Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop: Mooie Bedrijfswoning met riant aanliggend graslandperceel met een fraaie landelijke ligging aan de rivier: 'de Waal' in het plaatsje Ooij.

Op zoek naar de ideale combinatie van wonen en werken in een prachtige landelijke omgeving? Deze unieke bedrijfswoning aan Schoolpad 3 in Ooij biedt alle ruimte en mogelijkheden die u zoekt. Gelegen op een royaal perceel midden in de rustige en groene Ooijpolder, krijgt u hier de kans om uw zakelijke dromen te realiseren en tegelijkertijd volop te genieten van de serene natuur.

Wonen en werken op een unieke locatie. Deze bedrijfswoning is separaat te koop maar ook eventueel in combinatie met een nieuwe nog te bouwen bedrijfsunit welke achter de woning gerealiseerd zullen worden begin 2025.

Deze bedrijfswoning onderscheidt zich door zijn multifunctionele karakter. Met een royale woonoppervlakte en een praktische indeling is de woning perfect geschikt voor een ondernemer die de bedrijfsvoering wil combineren met comfortabel wonen. De diverse kamers bieden mogelijkheden voor kantoor- of werkruimtes, terwijl de ruime woonvertrekken zorgen voor een fijn leefklimaat. De woning heeft een uitstekende lichtinval, waardoor alle ruimtes een fijne en open sfeer hebben.

Ruimtelijk perceel met mogelijkheden

Het perceel rondom de woning is circa 2943 vierkante meter groot, 'of zoveel meer of minder als na kadastrale inmeting zal blijken'. Bent u op zoek naar extra ruimte voor uw bedrijf, bijvoorbeeld voor opslag, een werkplaats of een bedrijfsuitbreiding? Of wilt u een mooie tuin creëren waar u in alle rust kunt ontspannen? Dit perceel biedt de ruimte om uw wensen en plannen werkelijkheid te maken. Dankzij de gunstige ligging zijn ook agrarische, recreatieve of kleinschalige bedrijvigheid tot de mogelijkheden.

Ligging

Schoolpad 3 ligt in het hart van de Ooijpolder, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De woning is omgeven door groen, wandel- en fietsroutes, en biedt u rust en privacy, terwijl u tegelijkertijd op slechts enkele minuten afstand zit van de bruisende stad Nijmegen. Hier geniet u van het beste van twee werelden: de ruimte en rust van het buitengebied, gecombineerd met de nabijheid van stedelijke voorzieningen zoals winkels, scholen en uitvalswegen naar de snelweg.

Indeling woning

Begane grond

Bij binnenkomst treft u een ruime hal die toegang biedt tot verschillende vertrekken en een toilet met fontein. De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen en tuindeuren naar het terras welke uitzicht bied op het omliggende groen. De grote dichte keuken is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur, van alle gemakken voorzien, met voldoende ruimte voor een eetgedeelte. Bijkeuken met achteruitgang, toilet en separate multifunctionele ruimte.

Eerste verdieping

Grote riante overloop met berging. Badkamer met ligbad, toilet, wastafel en douche. Drie slaapkamers, alle voorzien van inbouwkasten.

Tweede verdieping

Vlieringzolder.

Zakelijke mogelijkheden

Dankzij de strategische ligging en de beschikbare ruimte is dit object perfect geschikt voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan dienstverlening, ambachtelijke beroepen, logistiek of kleinschalige productie. Het ruime terrein rondom de woning maakt laden en lossen eenvoudig, en biedt tevens meer dan voldoende parkeergelegenheid voor zowel personeel als klanten.

Bijzonderheden: - Royale bedrijfswoning met meerdere kamers - Geschikt voor wonen en werken - Gelegen in het prachtige buitengebied van Ooij - Nabij het stadscentrum van Nijmegen - Veelzijdige gebruiksmogelijkheden van het perceel - Goede bereikbaarheid, dichtbij uitvalswegen - Energielabel B - Gebruiksoppervlakte wonen 166 vierkante meter - Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 25 vierkante meter - Inhoud woning 592 m3 - Bouwjaar 1989 - Circa 2943 vierkante meter groot, 'of zoveel meer of minder als na kadastrale inmeting zal blijken'.

Deze bedrijfswoning biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar ruimte, rust en vrijheid, maar toch ook de nabijheid van stedelijke voorzieningen willen behouden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een bezichtiging en ontdek zelf de potentie van dit object aan Schoolpad 3 in Ooij.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 592

Overige

Perceel oppervlakte 2943

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 592

Overige

Perceel oppervlakte 2943

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Ooij