Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze charmante tussenwoning, perfect als vakantiewoning voor 4 personen! Gelegen vlakbij het strand, biedt deze woning de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. De woning beschikt over 2 comfortabele slaapkamers en 1 moderne badkamer. De open keuken is volledig uitgerust en staat in verbinding met de gezellige leefruimte. Hier geniet u van een heerlijke vakantie met alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Beleef onvergetelijke momenten in deze heerlijke strandwoning!

Woonkamer
Welkom in de sfeervolle woonkamer, waar comfort en gezelligheid samenkomen. De ruime zithoek met een comfortabele bank nodigt uit tot ontspannen na een dag aan het strand. Dankzij de grote raampartijen en schuif deuren geniet u van veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. De moderne inrichting en de stijlvolle decoraties creëren een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Keuken
Ontdek de moderne keuken in hoekopstelling, ontworpen voor zowel stijl als functionaliteit. Deze keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, een 4-pits gasstel en een elegante RVS schouw die zorgt voor een efficiënte afzuiging. Daarnaast beschikt de keuken over een ingebouwde vaatwasser, wat het opruimen na een heerlijke maaltijd een fluitje van een cent maakt. Geniet van het gemak en de luxe van deze prachtig ingerichte keuken!

Slaapkamer 1
Welkom in de gezellige slaapkamer, waar comfort en rust centraal staan. Deze ruime kamer is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, perfect om heerlijk in uit te rusten na een dag vol activiteiten. De warme gele accentmuur en het stijlvolle interieur zorgen voor een knusse en uitnodigende sfeer. Met voldoende ruimte en een rustige ambiance biedt deze slaapkamer de ideale plek voor een goede nachtrust. Ontspan en geniet van uw verblijf in deze charmante kamer!

Slaapkamer 2
Welkom in de gezellige slaapkamer, voorzien van twee aparte bedden voor een goede nachtrust. Deze kamer biedt niet alleen comfort, maar ook praktische opbergmogelijkheden voor al uw spullen. Het is de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen na een dag vol avonturen. Geniet van een comfortabele en georganiseerde omgeving in deze charmante slaapkamer!

Badkamer
Welkom in de moderne badkamer, waar comfort en stijl samenkomen. Deze fraaie ruimte is uitgerust met een hangend toilet, wat bijdraagt aan een strak en ruimtelijk gevoel. De wastafel met meubel biedt voldoende opbergruimte voor al uw badkamerbenodigdheden, terwijl de douchecabine zorgt voor een verfrissende start van de dag. Geniet van de luxe en functionaliteit in deze mooi afgewerkte badkamer!

Omschrijving van het park
Een simpele dag aan zee zorgt vaak al voor een gelukzalig gevoel. Meer heb je eigenlijk niet nodig. Toch biedt de ligging van dit vakantiepark in Noordwijkerhout zoveel moois dat bewolkte dagen een welkome afwisseling kunnen zijn. Een fiets- of autoritje door de bollenstreek bijvoorbeeld. Fietsen, hardlopen, surfen, zeilen, varen, vissen en veel meer, doe je gewoon om de hoek van het bungalowpark. In Noordwijk aan Zee, in de Waterleidingduinen, het Nationaal Park Kennemerland en de Kagerplassen heb je alle ruimte om je outdoorleven een flinke boost te geven.

Omschrijving van de omgeving
Dunimar ligt midden in de duin- en bollenstreek en is 4,5 km verwijderd van het strand van Noordwijkerhout met groots zandstrand met diverse eet- en drinkgelegenheden en winkeltjes. Gelegenheid voor uitstapjes in de regio zijn er genoeg en voor elk wat wils.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 78
Aantal verdiepingen 2

Overige

Bosrand Ja
Aan water Ja
Tuin voor Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 90
Tuin achter Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 78
Aantal verdiepingen 2

Overige

Bosrand Ja
Aan water Ja
Tuin voor Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 90
Tuin achter Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl