Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN DE BIEZEN

Droom je van een plek waar je kinderen vrij kunnen spelen in de tuin, terwijl jij geniet van comfort en ruimte? Verlang je naar een huis dat evenwicht tussen natuurlijke rust en stedelijke voorzieningen biedt? Voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar die perfecte mix, wacht deze sfeervolle 2-onder-1-kapwoning in de gezellige buurt De Biezen op jullie komst. Met drie slaapkamers, een ruime tuin en alle nodige voorzieningen binnen handbereik, is dit huis jullie nieuwe start van een heerlijk familieleven.

HIGHLIGHTS VAN JE NIEUWE THUIS

Ruime tuin: Speelplek voor de kids en een relax-oase voor jou.
2-onder-1-kap: Privacy en ruimte in harmonie.
3 slaapkamers: Ieder gezinslid zijn eigen koninkrijkje.
Nabij voorzieningen: Alles binnen handbereik voor je moderne gezinsleven.
Tuinligging: Perfecte zonpositie voor zomerse barbecues en speelplezier.

EEN HUIS DAT BELEEFT MET JE MEE

Stel je eens voor: je rijdt de rustige straat in en daar staat het, jullie nieuwe thuis. Dit pand doet je hart sneller kloppen. Je stapt binnen en voelt direct de potentie van dit huis. De ruime hal heet je welkom en nodigt uit om verder te ontdekken.

De woonkamer is licht en ruim, grote ramen zorgen voor een natuurlijke connectie met de buitenwereld. Hier zie je jezelf al helemaal zitten, met een goed boek terwijl de kinderen spelen in de tuin. Ah, de tuin! Onderhoudsarm en waar iedere zonnestraal een magisch moment belooft. De ideale plek voor zomerse avondeten of om simpelweg te ontspannen met een glas wijn terwijl de kinderen op avontuur gaan.

Boven vind je de slaapvertrekken, waar van rust en persoonlijke ruimte geen gebrek is. De kamer van je dromen wacht hier op je, met voldoende plek voor een kingsize bed en een kledingkast voor al je outfits. De andere slaapkamers zijn de perfecte domeinen voor je kinderen, vrienden die blijven logeren of een home-office waar je ongestoord kan werken.

De buurt? Die is al net zo perfect. Scholen, winkels, speeltuinen en zelfs een park, het is allemaal op loopafstand. Of je nou op de fiets springt voor een snelle boodschap of een gezellige wandeling maakt, alles wat je nodig hebt voor een comfortabel gezinsleven ligt binnen handbereik.

HET PERFECTE DECOR VOOR JE FAMILIEVERHAAL

Een weloverwogen indeling: Het huis heeft een logische flow die het dagelijkse leven vereenvoudigt.
Een tuin die meegroeit: Of je nu een speeltoestel, een moestuin of een loungehoek wilt, het kan allemaal.
Een wijk vol leven: De Biezen bruist van de gezinsvriendelijke energie, waar je nog écht buurt maakt.
Verbinding met de natuur: Met de tuin als je achtertuin voelen jullie je nooit opgesloten.
Toekomstbestendig wonen: Met ruimte om te groeien, past dit huis zich aan al je levensfasen aan.

EEN FAMILIENEST OM VAN TE DROMEN

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als thuiskomen. In deze ruime 2-onder-1-kapwoning met een riante tuin, ervaar je het ultieme gezinsgeluk. De drie slaapkamers bieden iedereen zijn eigen plek, terwijl de nabijheid van voorzieningen jullie leven verrijkt. Waar wacht je nog op? Kom binnen en voel hoe dit huis jullie verhaal omarmt.

SOCIAL MEDIA POST

Ontdek je #droomhuis ?? in De Biezen! Perfect voor #jongegezinnen met een ?? voor ruimte, comfort en gemak. Onze nieuwste 2-onder-1-kapwoning met ?? ruime tuin, 3 slaapkamers en nabij alle voorzieningen is een echte must-see. Plan je bezichtiging en begin aan je nieuwe hoofdstuk! #HuisTeKoop #FamilieWoning #TuinLiefhebbers

Laten we samen de deur openen naar jullie nieuwe thuis. Neem contact op en zet de eerste stap in het creëren van jullie toekomst. Want zeg nou zelf, dit huis en jullie familie zijn de perfecte match, toch?


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1885
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1885
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 310

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1885
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1885
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 310

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen