Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een Oase van Rust en Ruimte: Jouw Toekomstige Woning in de Warande
Stel je eens voor: een werkelijk unieke vrijstaande woning, met meer dan genoeg ruimte om te wonen, werken, spelen en ontspannen. Deze royale woning, met maar liefst 390 m² aan woonoppervlak, ligt op het Eiland in de Warande. Hier woon je te midden van de natuur, vlakbij uitgestrekte bossen en het adembenemende natuurpark de Oostvaardersplassen. En dat allemaal op slechts een halfuurtje rijden van Amsterdam! Bovendien vind je op loopafstand een buurtsuper, kinderopvang en het gezondheidscentrum De Warande.
Wat deze woning écht bijzonder maakt, zijn de grote ramen met veel licht inval, zodat je het gevoel hebt dat je altijd buiten bent. Dit geeft het huis niet alleen een natuurlijke en rustieke uitstraling, maar zorgt ook voor een serene en ontspannen sfeer. Ideaal voor de natuur- en rustliefhebber!
Maar niet alleen de buitenkant van deze woning is een plaatje; ook binnenin valt er heel wat te bewonderen. De riante woonruimte biedt een panoramisch uitzicht op het water, waardoor het lijkt alsof je permanent op vakantie bent. Lekker wakker worden met een kop koffie terwijl je de eenden voorbij ziet zwemmen - dat is toch heerlijk? En alsof dat nog niet genoeg is, is het huis voorzien van zonnepanelen op het dak. Je woont hier dus niet alleen stijlvol, maar ook nog eens duurzaam! Energielabel A ++
Ben je op zoek naar ruimte? Deze woning biedt maar liefst zes slaapkamers, met de mogelijkheid om er zelfs acht van te maken, en met de mogelijkheid tot twee comfortabele badkamers. Dat betekent genoeg plek voor het hele gezin en misschien zelfs een thuiskantoor of hobbyruimte. Kortom, een huis dat helemaal aan jouw wensen kan worden aangepast.
Deze woning is meer dan zomaar een huis - het is een levensstijl. Wil je dit droomhuis met eigen ogen zien? Aarzel niet en neem contact op met de verkoper. Kom zelf ervaren hoe het voelt om te wonen in een huis waar rust, ruimte en een vleugje vakantiegevoel centraal staan.
De woning ligt aan een rustige weg, speciaal voor bestemmingsverkeer. Dat betekent geen hinder van voorbijrazende auto's en volop ruimte voor de kinderen om veilig buiten te spelen. En terwijl zij zich uitleven, heb jij dankzij de grote ramen perfect zicht op wat er buiten gebeurt. Ideaal, toch?
Er is ook gedacht aan praktisch gemak: de oprit biedt plaats aan twee auto's en er is een ruime garage van 4x6,7 meter. Deze garage heeft dezelfde stevige fundering als het huis, dus waarom zou je er geen gezellige werkplek of kantoor van maken? De mogelijkheden zijn eindeloos!
Omdat de woning in aanbouw en als nieuwbouw wordt opgeleverd kun je de tuin helemaal naar eigen smaak inrichten. Of je nu droomt van een strak gazon, een weelderige bloementuin of een moestuin vol verse kruiden – de keuze is aan jou. En omdat de straat nog niet is aangelegd, kun je je fantasie de vrije loop laten.

Stap binnen in de ruime entree, waar je direct toegang hebt tot de meterkast met glasvezelverbinding, toilet ruimte, en de trap naar boven. Vanuit de entree loop je zo de lichte woonkamer binnen, met aan de achterzijde grote ramen die uitkijken op het water. Een schuifdeur geeft toegang tot de tuin, waar je in alle rust van het buitenleven kunt genieten. De vloerverwarming zorgt ervoor dat het binnen altijd behaaglijk is, zelfs op de koudste dagen. Het eetgedeelte biedt volop ruimte voor gezellige diners met uitzicht op de natuur. Aan de voorzijde van het huis vind je de ruimte voor de keuken. Terwijl je staat te koken, kijk je uit over de rustige straat. Het is mogelijk om een kookeiland te plaatsen wat voorzien is van alle gemakken. En met de bar aan het eiland kun je ook gezellig ontbijten of borrelen in de keuken. Wat nog extra leuk is: je kunt de keuken, het toilet en de badkamer helemaal naar eigen smaak laten inrichten.

De eerste verdieping biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en de mogelijkheid voor een luxe badkamer.

Op de tweede verdieping vind je nog eens drie grote slaapkamers en een handige wasruimte of een tweede badkamer. Met zoveel ruimte kun je alle kanten op – van logeerkamers tot een thuiskantoor of een speelkamer voor de kinderen.

Extra’s om te onthouden:
• Je woont op eigen grond, met een perceel van ongeveer 450 m².
• De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 390 m².
• Standaard zijn er zes slaapkamers, maar je kunt er ook acht van maken.
• De woning wordt opgeleverd zonder keuken, vloer, muurafwerking, toilet, badkamer en wasruimte, maar wél inclusief vloerverwarming.
• De bouw is al gestart, maar er zijn nog aanpassingen mogelijk.
• De oplevering staat gepland voor het einde van 2024.
Dit is jouw kans om een droomhuis te bemachtigen op een unieke locatie. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 390
Inhoud woonhuis 1539
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 169.5
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 450
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.3
Tuin breedte 15
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 390
Inhoud woonhuis 1539
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 169.5
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 450
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.3
Tuin breedte 15
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

WTWonen