Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WAUW! Ben je op zoek naar een instapklare VRIJSTAANDE woning met HEERLIJKE TUIN, OPRIT en PRACHTIGE WOONKEUKEN?
Maak dan zeker een afspraak om deze woning te bezichtigen; je bent bij binnenkomst op slag verliefd!

De Warande is een heerlijke wijk om in te wonen. Deze relatief jonge wijk kenmerkt zich door de ruime straten, de nabijheid van veel groen, een diversiteit aan woningen met een fijne uitstraling en een perfecte ligging t.o.v. alle voorzieningen. De wijk is voorzien van meerdere basisscholen, een supermarkt, apotheek, kinderdagverblijven, een kapper en uiteraard het openbaar vervoer. De bushalte is op loopafstand en binnen een kwartier is het treinstation Lelystad Centrum bereikt. De wijk is gelegen aan de zuidwest kant van Lelystad. Met als bijkomend voordeel: de snelle verbinding naar de A6 en de Oostvaardersdijk richting Almere en Amsterdam, maar ook de Markerwaarddijk richting Enkhuizen.

De woning heeft een heerlijke ligging direct aan het Olmenpark. Dit is een park van 5,7 hectare met divers groen, leuke kronkelende paadjes en leuke speelgelegenheden voor kinderen. Een van deze speeltuinen bevindt zich recht voor de deur. Ideaal om de kinderen tijdens het spelen toch een beetje in de gaten te kunnen houden. De woning is gelegen aan het einde van een doodlopende straat. Hierdoor is er nagenoeg geen verkeer voor de deur.

Begane grond:
Op de oprit is voldoende gelegenheid tot het parkeren van meerdere auto’s. Vanuit hier kan je doorlopen naar de zeer ruime berging, de achtertuin of de woning zelf.
Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. Het woongedeelte is heerlijk ruim en erg licht. De trapopgang naar de verdieping is afgeschermd middels prachtige glazen wanden en deuren met stalen elementen (2022). Dit geeft de woning net even iets extra’s!
De tuingerichte woonkamer is voorzien van een keurige vloer met strakke wandafwerking. De vloerverwarming maakt het heerlijk behaaglijk.
De keuken aan de voorzijde is ruim en geheel van deze tijd. Met het schiereiland en de bar een heerlijke plek voor echte kookliefhebbers! De keuken is voorzien van de volgende Siemens inbouwapparatuur: 2 koelkasten, vriezer, combi-magnetron, stoomoven, vaatwasser, inductie kookplaat met ingebouwde afzuigkap (afvoer rechtstreeks naar buiten) en een koffieapparaat. Naast de keuken is ruimte genoeg voor het plaatsen van een ruime 6 persoons eettafel.
Vanuit de keuken is tevens een leuk uitzicht over het groen aan de voorzijde.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben goede afmetingen en zijn voorzien van een keurige wand- en vloerafwerking. De slaapkamer aan de achterzijde is zeer ruim met een inloopkast, ook is deze kamer voorzien van rolluiken (2022).
De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandcloset, designradiator en dubbele wastafel met meubel. Het raam zorgt voor frisse lucht en de mechanische ventilatie zorgt voor de afvoer van vochtige lucht.

2e verdieping:
Ook hier geeft de overloop toegang tot 2 (voorheen 3) zeer ruime slaapkamers, een separate waskamer (met wasmachine-/drogeraansluiting, omvormer voor de zonnepanelen en de verdeler voor de vloerverwarming) en een bergruimte. Indien gewenst, kan de derde slaapkamer simpel in de oude staat terug gebracht worden. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer en een strakke wandafwerking

Tuin
Wat een heerlijke tuin! De tuin is onderhoudsvriendelijk en heeft zeer veel privacy. De ligging op het zuidoosten maakt dat je bijna de gehele dag van de zon kan genieten. De border brengt groen in de tuin, maar vergt verder weinig onderhoud. Dit geldt overigens ook voor het kunstgras. Achter in de tuin vind je een ruime, moderne overkapping waar het goed toeven is. Naast de overkapping tref je ook nog een berging aan. Zowel de voor- als achtertuin zijn in 2023 gerenoveerd. Het elektrisch bedienbare zonnescherm (met Somfy motor, 2022) zorgt er voor dat er in de zomermaanden schaduw kan worden gecreëerd langs de achtergevel met als bijkomend voordeel dat de woonkamer ook heerlijk koel blijft.

Ben je enthousiast geworden? En zie je jezelf wel wonen in deze goed onderhouden woning? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 169 m²
- Perceeloppervlakte: 374 m²
- Bouwjaar 2019
- Energielabel A
- 4 zeer ruime slaapkamers, met de mogelijkheid tot het realiseren van 5 slaapkamers
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming met regelknoppen per kamer
- Ruime badkamer en heerlijke woonkeuken
- Goed onderhouden tuin
- Gehele woning voorzien van horren
- Woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd
- Voorzien van 6 zonnepanelen
- Oprit voor het parkeren op eigen terrein
- Woning is aangesloten op stadsverwarming
- Oplevering in overleg, kan snel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 610
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 374
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.68
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 610
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 374
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.68
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

BAAR Makelaardij