Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
KONING LODEWIJKLAAN 504: JOUW NIEUWE THUIS?
Ben jij een starter op de woningmarkt of een eenpersoonshuishouden op zoek naar een fijne plek om te wonen? Dan is dit driekamerappartement in de groene en rustige buurt Sprengenbos precies wat je zoekt. Met een zonnig balkon en het centrum op loopafstand, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabele start.
HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING:
- Driekamerappartement: Praktisch en ruim voor jouw woonwensen.
- Groene omgeving: Rustig wonen omgeven door natuur.
- Zonnig balkon: Genieten van de zon op jouw eigen terras.
- Starters: Perfect voor jouw eerste stap op de woningmarkt.
- Nabij centrum: Dichtbij alle voorzieningen van de stad.
- VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Dit driekamerappartement in Sprengenbos heeft een woonoppervlakte van 73 vierkante meter. Bij binnenkomst loop je via de entree naar de gang. De centrale gang biedt toegang tot alle vertrekken in de woning. De woonkamer heeft grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een fijn uitzicht. Hier is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. De keuken is praktisch ingedeeld en voorzien van alle benodigde apparatuur. Hier kun je met plezier koken en genieten van je maaltijden. De woning heeft twee slaapkamers. Beide kamers zijn licht en beschikken over voldoende kastruimte. Of je nu een werkruimte nodig hebt, een logeerkamer of gewoon een extra slaapkamer, deze kamers bieden voldoende mogelijkheden. De nette badkamer beschikt over een ruime inloopdouche en spiegel met wastafel. Er is een apart toilet in het appartement voor extra gemak.
Het zonnige balkon op het zuiden biedt een heerlijke plek om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten. Of je nu je dag begint met een kop koffie of afsluit met een goed boek, dit balkon is een fijne toevoeging aan je wooncomfort.
OMGEVING
Deze prachtige woning bevindt zich op een schitterende locatie in Sprengenbos, aan de noordwestelijke zijde van Apeldoorn. Omgeven door rustige, groene omgevingen, biedt deze woning een fantastisch uitzicht op de natuur vanuit zowel het interieur als de tuin. Het gebied is uitermate geschikt voor wandelaars, hardlopers en fietsers, dankzij de nabijheid van de bossen en het paleispark van Het Loo. Een scala aan faciliteiten, waaronder supermarkten, scholen, sportcentra en theaters, bevindt zich in de directe omgeving. Bovendien is de binnenstad van Apeldoorn met haar levendige terrassen en winkelstraten binnen tien minuten fietsafstand bereikbaar. Met eenvoudige toegang tot de snelwegen A1 en A50 is de locatie van deze woning ideaal voor pendelaars.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 243

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 243

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn