moderne keuken en badkamer, drie comfortabele slaapkamers en een zonnige tuin op het zuid-oosten. Bovendien ben je binnen no-time bij alle benodigde voorzieningen. 

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Ruime hoekwoning: Geniet van extra privacy en ruimte met dit hoekperceel.
Moderne keuken en badkamer: Stijlvol afgewerkt met ingebouwde apparatuur.
Zonnige tuin op het zuid-oosten: Heerlijk ontspannen in je eigen paradijs.
Centraal gelegen nabij voorzieningen: Alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
Woonoppervlakte van 95 m²: Optimaal gebruik van elke vierkante meter.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom in je toekomstige thuis, een plek waar gezelligheid en comfort samenkomen. Bij aankomst valt meteen de charmante uitstraling van deze ruime hoekwoning op. Dit huis, met een woonoppervlakte van 95 m² en een perceel van 160 m², heeft alles in huis om jouw woonwensen te vervullen.

MODERNE KEUKEN EN BADKAMER

De moderne keuken is het stralende middelpunt van de woning. Voorzien van de ingebouwde apparatuur en afgewerkt met hoogwaardige materialen, is het koken hier een waar genot. Of je nu een snelle hap bereidt of een uitgebreid diner kookt voor vrienden en familie, deze keuken biedt alle ruimte en gemak die je nodig hebt. De aansluitende eetruimte nodigt uit voor gezellige maaltijden en lange gesprekken.

De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche en heeft voldoende opbergruimte, waardoor je elke dag fris en ontspannen begint. De strakke en eigentijdse afwerking zorgt ervoor dat je hier echt tot rust kunt komen.

ZONNIGE TUIN EN CENTRALE LIGGING

Stap naar buiten en geniet van je eigen stukje paradijs. De tuin op het zuid-oosten biedt de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Of je nu een groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van de zon, deze tuin biedt voor ieder wat wils. 

En alsof dat nog niet genoeg is, ligt deze woning ook nog eens centraal ten opzichte van alle noodzakelijke voorzieningen. Van scholen en winkels tot sportfaciliteiten en openbaar vervoer, alles is binnen handbereik. Dit maakt het leven hier niet alleen comfortabel, maar ook bijzonder praktisch.

DRIE SLAAPKAMERS EN VEEL WOONRUIMTE

Binnen in het huis heb je de beschikking over drie ruime slaapkamers. Dit biedt voldoende ruimte voor een tweepersoons huishouden, een groeiend gezin of om een thuiskantoor in te richten. De slaapkamers zijn licht en bieden veel opbergruimte, waardoor je je hier snel thuis zult voelen.

De woonruimte is optimaal benut om een open en luchtig gevoel te creëren. Grote ramen laten het licht binnenstromen en zorgen voor een aangename sfeer in iedere kamer. Het woongedeelte is perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie, terwijl de slaapkamers juist rust en privacy bieden.

EXTRA PLUSPUNTEN

Naast al deze kenmerken, zijn er nog enkele extra's die het wonen hier zo aantrekkelijk maken. Denk aan een ruime berging, perfecte isolatie en energiezuinige voorzieningen. Al deze elementen samen maken dit huis tot een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en moderne woning in een fijne buurt.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN

De ruime hoekwoning biedt je net dat beetje extra privacy en rust. Met een moderne keuken en badkamer ben je voorzien van alle luxe en comfort. De zonnige tuin op het zuid-oosten is perfect voor ontspanning en plezier. Door de centrale ligging zijn alle voorzieningen binnen handbereik, wat het dagelijks leven een stuk eenvoudiger maakt. Met drie ruime slaapkamers en een woonoppervlakte van 95 m², is er genoeg ruimte voor iedereen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 358

Overige

Perceel oppervlakte 160
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 358

Overige

Perceel oppervlakte 160
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert

Wooninfluencers

Laden..