Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime woning is ideaal voor een ontspannen verblijf en biedt plaats aan maximaal 6 personen. De woning beschikt over 3 comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De woonkamer en keuken zijn voorzien van plavuizen, wat zorgt voor een praktische en onderhoudsvriendelijke vloer. Bovendien ligt het prachtige Noordzeestrand op fietsafstand, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van een dagje strand. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie aan zee. Deze woning zit in een verhuurpool en is een huisje met 3 slaapkamers!

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van plavuizen, wat niet alleen zorgt voor een strakke uitstraling, maar ook makkelijk in onderhoud is. De grote schuifpui in de woonkamer biedt veel natuurlijk licht en geeft directe toegang tot het terras, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De open keuken, uitgerust met moderne inbouwapparatuur, heeft naast de schuifpui ook een eigen deur naar het terras, ideaal voor het buiten dineren. Een open trap in de woonkamer leidt naar de eerste verdieping, wat zorgt voor een luchtig en ruimtelijk effect in de woning.

Keuken
De open keuken is volledig uitgerust en biedt alles wat je nodig hebt. Er is een moderne combimagnetron voor het snel bereiden van maaltijden, en een 4-pits gaskookplaat om uitgebreid te kunnen koken. Boven het fornuis hangt een stijlvolle RVS schouw afzuigkap, die zorgt voor goede ventilatie tijdens het koken. Daarnaast beschikt de keuken over een vaatwasser, zodat je na het eten snel klaar bent met opruimen. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte om al je etenswaren koel en vers te houden.

Slaapkamer 1
De slaapkamer op de begane grond is ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed voorzien van een luxe topper voor extra slaapcomfort. Aan beide zijden van het bed staan nachtkastjes, handig voor het opbergen van persoonlijke spullen. De kamer biedt bovendien twee ruime opbergmogelijkheden, perfect voor het opbergen van kleding en andere benodigdheden. Een stijlvolle poef en een grote spiegel maken de inrichting compleet, waardoor de kamer een warme en praktische uitstraling heeft.

Slaapkamer 2
De ruime slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed bovenop een zachte vloerbedekking die zorgt voor een warme en knusse sfeer. Aan de linkerkant van de kamer staat een grote radiator, die de ruimte goed verwarmt tijdens koude dagen. Daarnaast is er een groot raam dat veel natuurlijk licht binnenlaat en een prachtig uitzicht biedt op de omgeving.

Slaapkamer 3
De slaapkamer op de bovenverdieping is voorzien van twee eenpersoonsbedden, netjes opgemaakt en naast elkaar geplaatst. De vloer is bedekt met donker tapijt, wat zorgt voor een warme en knusse uitstraling. Aan de zijkant van de kamer bevindt zich een radiator die de ruimte goed verwarmt. Er is ook een raam aanwezig dat natuurlijk licht binnenlaat. Daarnaast beschikt de kamer over een handige berging, ideaal voor het opbergen van spullen.

Badkamer
De moderne badkamer is voorzien van een stijlvolle wastafel met een bijpassend meubel voor extra opbergruimte. Boven de wastafel hangt een spiegel, die tevens over ingebouwde opbergruimte beschikt voor toiletartikelen. De ruime douche biedt veel comfort, terwijl het hangende toilet een strak en minimalistisch uiterlijk geeft aan de ruimte. Een mooi detail is het half ronde raampje, dat zorgt voor een speelse lichtinval en de badkamer een unieke uitstraling geeft.

Omschrijving van het park
Een simpele dag aan zee zorgt vaak al voor een gelukzalig gevoel. Meer heb je eigenlijk niet nodig. Toch biedt de ligging van dit vakantiepark in Noordwijkerhout zoveel moois dat bewolkte dagen een welkome afwisseling kunnen zijn. Een fiets- of autoritje door de bollenstreek bijvoorbeeld. Fietsen, hardlopen, surfen, zeilen, varen, vissen en veel meer, doe je gewoon om de hoek van het bungalowpark. In Noordwijk aan Zee, in de Waterleidingduinen, het Nationaal Park Kennemerland en de Kagerplassen heb je alle ruimte om je outdoorleven een flinke boost te geven.

Omschrijving van de omgeving
Dunimar ligt midden in de duin- en bollenstreek en is 4,5 km verwijderd van het strand van Noordwijkerhout met groots zandstrand met diverse eet- en drinkgelegenheden en winkeltjes. Gelegenheid voor uitstapjes in de regio zijn er genoeg en voor elk wat wils. Naruralis in Leiden, maak een wonderlijke trip die natuur heet. Madurodam in Den Haag. Een stad vol miniaturen, doe dingetjes en attracties. Attractiepark Duinrell. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin en neem je zwembroek mee. Amsterdamse Waterleidingduinen. Bij elke hoofdingang starten twee vaste wandelroutes waar je volop kan genieten van rust en ruimte.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 63
Aantal verdiepingen 2

Overige

Bosrand Ja
Aan water Ja
Erfpacht Ja
Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 95
Tuin achter Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 63
Aantal verdiepingen 2

Overige

Bosrand Ja
Aan water Ja
Erfpacht Ja
Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 95
Tuin achter Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Wooninfluencers

Laden..