Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Zie je het al voor je, een thuis waar ruimte, comfort en warmte elkaar ontmoeten? Dan is dit fijne huis in de Literatuurwijk jullie sleutel tot geluk! Perfect voor de ondernemer die werken en wonen wil combineren of een gezin dat de kinderen de vrijheid van een eigen domein gunt. Een riante villa, omgeven door een oase van groen en de luxe van een energielabel A. Heb je al kriebels? Lees verder en ontdek jouw toekomst!

WELKOM IN DE WONING WAAR ELK HOEKJE VERHALEN VERTELT
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot een praktisch toilet, de garderobe en de meterkast. De trap naar de bovenverdieping nodigt uit om meer te ontdekken van dit huis. De ruim opgezette woonkamer is het centrale punt van het huis, voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een natuurlijke lichtinval. De vloerverwarming en de houtkachel zorgen voor comfort en sfeer, ongeacht het seizoen. 

De half open keuken, in hoekopstelling, is uitgerust met een 5-pits keramische kookplaat, koelvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en een afzuigkap die direct naar buiten ventileert. Aangrenzend bevindt zich de handige bijkeuken met ruimte voor wasapparatuur, toegang tot de tuin en toegang tot de garage. De garage biedt plaats voor één auto, extra opslag en is uitgerust met elektra, water en een elektrische sectionaaldeur voor optimaal comfort. Kortom, de ideale plek maakt voor de doe-het-zelver.

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers, elk afgewerkt met laminaat en behang als perfecte basis voor jouw interieur. De master bedroom beschikt over een riante inloopkast, terwijl in de slaapkamer boven de garage, slim gebruik is gemaakt van de ruimte met extra opbergmogelijkheden achter de knieschotten. De functionele badkamer is uitgerust met een douchecabine, wastafelmeubel, toilet, raam voor licht en ventilatie, een ingebouwde muziekinstallatie en vloerverwarming voor het ultieme comfort.

Ontdek de tweede verdieping waar zich nog eens twee ruime slaapkamers bevinden. Deze kamers zijn perfect geschikt voor gezinsleden die behoefte hebben aan een eigen plek of kunnen gebruikt worden als een stille studieruimte of thuiswerkplek. Met voldoende ruimte voor zowel bedden als bureaus, biedt deze verdieping flexibiliteit en comfort voor al je woonwensen.

De villa beschikt over een praktische oprit aan de voorzijde met parkeergelegenheid voor drie auto's. De verzorgde tuin die het huis omringt is keurig onderhouden en verrassend aangelegd. Met diverse leuke hoekjes, een vijver en grindpaden valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Het ruime grasveld vormt de ideale speelplek voor kinderen, terwijl de stevige houten schuur voldoende bergruimte biedt. Het elektrische zonnescherm zorgt voor schaduw op zonnige dagen. Kortom, deze tuin is de ideale plek om te genieten, of het nu overdag is of op een zomerse avond.

In de Literatuurwijk van Almere bevind je je op een steenworp afstand van alle essentiële voorzieningen. Zo zijn er supermarkten voor je dagelijkse inkopen, (internationale) scholen voor het onderwijs van je kinderen en medische voorzieningen zoals het gezondheidscentrum. Het stadshart van Almere Stad waar je op een terrasje van de zon kunt genieten vind je eveneens op korte afstand. Bovendien is er in de buurt een ruim aanbod aan sport- en recreatiemogelijkheden, waaronder het Kromslootpark en het Vroege Vogelbos. Het treinstation Muziekwijk en de dichtbijzijnde snelwegen maken het eenvoudig om de omliggende steden te bereiken. Kortom, een perfecte plek om te wonen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 799

Overige

Perceel oppervlakte 637
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 799

Overige

Perceel oppervlakte 637
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere