Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
In de Maastrichtse wijk 'Caberg' presenteren wij een gunstig gelegen en instapklare, half vrijstaande woning met garage en oprit. De woning beschikt over 3 slaapkamers (mog. 4), energielabel B en een achteringang. De begane grond is voorzien van extra ruimtes, waaronder een wasruimte, waardoor er veel mogelijkheden ontstaan, zoals wonen op de begane grond, een thuiskantoor of een praktijkruimte. Daarnaast is de woning gelegen in een kindvriendelijke buurt, waardoor het ook een perfecte gezinswoning kan zijn. In de omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder winkels en een basisschool. Het stadscentrum van Maastricht ligt in de buurt en ook de nabijheid van België, (Lanaken) is prettig te noemen.

-Indeling:

-Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal van ca. 7 m² treft u het toilet, de meterkast, toegang tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een hangcloset met fonteintje. Als u de verrassend ruime woon-/eetkamer van ca. 40 m² binnenstapt, valt de grote ruimte op, die speels is in te richten. De ruime keuken (ca. 16 m²) is toegankelijk via een deur in de woonkamer. De goed onderhouden keuken met werkblad, is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven, afzuigkap en een 4-pits keramische kookplaat. De frontjes in de keuken zijn in 2023 vernieuwd. Door de lichtkoepel in de keuken, is hier veel natuurlijk licht aanwezig. Middels een deur in de keuken is de multifunctionele, gelijkvloerse ruimte (ca. 17 m²) (nu in gebruik als werkkamer) te bereiken. Hoewel het momenteel gebruikt wordt als kantoorruimte, kan het eenvoudig worden getransformeerd om aan uw voorkeuren en behoeften te voldoen, zoals gelijkvloers wonen of een praktijkruimte, waar in het laatste geval de achteringang en eigen toegang erg praktisch is. Via deze multifunctionele ruimte is de tuin, de berging en de wasruimte te bereiken. De berging (ca. 8 m²) is praktisch voor het opbergen van voorraden of materialen en beschikt tevens over een toegangsdeur naar de tuin. De wasruimte is ca. 7,5 m² groot en is de voormalige tweede badkamer. Deze is voorzien van een hangcloset en een wasbak met fonteintje. Tevens bevindt zich hier de wasmachine- en drogeraansluiting.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers, 1 badkamer en de toegangstrap naar de tweede verdieping. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.
-Slaapkamer 1: Deze, ruime, slaapkamer is ca. 17 m² groot en voorzien van airconditioning.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot en biedt toegang tot een extra ruimte (boven de garage) van ca. 12 m² groot, welke momenteel als speelkamer wordt gebruikt en dus een extra kamer met eigen functionaliteit is.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
-Badkamer: De betegelde, net verzorgde, badkamer is ca. 5 m² groot en voorzien van een ligbad met douche mogelijkheid, hangcloset en tenslotte een wastafelmeubel met opbergmogelijkheid.

-Tweede verdieping:
Middels een vaste trap op de eerste verdieping is de overloop op de tweede verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevindt zich de ruime, vierde slaapkamer en een walk in closet. Tevens is deze verdieping voorzien van veel bergruimte.
-Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 17 m² groot. De dakkapel zorgt voor extra ruimte, maar ook veel extra daglicht.
-Walk in closet: Deze ruimte is ca. 6 m² en wordt momenteel gebruikt als walk in closet. Hier is tevens de HR Cv-ketel (2019, Remeha, Eigendom) gesitueerd.

-Garage:
De garage (ca. 18 m²) is via de oprit te bereiken door middel van elektrische bedienbaar, sectionaalpoort. De garage is ruim genoeg voor het parkeren van een auto en het opbergen van spullen, waaronder fietsen e.d. De garage beschikt tevens over elektriciteit en water. De vlizotrap is dichtgemaakt, waarddoor er extra ruimte op de eerste verdieping wordt gecreëerd op een van de slaapkamers (ca. 12 m²), maar dit kan uiteraard teruggebracht worden in originele staat door een koper.
De oprit, op eigen terrein aan voorzijde, biedt plaats voor 1 auto. Rondom de woning zijn veel parkeermogelijkheden.

-Tuin:
Vanuit de woonkamer, keuken, werkkamer en berging is de praktische, onderhoudsvriendelijke achtertuin te bereiken. De tuin biedt veel privacy en is voorzien van een ruim terras, gras en plantenborders. Het is heerlijk beschut zitten onder het elektrische zonnescherm. De tuin beschikt tevens over een praktische achteringang met een achterliggend grasveld aan de achterzijde, waardoor er genoeg afstand is met de achterburen.

Nadere bijzonderheden:
-Kozijnen: Kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
-Kamers op het zuiden voorzien van rolluiken.
-Woning met veel mogelijkheden door de gelijkvloerse badkamer en multifunctionele extra ruimte.
-Instapklare woning, 3 ruime slaapkamers, op een geliefde locatie, dichtbij verschillende uitvalswegen.
-Centrale verwarming: HR Cv combi-ketel (2019, Remeha, Eigendom)
-13 zonnepanelen (2020 en 2023, eigendom)
-Energielabel B.
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
De woning is gelegen in de wijk 'Caberg'. De woning bevindt zich op een zeer gunstige ligging ten aanzien van winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer, kinderopvang en dergelijke. Centrum Maastricht en de grens met België is ook in de directe nabijheid en goed bereikbaar. Het stadscentrum van Maastricht is op 10 minuten fietsafstand gelegen, en ook met het openbaar vervoer of per auto gemakkelijk en snel te bereiken. Uitvalswegen naar autosnelwegen zijn eveneens gemakkelijk en snel te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 724
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 240
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 724
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 240
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij