Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droom je van landelijk wonen met het comfort van moderne voorzieningen? Dan is Retersbekerweg 93 in Klimmen jouw ideale thuis!
Dit unieke hoekgedeelte van een boerderij, gebouwd in 1825, biedt een harmonieuze mix van historie en hedendaags woonplezier. Met een royale moderne keuken, ruime living met airconditioning, en niet te vergeten de grandioze ouderslaapkamer van circa 36m2 op de bovenverdieping. De woning is omgeven door vrij uitzicht, geniet van vrijheid aan voor- en achterzijde en ligt aangenaam in een 30 km zone. Tel daar de volledig aangelegde tuin, een praktisch tuinhuis, en duurzame zonnepanelen bij op, en je weet dat dit het huis is waar je naar zocht.
Laten we een kijkje nemen rondom dit prachtige huis. Gelegen in het charmante gehucht Retersbeek, maakt Retersbekerweg 93 deel uit van een omgeving waar rust en ruimte de boventoon voeren. Voorzieningen zoals winkels, scholen en gezellige horeca vind je op korte rijafstand. Bijzonderheden van deze locatie? Het ademt een rijke historie, waaraan je dagelijks herinnerd wordt door de prachtige boerderijen en het kasteel. Heel eenvoudig sluit je aan op belangrijke uitvalswegen naar Eindhoven, België en Duitsland. Of je nu van de natuur houdt of het stadsleven op zoekt, hier ben je perfect gepositioneerd.
Indeling
Begane grond
Eenmaal binnen in de entree voel je direct de ruimtelijke sfeer die dit huis ademt. De entree leidt je naar verschillende richtingen in het huis, zoals het kantoor, de trapopgang richting de bovenverdieping en tot de woonkamer.
De woonkamer, ruim en licht, biedt een heerlijke plek om te ontspannen. Er is genoeg ruimte voor een gezellige zit- en eethoek. Airconditioning zorgt in de zomer voor verkoeling en in koudere periodes geniet je van de behaaglijke warmte. Een grote schuifpui brengt je in de serre, die is voorzien van een rijke lichtinval door de glazen schuifdeuren aan twee zijden. De moderne keuken is een droom voor elke hobbykok en is uitgerust met een vijf-pits gasfornuis, afzuigkap, een combi-oven, een Amerikaanse koelkast, een vaatwasser en een ruim granieten aanrechtblad. Aangrenzend vind je de toegang tot het ruime toilet.
1e Verdieping
Op de eerste verdieping bereik je de overloop die grenst aan drie slaapkamers en de badkamer, en de wasruimte, speciaal ingericht voor een wasmachine en droger. De ouderslaapkamer, een ware luxe met ongeveer 36m² aan ruimte, is net als de woonkamer voorzien van airconditioning, en van een dubbele inbouwkast. De twee overige slaapkamers bieden tevens veel ruimte en mogelijkheden. De royale badkamer, uitgerust met zowel een ligbad als douche, een wastafel en een hangend toilet, vormt een fijne plek voor ontspanning.
2e Verdieping
Een vlizotrap brengt je op de zolder, waar je over extra opslagruimte beschikt.
Buitenruimte
De buitenruimte is een waar genot; fraai aangelegd, met een glazen overkapping met glazen schuifwanden aan 2 zijden. Het tuinhuis biedt extra opbergruimte, en ook handig is de poort aan de zijkant, waardoor de tuin extern toegankelijk is. De ramen rondom zijn voorzien van rolluiken.
Bijzonderheden
- Hoekwoning, gedeelte van een boerderij uit 1825
- Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde
- Moderne keuken, compleet uitgerust
- Achtertuin geheel aangelegd met glazen overkapping en tuinhuis
- Woonkamer en ouderslaapkamer voorzien van airconditioning
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping
- Begane grond betegeld met vloerverwarming
- Bovenverdieping voorzien van laminaat (badkamer betegeld)
- Separate wasruimte
- Ruime badkamer met ligbad en aparte douche
- Zolder/bergruimte op tweede verdieping
- 14 zonnepanelen
- Openbare parkeergelegenheid voor de deur
- Eigendom belast met erfpacht
- Gelegen in een rustige buurt, doch op slechts 5 minuten afstand van snelwegen
Maak van Retersbekerweg 93 jouw nieuwe thuis en geniet van al het moois dat dit plekje te bieden heeft.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1825
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1825
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 519

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1825
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1825
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 519

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl