Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Unieke kans: wonen in een molen!

Ja, je leest het goed! In Ankeveen hebben we een karakteristieke woning in de aanbieding. Je komt te wonen in een oude molen uit 1640. Klinkt dit als iets voor jou? Reageer dan snel via je Mijn Gapph-account!

Hoe ziet de woning in Ankeveen er uit?

Je komt te wonen in een molen met een woonoppervlakte van ongeveer 100m². De woning heeft vier kamers, met genoeg ruimte om fijn te wonen. Bovendien zit de tuin aan het water, waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht. En die tuin, daar weet jij met je groene vingers wel raad mee!

Parkeren doe je eenvoudig op eigen terrein of op het parkeerterrein van het restaurant naast de deur.

De ligging en bereikbaarheid van Ankeveen

Ankeveen is een charmant dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, tussen Hilversum en Weesp. Het ligt in een prachtig polderlandschap, omringd door waterplassen en natuurgebieden, zoals de Ankeveense Plassen. Deze omgeving maakt het een heerlijke plek voor natuurliefhebbers. Ondanks de landelijke ligging is Ankeveen goed bereikbaar. De snelwegen A1 en A27 liggen op korte afstand, wat snelle verbindingen biedt naar steden als Amsterdam en Utrecht. Bovendien ligt de woning aan de N236, wat je per auto verbindt met verschillende steden in de buurt.

Ankeveen ligt vlak naast Bussum, een middelgrote plaats in de regio Gooi en Vechtstreek. Bussum, dat ongeveer op 10 minuten rijden van Ankeveen ligt, biedt verschillende voorzieningen als horeca en winkels.

Wat kost wonen in Ankeveen via Gapph?

Voor deze woning zoeken we bij voorkeur een rustig persoon van 30 jaar of ouder of een stel. Je woont hier voor een bedrag van € 600 euro per maand. Daarbij betaal je € 100 euro niet verrekenbare servicekosten. 

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1640
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1640
Woon oppervlakte 100

Overige

Eengezinswoning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1640
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1640
Woon oppervlakte 100

Overige

Eengezinswoning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

De nieuwste huurwoningen in Ankeveen