Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via ********. Gelieve contact met hen op te nemen.
Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.
Tijdelijke woonruimtes in Den Bosch
Deze appartementen in Den Bosch zijn beschikbaar via *****! Ze maken deel uit van een doorlopend project, wat betekent dat er regelmatig nieuwe woningen vrij komen. Het gaat om een gezellige galerijflat met veel appartementen. Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn *****'-account.
Hoe ziet het appartement in Den Bosch er uit?
Met een oppervlakte van ongeveer 74 m2 heb je hier alle ruimte om je helemaal thuis te voelen. Je hebt een gezellige woonkamer, een aparte slaapkamer, een keuken, nette badkamer én als kers op de taart een balkon! Zie jij jezelf al relaxen in het zonnetje met een lekkere kop koffie of een goed boek? Dat wordt genieten!
Toplocatie en bereikbaarheid
Je woont hier echt op een toplocatie! Binnen 5 minuten fietsen sta je al in het bruisende centrum van Den Bosch. Heb je geen zin om te fietsen? Geen probleem, er zijn meerdere bushaltes om de hoek, en het centraal station is zo bereikt. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je ook niet ver. Het winkelcentrum om de hoek heeft alles wat je nodig hebt: van de Jumbo en AH tot Kruidvat en Action, allemaal makkelijk te bereiken op de fiets.
Over Oeteldonk
Den Bosch is echt een hotspot! Je vindt hier een perfecte mix van cultuur, gezelligheid en relaxte vibes. Het bruisende centrum zit vol met toffe winkels, leuke terrasjes en gezellige eettentjes waar je uren kunt chillen met vrienden. Of je nu van kunst, muziek of een goed feestje houdt, er is altijd wel iets te doen. En vergeet de natuur niet: de mooie Bossche Broek ligt om de hoek voor een fijne wandeling of een sportieve run. Kortom, Den Bosch biedt de perfecte balans tussen stadse energie en ontspannen wooncomfort!
Even meekijken? Check dan deze video:
Wat kost wonen via ***** in Den Bosch?
Maandelijks betaal je een huurprijs van € 395,-. Daarnaast betaal je € 130,15 per maand aan servicekosten, dit is inclusief water en stookkosten.
Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 74

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 74

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl