Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Ben jij een starter op de woningmarkt, een jong gezin, of zoek je gewoon wat meer rust en ruimte? Dan is deze charmante woning in het pittoreske dorp Hedel precies wat je zoekt! Gelegen in een brede straat, biedt deze uitgebreide en gemoderniseerde woning alles wat je hartje begeert: een moderne keuken en badkamer, een ruime woonkamer en eetkamer met toegang tot een prachtige achtertuin met vrij uitzicht over de weilanden. Deze woning heeft 3 slaapkamers en een vrijstaande stenen berging met een veranda en buitenkeuken.

HOOFDKENMERKEN

Uitgebouwd en gemoderniseerd: Deze woning is volledig gerenoveerd en voorzien van moderne voorzieningen.
Moderne keuken en badkamer: Stijlvolle en functionele ruimtes die aan al je wensen voldoen.
Vrij uitzicht aan de achterzijde: Geniet van serene uitzichten over de uitgestrekte weilanden.
Drie slaapkamers, wasruimte en een berging: Riante slaapkamers op de eerste verdieping, ideaal voor gezinnen.
Ruime woonkamer en eetkamer: Met openslaande deuren naar de achtertuin, perfect voor een naadloze binnen-buitenbeleving.
Vrijstaande stenen berging met veranda: Voorzien van een buitenkeuken, ideaal voor zomerse avonden.
VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

EEN DROOMHUIS VOOR IEDEREEN DIE RUST EN RUIMTE ZOEKT

Stel je voor: je wordt wakker in je nieuwe woning in Hedel, een dorp dat de charme van het platteland combineert met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Deze woning is meer dan alleen een huis; het is een thuis waar je rust en ruimte vindt, precies wat je nodig hebt om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

MODERNE WOONERVARING IN EEN TRADITIONELE SETTING

Het eerste wat je zal opvallen bij binnenkomst, is hoe deze woning zorgvuldig is gemoderniseerd om aan de eisen van hedendaags wonen te voldoen. De entree leidt je -via de keuken- naar een ruime en lichte woon- en eetkamer, waar je direct het gevoel krijgt van thuiskomen. De luxe vloerverwarming, die door de hele benedenverdieping is aangelegd, zorgt voor een aangename warmte, zelfs op de koudste dagen.

CULINAIRE PLEZIEREN IN DE MODERNE KEUKEN

De moderne keuken is een waar eldorado voor kookliefhebbers. Met hoogwaardige inbouwapparatuur en veel werkruimte is dit de plek waar je jouw culinaire magie kunt laten gebeuren. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner voor vrienden en familie, deze keuken biedt alles wat je nodig hebt.

EEN TUIN OM VAN TE DROMEN

Stap door de openslaande deuren naar buiten en ontdek de ruime achtertuin, perfect gelegen op het noordoosten. Hier kun je genieten van je ochtendkoffie terwijl je uitkijkt over de weilanden, waar de rust en stilte je omarmen. De vrijstaande stenen berging met veranda en buitenkeuken biedt de ideale setting voor zomerse BBQ’s en gezellige avonden met vrienden.

VRIJE UITZICHTEN EN ONGEËVENAARD COMFORT

Met vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping, is er voldoende ruimte voor het hele gezin of voor het creëren van een thuiswerkplek. De kamers zijn licht en ruim, met voldoende kastruimte. De moderne badkamer is uitgerust met elektrische vloerverwarming, zodat je zelfs op kille ochtenden comfortabel kunt genieten van je dagelijkse routine.

EEN DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG THUIS

Deze woning is niet alleen mooi en comfortabel, maar ook duurzaam. Met een energielabel B, 11 zonnepanelen en uitgebreide isolatie in zowel de aanbouw als de bestaande bouw, ben je verzekerd van een energiezuinig huis. De CV-ketel, die in 2021 is gereviseerd, zorgt voor een betrouwbare en efficiënte verwarming.

PERFECTE LOCATIE VOOR JONGE GEZINNEN EN STARTERS

Hedel is een charmant dorp met een sterke gemeenschap en uitstekende voorzieningen. De brede straat waarin deze woning is gelegen, biedt een veilige en rustige omgeving, ideaal voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik, waardoor je het beste van beide werelden hebt: rust en gemak.

De woning heeft een woonoppervlakte van 132 m² en staat op een perceel van 409 m². De tuin ligt op het noordoosten, ideaal voor zonliefhebbers die willen genieten van de ochtend- en middagzon. Bovendien is er een kleine kelder in de woning, perfect voor extra opslagruimte.

ISOLATIE EN DUURZAAMHEID

In de aanbouw zijn in 2020 alle buitenmuren geïsoleerd met steenwol.
De rest van de woning is voorzien van spouwisolatie.
Muren van de bestaande bouw zijn in 2018 opnieuw gevoegd en gereinigd.
Het platte dak is in 2020 vernieuwd en geïsoleerd.
Alle daken zijn geïsoleerd.
Begane grondvloer is in 2020 volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.
11 zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 409
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 409
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch