Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar je/ jullie plek?
Zoek niet langer hier voel je thuis, een bijzonder nette 5-kamer tussenwoning inclusief een berging gesitueerd op de begane grond met tuin en een royale dakterras in een jonge en kindvriendelijke buurt gelegen in de buurt en groen omgeven Rijkerswoerd - Oost.
Indeling begane grond:
U komt binnen in een ruime lichte hal. In de gang bevindt zich een nette toiletruimte en een gesloten meterkast. Via de hal heeft u toegang naar een sfeervol ingericht woonkamer met veel lichtinval en vanuit de woonkamer loopt u door naar een moderne keuken met genoeg opbergruimte, een kunststof aanrechtblad en is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, inbouw magnetron & oven, vaatwasser en losstaand koel/ vriezer combinatie.
Slaapkamers en badkamer
Op de 1e verdieping bevinden zich drietal nette ingerichte slaapkamers, in alle kamers ligt een laminaat vloer en in de gang. Op verdieping is eveneens een betegelde badkamer met een inloopdouche in combi met een wastafel en voorzieningen voor een wasmachine en droger.
Via de trap komt u op de 2e verdieping en bevindt zich een vierde kamer ingericht als loungekamer en aparte plek voor de voorzieningen wasmachine en droger, via de zolder heeft u toegang naar het dakterras op het zuiden.
Tuin
Via de openslaande deuren vanuit de woonkamer loopt u naar de deels betegelde tuin. Het is nog even wachten op de volgende zomerse temperaturen op het zuidwesten en lekker genieten in de avonduren, via de woonkamer met openslaande deuren heeft u toegang tot het betegelde heerlijke tuin met deels vaste beplanting. Een ruime houten berging en voldoende zitplekjes in de zon of beschut onder de houten overkapping. De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating gelegen aan een plantsoen.
Bereikbaarheid:
De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fiets- of loopafstand van het centrum van Arnhem en van het winkelcentrum. Het openbaar vervoer is goed geregeld en de uitvalswegen zijn in korte tijd bereikbaar.
Omgeving:
De woning is op loopafstand, fiets en/of scooter gelegen nabij scholen, kinderopvang, dokter en tandartspraktijk etc. Wil je lekker lopen hoef je niet ver te zoeken, heerlijk wandelen in Zeegbos.
Bent u nieuwgierig geworden naar deze geweldige woning in een verjongende buurt, meld u zich aan voor een bezichtiging en tot snel!
Verdere nuttige informatie:
- Bouwjaar 1998
- Oplevering in overleg
- Energielabel B
- De woning is voorzien van hout kozijnen type HR glas
- Kombi Kompakt CV ketel bouwjaar 2011
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 120
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 120
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl