Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit sfeervol ingerichte vakantiehuis, gelegen vlakbij het strand, is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Met zijn warme inrichting en moderne voorzieningen voelt het direct als een tweede thuis. Het huis beschikt over 2 ruime slaapkamers, elk ingericht met comfortabele bedden en voldoende kastruimte. De rustige kleuren en stijlvolle decoratie zorgen voor een ontspannen sfeer, ideaal om na een dag aan zee tot rust te komen.

Centraal in het huis bevindt zich de open keuken. Deze is volledig uitgerust met moderne apparatuur, zoals een vaatwasser, oven en koelkast, en biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner of een snelle maaltijd, de open keuken maakt koken een plezierige ervaring.

Wat dit huis extra bijzonder maakt, zijn de twee terrassen, waar je kunt dineren in de buitenlucht of gewoon kunt ontspannen met een goed boek. Beide terrassen bieden veel privacy en nodigen uit tot urenlang buiten genieten.

Daarnaast beschikt het huis over een ruime parkeerplaats. Dit is een groot voordeel, zeker wanneer je met familie of vrienden reist. Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeerruimte en kunt direct beginnen met ontspannen zodra je aankomt.

Woonkamer
Dit sfeervol ingerichte vakantiehuis in Hellevoetsluis biedt alles voor een heerlijk verblijf aan de kust. De lichte, open woonkamer straalt een moderne, gezellige sfeer uit, met een comfortabele zithoek en een stijlvolle eethoek. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en verbinden de binnenruimte mooi met buiten.

De open keuken, zichtbaar op de achtergrond, is compact maar volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur om makkelijk maaltijden te bereiden. Deze indeling zorgt voor een fijne open sfeer, waarin koken en samen zijn in één ruimte gecombineerd worden.

Het interieur is smaakvol ingericht, met aandacht voor detail, zoals de zachte kussens, de rustgevende kleuren en decoratieve elementen. De houten vloer geeft de ruimte een warme uitstraling, terwijl het strakke meubilair zorgt voor een modern en comfortabel geheel.

Dit vakantiehuis is een ideale plek voor een ontspannen verblijf, dichtbij de natuur en het strand. De inrichting, de lichte ruimtes en de praktische indeling zorgen ervoor dat dit huis van alle gemakken is voorzien voor een zorgeloos verblijf.

Keuken
De moderne keuken in dit vakantiehuis is strak en functioneel ingericht, met een eigentijdse zwarte afwerking die een stijlvolle uitstraling geeft. De keuken is voorzien van alle gemakken om comfortabel te koken. Zo is er een ingebouwde combimagnetron, ideaal voor het bereiden van verschillende maaltijden. De inductiekookplaat biedt snelle en efficiënte warmte, terwijl de afzuigkap zorgt voor een frisse keuken tijdens het koken.

De bovenplank biedt handige opbergruimte voor glaswerk en andere keukengerei, terwijl de open opstelling zorgt voor een luchtig en ruimtelijk gevoel. De spoelbak met moderne kraan maakt het schoonmaken eenvoudig, en het ruime werkblad biedt voldoende ruimte om maaltijden voor te bereiden. De keuken beschikt ook over praktische opbergkasten die voldoende ruimte bieden voor al je keukenspullen.

Slaapkamer 1
De grote, ruime slaapkamer van dit vakantiehuis biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De kamer is uitgerust met een praktische inbouwkast, voorzien van zowel lig- als hanggedeeltes, zodat je al je kleding en spullen netjes kunt opbergen. Dankzij de twee kiep-kantelramen komt er veel natuurlijk licht binnen, terwijl je zelf kunt kiezen voor frisse lucht zonder dat je de ramen volledig hoeft te openen.

Voor een aangenaam en energiezuinig klimaat zijn er infrarood warmtepanelen geïnstalleerd. Deze zorgen voor een constante, behaaglijke warmte, waardoor de slaapkamer altijd een comfortabele temperatuur heeft, zelfs op koudere dagen.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer in het vakantiehuis is voorzien van 2 aparte bedden, ideaal voor gasten of kinderen. Elk bed heeft een comfortabele matras en biedt een fijne plek om tot rust te komen na een dag vol strandactiviteiten. De kamer is uitgerust met een infrarood paneel, dat zorgt voor een aangename, gelijkmatige warmte, perfect voor koelere avonden.

Daarnaast beschikt de kamer over 2 kledingkasten, waardoor er voldoende opbergruimte is voor kleding en andere persoonlijke spullen. Deze praktische indeling maakt de kamer zowel functioneel als gezellig, een plek waar iedereen zich snel thuis zal voelen.

Badkamer
De badkamer van het vakantiehuis is modern en stijlvol ingericht, voorzien van alle gemakken. Bij binnenkomst vallen de strakke inbouwspots direct op, die zorgen voor heldere verlichting en een luxe uitstraling. De ruime inloopdouche met glazen wanden biedt optimaal comfort en maakt elke douchebeurt een ontspannen ervaring.

Verder is de badkamer uitgerust met een hangend toilet, wat niet alleen praktisch is, maar ook bijdraagt aan het moderne design van de ruimte. De designradiator zorgt voor een aangename temperatuur en biedt de mogelijkheid om handdoeken snel te drogen, wat extra gemak toevoegt aan deze prachtige badkamer.

Omschrijving van het park
Op het prachtige natuureiland Voorne-Putten, grenzend aan het natuurreservaat Voornes Duin, vind je EuroParcs Poort van Zeeland. Hier geniet je van zand en strand in de gezellige badplaats Rockanje. Daarnaast ben je op korte afstand van de historische vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle, én de bruisende stad Rotterdam. Voor kinderen is dit vakantiepark perfect dankzij het grote indoor speelparadijs Adventuredome!

Omschrijving van de omgeving
Natuureiland Voorne-Putten is ideaal voor wandel- en fietstochten. In het serene natuurreservaat Voornes Duin kun je in alle rust genieten van de natuur. Verken de bloemrijke duingraslanden, wandel over duinen, door moerassen en langs stille duinmeertjes.
Vanaf het park ben je snel bij de vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle. Hier vind je moderne jachthavens, Droogdok Jan Blanken en het Nationaal Brandweermuseum In Brielle herinneren de vuurtoren de Stenen Baak en het imposante Historisch Museum Den Briel aan de Tachtigjarige Oorlog. Direct achter het vakantiepark ligt het Quackstrand, waar je kunt zwemmen of watersporten op het Haringvliet.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 70
Aantal verdiepingen 1

Overige

Aan water Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 269
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 70
Aantal verdiepingen 1

Overige

Aan water Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 269
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl